Jump to content

Vw Golf 3 Gti 2.0 16v

Razvan.aps

Postare recomandată

Salutare,sunt nou pe forumul asta unde vreau sa imi prezint si eu masina.

Am un Vw Golf 3 Gti 16v , 150cai,din 1994...eu il am de 1 an de cand mi-am luat carnetul.

-Masina are evacuare libera cap coada (fara catalizator si toba intermediara,finala este stock). Am pus pe ea suspensii sport noi TaTechnix fixe (fata-spate) si am schimbat absolut toate consumabilele...

-Pe viitor doresc sa ii schimb interiorul (vreau sa pun de Gti Edition ,ala ce are cusatura rosie),si sa ii mai ''intep'' putin motorul :D.

Sorry pentru pozele care sunt de proasta calitate,zilele astea fac cateva :D.

post-129346-0-05899200-1385921456_thumb.

post-129346-0-11743400-1385921472_thumb.

post-129346-0-51724400-1385921591_thumb.

post-129346-0-22836500-1385921601_thumb.

Modificat de Razvan.aps
Link către comentariu

Bun venit. Sa te plimbe 100000000 km sanatos. Spune-ne cat ai dat pe ea, cati km are..si mai fa niste poze, eventual si cu interiorul. De cat timp ai pus TaTechnix? Cum se prezinta acum, iti face vreo problema?

Link către comentariu

Mersi mult :D....Masina o am de 1 an,are in jur de 245.000km ,dar motorul care este pe ea acum nu stiu sigur cati km are deoarece fostul meu motor a avut niste probleme si m-am hotarat sa il schimb (l-am luat de pe un golf 3 gti 16v de italia) dar iti zic sigur ca masina merge foarteeee bine si destul de tare.

TaTechnixul il am de 1 luna pus dar nu am facut mai mult de 100km cu masina (se comporta extraordinar de bine) , dar o tin in garaj ca sa pun unele lucruri la punct.

Modificat de Razvan.aps
Link către comentariu

felicitari pentru masina, sunt foarte bine construite, sonda lambda ai lasat-o daca ai scos catalizatorul ? cu consumul cum stai ? 

Link către comentariu

Am scos sonda lambda...nu o mai am. Masina la mers frumos in oras ia cam 8.5-9 iar in exterior 7.5 ...la cox...cat ii dai :))

Link către comentariu

Faina masinuta!
Super bun consumul urban.Ma mir ca e asa mic.M-am intalnit cu cineva din Iasi la un service care avea tot un Gti dar de 118 cai si zicea ca ii consuma tot 8.5-9 in oras...E de mirare ca altii cu motor de 1.4/1.6 au consum de 10.Hmmm

Link către comentariu

Frumoasa masina, iar motorul este senzatie ! sa o stapanesti sanatos !

La consum cred totusi ca ai facut o greseala de calcul...o masina careia fabrica i-a dat un consum de 10.8 % in regim MIXT ( deci in Romania mai adaugi ~1-2 % ca sa iasa cel real = 12-13 MIXT ) nu prea cred eu ca scoate 8.5-9 urban...ceva imi da cu virgula...dar in fine, la un GTI se stie ca nu te uiti la consum ; daca stiam ca imi consuma ~10 in Bucuresti clar imi luam si eu un GTI  :lol:

Spor la modificat  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Fain golfulet imi plac grilele din bara :icon_thumleft:sa pui poze si cu interiorul. Consumul este foarte posibil, eu cu o fabia 2 1.6 16v am scos intr-un weekend acolo 6.7, traficul este destul de lejer totusi nu este ca in bucuresti...

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

sincer,pe mine nu m-a interesat consumul niciodata....ma intereseaza cat de tare merge :D

Link către comentariu

Si merge fraților :) eu văd mașina asta zilnic :)

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!