Jump to content

Skoda Octavia 2 1.9TDI DSG Elegance

cata4u

Postare recomandată

Am decis in sfarsit sa-mi prezint si eu masina de care sunt atat de mandru. Am cautat mult aceasta motorizare cu aceasta cutie si am dat de ea tocmai in Franta prin Bretania la 3000km de Bucuresti :D.

Masina este destul de dotata si are cam tot ce imi trebuie.

Prin urmare: Skoda Octavia 2 1.9TDI DSG Elegance 

an fabricatie 2005 decembrie

104.000 km 

ABS,ESP, 10 Airbag-uri cred (are pe toti stalpii), Senzori de parcare fata+spate, un senzor de presiune pneuri (nu stiu exact ce e :lol: ), tempomat, Maxidot, senror lumina+ploaie, geamuri electrice fata+spate, oglinzi electrice, cotiera fata+spate,scaune incalzite, piele si cam atat cred. 

Sunt foarte multumit de ea pana acum, adica 4000km. Pretul a fost destul de mare avand in vedere ca puteam sa iau una model 2009 din patria noatra cu suma respectiva, dar am vrut neaparat sa o iau de afara si din reprezentanta cu tot istoricul la zi. Cei de Vw mi-au schimbat uleiul si filtrele,uleiu la Dsg plus baterie ceea ce mi s-a parut incredibil.

Ce vreau sa schimb la ea este acel Stream cu un MFD2 sau RCD510, dar am aflat ca nu e asa simplu, plus ca se gasesc foarte greu.

Si cam asa arata rabla la prima sedinta foto din Franta la cumparare:

Modificat de cata4u
Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata..., sa o stapanesti sanatos fara incidente nefericite!!!

Drumuri bune!

Link către comentariu

RCD 510 gasesti pe toate site-urile de anunturi, iar rama gasesti la reprezentanta. Ai un interior foarte frumos si dotat, iar rcd-ul 510 va fi cireasa de pe tort. Sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!