Jump to content

Mare problema pe timp de noapte – faza scurta ma lasat


sorin_g
 Share

Postare recomandată

De cand am luat masina am sesizat ca nu face bine contact butonul asta si ieri noapte m-a lasat treapta a doua, adica faza scurta. Pozitia imi merge fara probleme.

Am desfacut butonul si am dat cu wd40 (nu mai aveam spray de contacte) in contact, in stanga si in drepta si tot nu a mers.

Maine o sa vin pe seara acasa si daca nu repar butonul azi nu stiu cum rezolv maine problema!

Stiti cum se desface butonul tot? asta daca e cazul. Nu as vrea sa ma bag la desfacut tabloul de bord, dar daca nu e prea greu si nu ia foarte mult timp as executa operatia.

Please help!!! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De desfacut nush cum se desface. Dar stiu k atunci cand tragi de el iese de la locul lui. daca nu reusesti sa il repari pe asta sau nu gasesti altul de cumparat (de un un Sh) poti lega firele intre ele (pe direct) doar cat sa poti ajunge acasa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Micutzu: mersi de raspuns

De desfacut l-am desfacut. Iese doar intrerupatorul, nu tot mecanismul. Da nu stiu cum sa ajung la fire pe direct, tot trebuie sa dau jos ceva cred. Trebuie sa ma mai uit. Oricum cu butonul asta trebuie sa o rezolv!

Daca a mai patit cineva, va rog, cum ati rezolvat problema!

Respecte,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai, butonul ala cand se scoate, este ca un shtecher, e din 2 bucatzi, dupa ce scotzi tot butonu in sine, scotzi partea de la exterior, si ramane bucata care e legata de fire, deci daca l-ai scos, trebuia sa vezi si firele, care intra in buton.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

OK, ma duc sa aplic. Sa vad cum scot tot butonul. Eu nu am ajuns la fire inca. Sper sa o pot rezolva. Multum' fain.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problem solved. :D

Am scos tot intrerupatorul si l-am desfacut pana la ultima bucata.. Butonul pe care il actionam noi cu mana nici nu l-am mai scos afara (l-am scos azi de vreo 2-3 ori si acum m-am chinuit de numa’ numa’ si nu vroia sa iasa nicicum). Am observat ca se desface din spate, are 6 urechi (3 pe fiecare parte) si se scoate apoi tot mecanismul cu grija. Apoi am curatat bine contactele (erau imbacsite destul de rau), asamblat , verificat si montat la loc.

A durat ceva operatiunea, dar macar stiu ca am rezolvat-o bine si de unul singur. Bineinteles cu ajutorul lui @ambro – multam mult :rolleyes: , daca nu imi ziceai ca se ajunge la fire nu ma gandeam ca se scoate tot amsamblul, si destul de usor.

Acuma sunt expert in reparat intrerupator lumini pe mk2 :251:

Declar topic closed!

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu multa placere. :banghead: Vreau sa-ti spun ca aceeasi problema a patit-o tata acum 10 ani, cand golfu era al lui, a patit-o noaptea pe Transfagarasan, si a facut o improvizatie cu niste sarma...vreau sa-ti zic ca a functionat asa de atunci pana-n prezent :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!