Jump to content

buton geam electric

pop cristian
 Share

Postare recomandată

Cum spune si titlul topicului, am o problema cu butonul de la geamul dreapta spate si anume, din senin incepe sa clipeasca, in momentul cand clipeste dc vreau sa las geamul jos nu meege deloc iar de pe usa soferului coboata si urca far cate putin cu putin ca si cum ar ramane fara curent, tot apas pe buton sau din senin isi revine si merge geamul ok, problema mea e va nu este normal sa clipeasca, oare ce se intampla unde sa caut,sa inverc sa achimb butonul?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incearca si cu alt buton - dar nu cred ca e de la el - e posibil sa fie de vina, calculatorul de usa - vezi sa fie bine fixat, in motorul de geam, verifica cablajul.

Link către comentariu

Dc luminile nu sunt aprinse nu licare.

Cablajul l-am verificat un primavara si firul gasit rupt a fost refacut,calculatorul de usa a fost mutat pe alta macara deci zic eu ca e ok,ca nu r miscat, facea si inainte si dupa, momentan am schimbat butoanele intre ele stanga cu dreapta.

Interesant r ca atunci cand licare butonul de pe usa e mort iar de pe usa soferului ciboara cate putin si sr opreste si tot asa ca si cum sar termina curentul,inchiderea merge, licare de cateva ori si idi revine singur, face de cateva ori pe zi sau deloc e intetesant face chit ca am deschis usa sau nu in xiua respectiva.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Deci , pana acum nu a mai facut deloc, cred ca pana la urma am un fir intrerupt deoarece am erorile care le postez mai jos si dc am deschis usa si reinchiso si-a revenit

O parere legata de erorile acestea, dar nu copy/paste de pe ross ca acolo ma uit si eu, multumesc

Adresa 46: Confort       Eticheta: ROJ\1J0-959-799.lbl
                    Număr VAG: 1J0 959 799 Q
   Componentă şi/sau versiune: 5G Zentral-SG Komf. 0001
                  Codare soft: 04097
                Număr atelier: WSC 31480  
      Informaţii suplimentare: 1U4959801B  5G Tőrsteuerger. FS0002r
      Informaţii suplimentare: 1U4959802B  5G Tőrsteuerger. BF0002B
      Informaţii suplimentare: 1U0959811B  5G Tőrsteuerger. HL0002r
      Informaţii suplimentare: 1U0959812B  5G Tőrsteuerger. HR0002r
                      VCID: 4C936003565B
2  coduri de defecte:

01329 - Bus date confort: pe prgram de avarie 
        35-00 - -
00931 - Ansamblu inchidere-F223 dreapta spate 
        54-10 - Incorect echipat - intermitent
Link către comentariu

fire in scurt de can intre confort si una din usi/

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!