Jump to content

2014 A6 C7 2.0TSI deloc Bestie

Skiper1a

Postare recomandată

Si cea din urma "Bestie" e un A6 model 2014 cumparat in Iulie anu asta . Are motoru de 2.0 TSI (180 CP) pupat cu o cutie multitronic cu 8 rapoarte. Are echiparea de top pentru 2.0 aici + my personal touch :)) - jante pe 19 A7 ; RS6 pedals ; oglinzi aspherice pt punctu' mort ; buton start/stop RS style ; dummy radar sensors + grile pentru un look mai premium , daca pot sa zic asa :D .

E confortabila, Imi place cum arata si tzinuta la mers pe autostrada - insa sunt foarte dezamagit de cutia multitronic - motiv pentru care vand masina . Are un lag meeega enervant , in special la plecarea dupa loc . Am zis ca pot traii cu el si o sa ma obisnuiesc dar nu frate , a devenit din ce in ce mai apasator pe nervul de cantareste - tin nu tin masina :)

Daca puneau un DSG pe ea , puffff , era belea . Chiar daca puterea nu e mare, doar 180 calutzi , cuplul este impresionant, 350 NM, si se simte.

O alta chestie nu foarte buna e consumul , 11 -13 % . Ca orice roman , cu sechele ramase din cauza pretzului la pompa, ma uit la consum chiar daca aici e de 4 ori mai ieftin :)

Ca atare nu recomand combinatia de mai sus . 

Uite si  cateva poze cu A seisu :)

post-73547-0-10382000-1384156384_thumb.j post-73547-0-60322600-1384156397_thumb.j post-73547-0-71420800-1384156405_thumb.j post-73547-0-76989600-1384156415_thumb.j post-73547-0-77622900-1384156460_thumb.j post-73547-0-78070200-1384156472_thumb.j post-73547-0-67414300-1384156483_thumb.j

Cu un oarescare regret o s-o vand zilele astea.

Modificat de Skiper1a
Link către comentariu

Mie imi plac pantofii din poza 5  :lol: Si evident, Best New Romanian Music la 38.5 grade :lol:  Glumesc.

Arata bine masina, pacat de multitronic. Interiorul maro coniac e super..

Spor la vanzare!

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Sincer iti pun o intrebare nu pra bine venita acum. Nu ai reusit sa faci un drive test cu o configuratie ca a ta ca sa iti dai seama pe ce dai banii si nu putini ?

Link către comentariu

Uite ce a spus: "Am zis ca pot traii cu el si o sa ma obisnuiesc dar nu frate , a devenit din ce in ce mai apasator pe nervul de cantareste - tin nu tin masina"

F frumoasa masina :D

Link către comentariu

11-13% inafara orasului?

Eu am impresia ca multitronicul adauga mult la consum. Spun din experienta condusului unui 2.0TDi cu aceeasi cutie, iar consumul in oras era mare pt un diesel la mers relaxat. 

Mergi in S si schimba mult mai prompt.

Numai masini una si una ai :D. De departe cea mai eleganta si cu cel mai frumos interior ramane acest A6.

Pentru motor =RS6, iar pentru condus sportiv pe ceva viraje, circuit= R20.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
costyserbanescu

Arata foarte bine masina , pacat de cutia de viteze care te-a dezamagit . stiu ca intrebarea e cam ciudata dar , dupa ce o vinzi pe asta o sa iti iei alt a6 dar cu alta cutie ??? O seara buna :D

Link către comentariu

4 costyserbanescu  : tre sa recunosc ca m-am gandit la varianta A6  Quattro , DSG si 3.0 supercharged dar nu vreau sa dau 50k eur pe ea

4 risin : Abu Dhabi , Emirate . Acum s-a racorit , sunt 30 ziua , 24 - 25 seara :D

Multzam all.

Link către comentariu

sunt super masinile ! sa le stapanesti sanatos..si eu ti-as fi recomandat un 3l si cutie S-tronic...m-a plimbat cipos cu masina lui..e mortala...

offtopic: tu si cu prietenul tau (mik15), nu ma puteti lua si pe mine acolo :D ..v-as ramane dator pe viata...

Link către comentariu

correct ,S-tronic se cheama la Audi , nu DSG, my bad .

Te asteptam aici , facem un club mare :) cu masini faine - pt pasionati

Link către comentariu

Deeeeci , v-am zis ca i-am pus gand rau A-seisului cu clima bizonica , cum zicea varu din spania , asa ca L-AM VANDUT . 

Azi iau un VW CC 2012 2.0 cu DGS6 Full Option .  Sa vedem ce-i poate pielea ....  :winter:

Revin cu detalii :) 

Link către comentariu

:tuktuk: ..mor de invidie...ce n-as da sa am si eu o astfel de masina...si singura "problema" sa fie lag-ul de la multitronic...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!