Jump to content

Calibrare sistem control presiune anvelope

profitor
 Share

Postare recomandată

Am pus rotile de iarna, cauciucuri 205/55/R16 (cele de vara sunt 235/45/R17). Nu reusesc sa calibrez sistemul de control al presiunii, care are senzorii pe roata.Nu am tasta (buton) in consola centrala. Iar in meniul setari (MFA Premium) lipseste campul de selectare al tipului de anvelope! In manual scrie, ca, echilibrarea se face automat, cu toate acestea, desi am circulat aproape 100 km nu s-a intamplat nimic. Sper sa nu fii defectat sistemul! Orice idee este binevenita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la Passat banuiesc.... ? ai buton pe consola de la schimbatorul de viteze ? Tine apasat cateva secunde pe el, pana face beep - si se va stinge martorul.

pe buton ai desenata o pictograma similara cu cea galbena, pe care o ai acum aprinsa in bord.

daca nu ai buton acolo sau in torpedou, atunci trebuie sa ai optiunea in MFD.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am mentionat in primul post ca nu am in consola centrala acest buton (tasta).

Link către comentariu

profitor.... Muale te-a intrebat daca nu cumva il ai in torpedou...plus un link unde iti explica pas cu pas ce trebuie facut.

Link către comentariu

Scuze, pentru omisiune, nu am acest buton nici in torpedou!

Curios, nu am optiunea de setare a tipului de anvelope,nici in MFD! Aici apare numai Load (Full si Part)si Back. In cautarile mele am vazut ca ar trebui sa apara si campul pentru alegerea tipului de anvelope.

Modificat de profitor
Link către comentariu

Dar noile roti au senzori pe ele ?

Cum le calibrai pe cele de vara daca spui ca nu ai acel buton ?

Ca nu se poate sa nu se fi last o roata dintre alaea de vara sau sa nu fi facut pana si sa fie nevoie sa recalibrezi sistemul .

Link către comentariu

• 5 years later...
On 11/21/2013 at 1:46 PM, profitor said:

Scuze, pentru omisiune, nu am acest buton nici in torpedou!

Curios, nu am optiunea de setare a tipului de anvelope,nici in MFD! Aici apare numai Load (Full si Part)si Back. In cautarile mele am vazut ca ar trebui sa apara si campul pentru alegerea tipului de anvelope.

Buna seara,

Pana la urma cum ai rezolvat ?Cu aceeași problemă ma confrunt si eu.Multumesc.

Modificat de Manuel N.
Posteaza problema ta si poate gasesti ajutor! Nu da quote la postul colegului care nu a mai intrat de cateva luni.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!