Jump to content

2012 Golf R - o mica mare bestiutza

Skiper1a

Postare recomandată

Dupa cativa ani de "stocking" pe forum m-am decis sa trec in tabara activistilor :) si sa dau share la experientele mele in dale masinilor .

Dupa Toyota Camry 2007, Honda Civic 2009, BMW 530i 2008 , Ford Mondeo 2009 , Audi A6 2014 , Audi RS6 2004 si altele care nu merita mentionate am dat peste un Golf R 2012 United Grey pe care l-am cumparat acu vro 2 luni .

Wooow , sincer , este cea mai fun masina cu care m-am dat , dupa Audi TTRS 2013 bineinteles :D . Este ca un cart, care aproape orice i-ai face nu se dezlipeste de asfalt , se tine tare si mare cat timp ii dai gaz :) .

Ca si dotari , golfu este mediu , exact de ce ai nevoie pentru o astfel de jucarie :

DSG, Bi-Xenon, Mii de airbag-uri, Jante Talladega  18", Senzori parcare fatza/spate cu rearview camera, RCD510, Trapa , Climatronic, Cruise control, textil cu alcantara

Ce-mi place :

Acceleratia misto
Cum sta in curbe
Pozitia la volan si scaunele
Volanu' :)
Temperatura la ulei :)

Ce nu-mi place:

Frana
Haldexul cam zgomotos ( cel putin la al meu )

Cam atat pentru inceput despre bestiutza .

aaa, si ceva poze :

post-73547-0-78095500-1384062519_thumb.j post-73547-0-80944500-1384062565_thumb.j post-73547-0-41109700-1384062596_thumb.j post-73547-0-46314200-1384062619_thumb.j post-73547-0-24523400-1384062606_thumb.j post-73547-0-74044500-1384062632_thumb.j post-73547-0-82968400-1384062643_thumb.j

Toate bune.

Link către comentariu

Inca o bestiutza pe forum. :)) Dar mult mai noua si mai potenta.  :rolleyes:

Felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ea cat mai multi km!

Link către comentariu

Superba mașină. Grija de ea numai ca te tentează la ilegalități. Hehe

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Frana nu-ti place ??? Este unul din punctele forte ale masinii...poate ai niste placute dubioase !

Link către comentariu

placutele cred ca erau cele originale, insa frana nu era asa responsive ca la GTi, trebuia impins mai tare putin in pedala, nu muscau imediat,  la asta se refera. Raspund eu in locul lui pentru ca suntem amici si vecini, am mers cu ea :) .

Link către comentariu

Ma,voi acolo in tarile calde,nu ati auzit de trabant?????jmekera masina,sa ai parte de ea

Brgds

Link către comentariu

4 fuscobal: Dap, cum a zis si Mik15 frana nu e asa de responsive , tre sa te apesi bine pe ea . La fel se simte la RS6 C5

.

Acum alerg dupa un GTI MK7 . Am pierdut unu' superb ieri, la mustatza :( .  Mai astept .

vali_devil: Chiar n-am vazut nici un trabant aici . M-as baga la unu daca as gasi .

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Haldex zgomotos? Eu am de 3 ani masina si cu puteri de peste 600cp si nu am avut problemez

Link către comentariu

Nu stiu ,  cind bag in R si apoi D face ceva zgomot + cind accelerez progresiv se aude , incet ce-i drept, ca si cum as mai avea un motor dedesupt .

Posibil asteptarile mele erau altele :)

4 Mik: daca ... :)

Modificat de Skiper1a
Link către comentariu

"cind bag in R si apoi D face ceva zgomot" - pai calca si frana intre timp :), serios fiind, e normal sa fie ceva mai zgomotoasa fata de FWD, mie insa nu mi s-a parut atat de sesizabil, posibil sa fi fost si de la anvelope, evacuare, si altele, dar in general avand 4x4 si vorbind totusi de un Golf e normal sa fie putin mai zgomotoasa, calitatea insonorizarii nu-i la fel de buna ca la suratele cu cercuri.

Link către comentariu
costyserbanescu

O masina de vis. Sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii :D

Modificat de costyserbanescu
Link către comentariu

O sa pun sus si celelalte 2 "perle" din dotare :) . Una e cea mai ce - RS6 C5 -  , iar cealalta - A6 C7 - in 2 zile pleaca , asta e .... 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!