Jump to content

Golf Mk6

glockk

Postare recomandată

Da , in parcare , eu nu am nici o alta dauna in afara stopului... foarte ciudat...

Casco din pacate nu mai am :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Din pacate am putine noutăți si nici alea bune :-)) Am renuntat la xenon si am montat philips blue vision dar numai blue nu sunt , ca vizibilitate sunt chiar ok nu ma asteptam , dar ca aspect nu prea imi plac. Astept niste piese si sper in zilele ce urmeaza sa schimb centrala ca am tot amânat din diferite motive .

Modificat de glockk
Link către comentariu

Daca te plistisesti, de ce nu intelegi leduri (model cu radiatoare in spate), parca sunt vreo 200-250 lei setul ;)

Link către comentariu

Sincer cred ca o sa incerc sa cumpar alt model de csenon :-)) imi placea prea mult .. Dar si ledu e o optiune

Link către comentariu

Da e posibil , si am inteles ca se vad si destul de bine chiar mai puternic ca csenonul

Link către comentariu

Led ca faza scurta pe un far conceput pt halogen? E legal asa ceva?

Mi se pare mai periculos si decat csenonul. Da, e posibil sa orbeasca grav.

Link către comentariu

Am montat eu un set de leduri Cree H7 de 80w si 1000 lumeni, modelul cu lupa, pe un Bmw E46 si lumina nu era absut deloc deranjanta, singura diferenta intre becul halogen si cel led era cea de culoare, dar luminozitatea creata mi se parea la fel la ambele. La Golf 6 o sa fie problema cu acea caciula antiorbire din far, care va obtura lupa ledului si nu va mai fi la fel de eficient.

Link către comentariu

Pai eu cred ca vorbim aici despre far cu lupa, nu?

Marian a explicat ca a renuntat la instalatia de "csenon", nu la faruri

Link către comentariu

Oricum 1000 de lumeni este foarte putin, ca sa egaleze un bec xenon ar trebui sa scoata in jur de 2000 de lumeni.

Link către comentariu

3200lumeni chiar ar fi. Cel putin Osram Xenarc D1S 66144 care vine pe farurile oem atat ar avea.

Plus xenon oem are 35w, nu 55w. Asadar led-ul consuma mult pt nimic.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu stiu despre ce vorbiti voi aici, eu vorbesc de asa ceva, instalatii care au intre 3200 si 4000 lm si consuma intre 30-45W, nu de un bec H7 cu n-spe SMD-uri care nu lumineaza nici cat un bec "chior", economic

Link către comentariu

Da, noi vorbeam de ce zicea sorin.Asa ceva cum ai zis tu mi se pare ok singural problema e caldura generata si faptul ca din cate vad s-ar putea sa fie mai potrivite pe un far cu oglinda.

Lampa mea de pe trotineta scoate ~1800 lumeni din 4 leduri amarate si lumineaza mai bine decat un far auto halogen.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Da dar toate astea mai mult ca sigur pot sa imi arda centrala la fel ca "csenonul" . Deci eu cred ca este la fel de riscant , mai bine imi cumpar alt model de csenon si daca se mai arde trec la xenon oem :D ori raman cu blue vision si am scapat de  problema :D

Link către comentariu

Credeam ca te-ai fript cu csenonul si ti-a ajuns, de asta ziceam sa incerci si altceva... de curiozitate sa-mi spui si mie ce cod are centrala stricata, s-o compar cu a mea sa vad daca e alt model (repet, eu nu am avut nicio problema in 3,5 ani)

Link către comentariu

Alba ca zapada. Daca eram in locul tau, as fi dat jos cele doua sigle pe spate GOLF si TSI. Arata mai clean! :)

Link către comentariu

Poate doar dupa ce or sa vina stopurile cu led si tips-ul cromat. Din punctul meu de vedere e urat spatele acum :-)) 

Link către comentariu

Are cineva idee daca jantele exact asa de pe Golf 5 gti sunt originale si pe 17 ?

post-93898-1430492780907_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!