Jump to content

din 2DIN in 1DIN

LUCIAN5601
 Share

Postare recomandată

streamul pe care il am a dat coltu, nu mai vrea sa scoata cd-urile, am un cd in unitate de vreo 2 luni, l-am mai desfacut de cateva ori sa le scot dar m-am saturat. vreau sa-l schimb si cred ca cea mai buna si ieftina varianta ar fi sa trec la o rama adaptoare 1DIN si la un cd sau dvd player 1DIN. aveti idee daca conexiunile se potrivesc de la stream la cd playere 1DIN sau tb vreun cablu adaptor? a mai facut cineva chestia asta si daca da ce ar mai tb sa stiu? multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asta tb comandat doar la skoda cred .bunuiam ca mai lipseste ceva..

Link către comentariu

eu iti recomand sa ramai tot la original, gasesti de cumaprat la preturi mai mult decat decente

Link către comentariu

Nu e cam acelasi lucru.  Sertarul ce il indicai eu este mao ok construit, sustine radio-cd-ul, etc.  

asta e doar rama.

e cel mai simplu sa iei alt stream. . nu modifici/ adaugi nimic

cat dai pe un radio Cd, cablu adaptor, rama adaptoare, iei un stream MP3 

Link către comentariu

prima data la asta m-am gandit , sa iau altul, dar altul e tot sh ca noi nu mai sunt, poate cu aceleasi probleme sau altele. mai am un prieten care are aceiasi problema cu streamul, adica asculta doar radio ca cd,pa,pa. din cate am citit sunt multi care au probleme cu ele . singura chestie este ca o sa arate cam naspa..cred. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!