Jump to content

Passat B3 GLS VR6

bburebistaa

Postare recomandată

Buna ziua,

De aproximativ 3 ani de zile mi-am achizitionat un Passat VR6 GLS din `93.Din pacate a stat aproximativ 2 ani de zile pe bara.. l-am cumparat cu anumite probleme de care nu stiam la momentul achizitiei...Tot ce pot sa va zic este ca sunt placut impresionat de ce am gasit in aceasta masina.

- motor decent 2.8 L 174 HP

- consum real : - urban 15% - extraurban - 8%

- interior : piele

- dotari : ABS , trapa electica , incalzire in scaune , climatronic

- impozit : 2200 RON

- RCA 900 RON

Fiind vorba de o masina veche .... tot timpul am ceva de facut la ea...

Link către comentariu

Pai in prezentare scrie ca nu avem voie sa uploadam poze.

Suna foarte bine! Sa te poarte sanatos multi multi km lipsiti de incidente!

P.S. Asteptam poze!

Multumesc.

Link către comentariu

ba sigur ca da.....!

hai cu pozele.

Impozitul - din pacate unul dintre lucrurile bine gandite, de catre legislativul nostru - nu tin cont de vechimea masinii, etc

Link către comentariu

''Se interzice postarea fisierelor video, a imaginilor, a link-urilor sau adreselor web unde sunt gazduite fisiere video ori audio sau a relatarilor despre incalcari explicite ale legislatiei, pe care le-ati reusit cu autoturismul (sau orice alt mijloc de locomotie) si au cea mai mica legatura cu viteze peste limita legala, curse ilegale de masini si/sau alte activitati ilegale/imorale.''

Deci, sunt acceptate imagini cu masina dar care sa nu incalce regula de mai sus!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Imi place ca zici ca motorul e decent :)) 

Asteptam niste poze cu ea :P 

Link către comentariu

Pai e decent ... in sensul ca accelerarea nu e dementiala,este suficienta ca sa simti ca poti sa depasesti cand e cazul si sa te simti bine cand o conduci.

Ca poze nu am :) decat ce am facut azi dim cand am ajuns la munca :)

Va rog sa scuzati neprofesionalismul pozei.post-123435-0-24166200-1385623019_thumb.

Link către comentariu

Felicitari pt masina,dar poate reusesti sa faci ceva cu spoilerul ala ca nu prea se potriveste...

Link către comentariu

Da stiu...spoileru va fi dat jos,pun bara stock si de asemenea revopsita toata...am inceput cu motorul si interiorul si dupa ma ocup si de estetic..

Link către comentariu

Interesanta masinuta. Din ce an e si cati km are? B3 sau 35i VR6, sunt rare la noi in tara asa ca o face putin mai speciala decat restul. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa ai grija de ea! Poti sa ii faci cand ai timp mai multe poze, mai ales cu interiorul? Sunt tare curios sa vad cum arata ca si restul colegilor. Alte planuri de viitor ai cu ea? 

Modificat de micnea
Link către comentariu

Da, o masina ca asta merita adusa cat mai aproape de aspectul original..... asta e farmecul ei.

Link către comentariu

Multumim pentru aprecieri...astazi i-am schimbat incaltariile :) ,si schimbat bujiile...revin azi cu poze...acum ii schimbam si sunetul,BORLA la putere :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

f tare VRul...dar vezi ca e posibil sa nu traga cum trebuie. motorul ala pe Golf si Corrado, trage extraordinar in mintile lui. hai..adu-l la viata 100% ca e pacat de el.

Link către comentariu

Mai, dar arata bini di tat interiorul. Inca un pic de lucru la exterior si motor apoi km.

Spor cu ea!!

Link către comentariu

Interiorul este ireprosabil...exterior...urmeaza la anu in primavara sa o vopsesc complet,si renunt si la negru mat,pun negru lucios.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa masina.Si eu sunt posesor de vr6 dar timpul nu imi permite sa ma ocup de ea asa cum as dori...asa ca zace intr-un garaj.Oricum,spor la treaba si cand va fi gata sa pui si aici ceva poze. :vwrullz:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!