Jump to content

Golf 6 1.6 TDI Bluemotion 105 ponei

tibianto

Postare recomandată

Salutare dragi posesori de masini din grupul VAG,

In sfarsitul lunii octombrie 2013 am fost fericitul cumparator al unui Golf 6 adus din Germania ( rulat in Olanda). Masina am cumparat-o de pe autovit.ro de pe un anunt. Domnul Nicu ( nu dau alte nume ) a fost un gentilom, foarte corect si totul a decurs foarte bine si la testul de reprezentanta si am achizitionat-o.

Este un G6 1.6 TDI Bluemotion 105 ponei modelul Highline. 

Dotari :

- Navigatie RNS 310 - din pacate nu exista harta pt Romania detaliata asa ca este de fapt un display :D

- Pilot automat

- Inchidere centralizata - am primit 2 chei pliabile  :beerchug:

- Senzori ploaie/lumina

- Functie Cornering

- Cotiera 

- Suport ochelari 

- Torpedou refrigerat & compartiment refrigerat ( cel din fata franei de mana)

- Sistem ISOFIX pentru bebei m-am trezit ca usile din spate nu se deschideau de dinauntru apoi mi-a zis un prieten " deschide-le ba cu cheia " si am crezut ca e nebun dar a mers

- Carlig pt remorcare ( fantastic de util! m-a salvat de multi prosti, am vazut cu ochii mei cum un tembel cu o dacie incerca sa isi parcheze masina si apoi a " pupat " curul masinii mele - carligul nu fundul...cat a injurat saracul ca si-a spart numarul :)) problema lui ca nu e atent )

- Piele alcantara

- Dublu climatronic

-Volan reglabil la intaltine/adancime

- Geamuri electrice fata - spate sunt cu manivela :)) dar nu ma deranjeaza, e mai bine asa...2 macarale mai putin de inlocuit cu timpul ;)

- Computer de bord cu atat de multe funcii incat ma bate tehnologia asta nu stiu sa le insir

- Sistem START STOP @ semafor - foarte enervant il opresc din buton mereu

- ABS, ESP, ASR

- Oglinzi incalzite si reglabile electric ( nu se inchid electric )

- Volan imbracat in piele & Comenzi pe volan ( volum, bluetooth pt telefon )

Cu asta a venit ea echipata, ce am pus eu suplimentar pe ea au fost : Sistem de alarma VIPER 3901V + Goarna pentru ca nu avea, schimbat distributia ( Continental veche , tot Continental noua - the best ) si niste Senzori italienesti pe spate cu display digital 7 liniute si distanta incepand cu 1.5 m si scade cu 10/10 cm - PS411 FOARTE precis il recomand!!!

This is my " buburuza" neagra. Este o bijuterie de masinuta sunt extrem de multumit de ea! Agila, compacta dar incapatoare( la modul am luat un covor de la IKEA de 2x3 m si a incaput fara nici o pb...mai erau 30 de cm pana sa ajunga la display...cu scaun rabadat desigur ), consuma putin FOARTE putin, fiabila, de incredere, se parcheaza usor. Nu pot sa o laud destul de mult... RECOMAND tuturor celor care isi doresc o masinuta mica, compacta, de oras, chiar si pentru o familie cu un copil este suficienta. La drum lung se comporta excelent si am condus multe masini......Suzuki SX4, Citroen Xsara& C4, Renault Megane&Fluence, Dacia Logan ultimul model, Peugeot 206&307, Honda Civic, Hyundai i30, etc...AM condus inclusiv Skoda Octavia 2 si 3 & Fabia...Niciuna din acele masini nu se compara nici pe departe cu G6-le. 

post-129435-0-08428500-1386081708_thumb.

post-129435-0-13720400-1386081711_thumb.

post-129435-0-39404900-1386081713_thumb.

post-129435-0-96551700-1386081715_thumb.

post-129435-0-98571900-1386081721_thumb.

post-129435-0-04000200-1386081724_thumb.

post-129435-0-36674900-1386081727_thumb.

Modificat de tibianto
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tibianto

25

• codz

6

• Rave

5

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din descriere suna bine, dar pune si tu niste poze ca sa ne convingi de tot. :)

Link către comentariu

Felicitari! Sa te poarte cat mai multi km lipsiti de evenimente neplacute!

Poze! Poze! Poze! :icon_bounce:

Link către comentariu

Voi ma faceti sa ies in frig sa fac poze :)) ok brb

Le-am adaugat in primul post :) enjoy

Modificat de tibianto
Link către comentariu

Arata foarte bine. :icon_thumleft:

Am totusi o nedumerire: de ce ai "ascuns" numarul de inmatriculare ? :sly:

Link către comentariu

:P nu stiu, obisnuinta, de obicei nu postez pe internet "chestii" care mi-ar putea identifica identitatea ( better be safe than sorry) - sunt mai pesimist de felul meu :) prefer discretia

Va multumesc tuturor pt complimente! La multi km fara incidente va doresc de asemenea!

Modificat de tibianto
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie, foarte frumos golful si economic la combustibil, stiu asta din proprie experienta despre acest motor, mai ales si BM, sa ai parte de el si fara evenimente neplacute :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos!

Ma bucura exuberanta de care dai dovada reveritor la model si la motor. Sper sa nu treaca prea curand!

Link către comentariu

Multam fain baietii!

Da, pretul de achizitie a fost 9350 euro ( de la 9800 ) si nr de km a fost 120.010 :D cu toate taxele cacaturile si birocratia romaneasca...+ jante & anvelope de iarna ( luate SH OCAZIE SUPER - Dunlop M3 205/55/R16 din octombrie 2009 - 1350 lei - nou noute nefolosite inca aveau stickerul pe ele si tinute in depozit deci noi doar ca putin vechi darin conditie impecabila ) + schimbare distributie +senzori+toate taxele si draciile pe care le-am bagat in el ( evidentiate mai sus, alarma etc) aproximativ 11.000 euro...ca sa fiu cat mai in detaliu :)

Modificat de tibianto
Link către comentariu

Saru'mana! Da este dar... cand da o ploaie...si abia o duc la spalat...arata de parca au lins-o vacile :( Nu as recomanda neagra nimanui se vede mizeria in 2-3 zile dupa ce o speli...Nu as fi vrut neagra dar la cat de dotata e si in ce stare impecabila se afla nu m-am putut abtine..Si acum perioada asta cat a nins, se vede urat de la apropiere...Acuma nu vreau sa o desconsider pe buburuza ca poate se supara pe mine :D

Nu va zic ca ieri am avut " surpriza" de a vedea numai urme de pisici pe ea...frate dar cu noroi! sa turbez ! am frecat cu carpa si s-a intins murdaria...ce sa mai zic despre culoarea neagra...se vede super dar tre sa o duci la spalat saptamanal daca vrei sa arate curata mereu...

Modificat de tibianto
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si pentru motor in primul rand , sa te tina cat mai multi km si bafta la modificari :D . Apropo de culoare , daca sta 2-3 zile curata e perfect pentru culoarea neagra ce sa zic , e cea mai pretentioasa din punctul meu de vedere , eu am oglinzile vopsite negre si regret putin alegerea facuta acum ,de la spalari se face panza de paiajen imediat , mereu le lustruiesc . In rest ce sa zic , asfalt uscat 

Link către comentariu

Arata bine masina si e foarte ok dotata, sa o stapanesti cel putin la fel de bucuros ca acum...!!!

Link către comentariu

Rave iti multumesc! Da...am avut de " suferit" cu un G4 1.6 benzina 106 cp care mi-a mancat banii in ultimul hal... L-am avut din 2008 pana in primavara 2013...Nu exagerez in perioada in care l-am avut am bagat in el cel putin 3000 de euro...si fostul proprietar ( taicamiu vitreg) nu a bagat un sfantz in el in afara de revizii...am avut eu ghinion se pare...dar sa cada alternatorul, cutia de viteze, ambreiajul, bucse, partea electrica s-a ars, casetofonul avea firele ruginite si perforate, macaralele de la geamurile electrice schimbate de 5 ori! si nu mai zic ca o sa ziceti ca va mint...a fost aspirator de bani golful ala vechi...La asta nu va fi cazul sa fiu la fel de ghinionist ca l-am dus in 4 serviceuri calumea si la 2 mecanici buni de mi-au zis si ce culoare au chilotii :)) adica albi ( e "curata")

Link către comentariu

Bravo pentru achizitie, pret excelent, motor economic, highline, piele .. multe lucruri la "putini" bani (fata de una noua zic) .. sa o stapanesti sanatos! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Danke codz, nu stiu ce sa zic...mie personal mi se pare cam multicel 9350...ar fi mers un 9.000...dar nu a vrut sa o lase ...si pierdeam ocazia...isi merita banutii in plus...vreau sa zic ca i-dat 195km/h pe autostrada si acul inca mai mergea...dar mi-a fost frica de politie...si de gura sotiei.Dar mergea la 195 foaaarte stabil! sotia nici nu si-a dat seama ca ajunsesem la 195...cand s-a uitat sa faca stop cardiac =)) mi-a zis " Tibi esti nebun? vrei sa ne omori? " si raspunsul meu a fost un ras si " Draga am vrut sa vad ce-i poate pielea" la care ea " Bine ai vazut acum te rog las-o inapoi la 140 ca imi e frica!"

Link către comentariu

Interesant.... v max data de producator este de 190km/h, tu spui 195 si mai mergea.... eu cu Passat-ul din profil ,,am reusit,, 225(2 persoane si fara bagaje) cand cea data de producator e 223, oricum foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Superba masina, consumul cred ca o sa fie si pe placul tau. 

Legat de culoarea neagra,  daca tine 2-3 zile e foarte bine, la mine tine doar o zi spalata. A doua zi deja se vede praful si eventual alte urme, a 3a zi nu mai zic :)

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Culorile inchise sunt slabiciunea mea, insa nu sunt practice. Mai ales in bucuresti unde se vede orice zgarietura si praful inevitabil.

Ceva planuri cu masina?

Link către comentariu

Da, am mers cu 195 ( si cu viteza digitala si acul de pe bord imi aratau 195) cred ca mai urca dar mi-a fost frica de politie si gura nevestii care era speriata:))

Da zgarieturile se vad putin( de la apropiere) am cateva pe capota de la motor, pe aripa si pe portiere ca na...o masina SH nu o poti lua lacrima...nu stiu ce sa fac in legatura cu asta ca din cate stiu revopsitul e scump si sa fac o improvizatie cu cine stie ce vopsea sa ii belesc culoarea mai rau...un polish sau nu stiu...o sa vad eu.

In legatura cu planurile...mai am de reparat radiatorul :)) ca e spart si in rest sa-i iau anvelope de vara ca a venit cu niste Continentale ContiPremumContact 2 cu dimensiuni 205/55/R16 si sunt destul de uzate ( una are si o galma imensa rezultat al unei pane) asa ca oscilez intre Vredestein Sportrac 5, Continental Ecocontact 5 sau Nokianuri...

Alte planuri de tuning sau cip nu am :) Asa cum e mi se pare perfecta. Vedem pe viitor

Link către comentariu

sa o stapanesti la fel de entuziasmat ca acum.

195 pe bord e undeva la 180 real probabil.

Nu stiu ce sa zic, nu prea are voie sa arate 195 si sa aibe 180 real...Mi-a zis un prieten care chiar se pricepe la masini ca 195 era top speed intradevar.

O sa mai incerc data viitoare cand plec la drum sa vad ce-i pot poneii :) pana atunci va urez la toti drumuri bune fara probleme & radare & surprize neplacute!

Link către comentariu

neata, un sfat prietenesc, pana nu intra moderatorii pe fir, citeste regulamentul forumului, nu se posteaza viteze peste limitele legale :censur:

Ontopic:

- folie de protectie solara nu pui?

- despre ce compartiment refrigerat altul decat torpedoul zici?

- usile din spate au fost blocate pentru copii, daca vrei sa le deblochezi vezi ca exista un buton pe care il rotesti cu cheia langa broasca usii pe interior

sa vii pe la intalniri cu masinuta  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!