Jump to content

T3 Multivan Hannover Edition

danddr

Postare recomandată

Salut,

Intr-un final am luat hotararea sa-mi achizitionez un T3. De 8 ani tot mi-am zis ca la anul... ca la anul... etc. Acu' l-am luat si ma bucur ca un copil mic de el!

Eu sunt convins ca am facut cea mai buna alegere, chiar daca mai am de investit in el. Apropos, ma poate ajuta cineva cu informatii despre timonerie? ( tot ce inseamna de la levierul schimbatorului, pana in cutie, bucse, cuple, etc )

Daca trebuie sa postez in alta parte va rog sa-mi spuneti, caci mai am si altele de spus!

post-128592-0-04338900-1385925076_thumb.

post-128592-0-54363900-1385925081_thumb.

post-128592-0-96218200-1385925088_thumb.

post-128592-0-71565800-1385925094_thumb.

post-128592-0-14575700-1385925104_thumb.

post-128592-0-37325200-1385925111_thumb.

post-128592-0-19040400-1385925132_thumb.

Link către comentariu

Multumesc la fel! ( banuiesc ca si tu ai ) In afara de faptul ca-l voi mai " chinui " pe la pescuit din cand in cand, incerc sa-l fac sa imbatraneasca frumos!

Link către comentariu

Merci! Dar de unde sa-i cumpar piese? ...am ceva de investit in el si parca nu prea as vrea after m.

Link către comentariu

Am nevoie de

1. toata timoneria, adica tot ca inseamna bucse, arculețe, cuple etc, de la schimbator pana in cutie.

2. Arcuri si amortizoare (ce-mi recomandati)?

3. Pompa de servo directie pierde puti ulei ( neglijabil deocamdata)

4. Tiranti

5. Rulmentii fata.

6. Chedere la usa laterala si cele in care intra geamul portierelor.

Cam atat deocamdata, ca si asa ma duc la vale:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut , felicitari pentru masina chiar zilele trecute m-am oprit pe soveja sa o admir , gasesti piese cam pe peste tot eu  am schimbat  pe partea mecanica cam tot la t3-ul meu . Amortizoare  am pus kayaba gas , sunt putin mai dure dar sunt multumit de ele , arcurile ce au ? nu stiu daca o sa gasesti noi , sh are un prieten  si cred k are si timoneria  o  sa-l intreb  daca vrei .

Link către comentariu

Salut si multumesc! Sa te bucuri si tu de al tau! Amortizore mi-am comandat de la Sachs, arcuri Lesjofors ( am unul rupt pe spate si le schimb pe toate ), rulmentii SKF ( pe fata au joc si preventiv i-am luat si pe cei de spate )

Amortizoarele de la Haion erau cam slabe si mi-am luat Febi. Cu timoneria am vorbit la VW si astept facura lor ( am inteles ca ar fi in jur de 1.800 ron ). Mai bine zi-mi unde gasesc un electrician bun, ieftin si rabdator sa-mi faca una alta pe la ea. Mai sunt interesat si de cineva care sa se priceapa la incalzirea auxiliara Eberspacher, are ceva lipsa si nu stiu exact ce?

Poate ne vedem prin oras sa mai schimbam pareri. Keep in touch!

Link către comentariu

Momentan e in lucru   si iarna nu prea ies cu ea sta cuminte in garaj :D , la partea electrica e ceva grav? k asa electricieni  sunt o groaza , dar nici nu e complicata instalatia electrica , iar la Eberspacher eu il am dar nu am apucat sa-l montez daca te ajuta cu ceva vi si vezi ce-ti lipseste asta numai daca e acelas tip ,  timoneria crezi k e asa grav incat sa dai atatia bani pe ea noua ? E o timonerie relativ simpla iar bucsele se gasesc noi si nu sunt scumpe .     

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!