Jump to content

Am rupt zimitii de la prezonul cu antifurtul

volnick1986
 Share

Postare recomandată

...Veci nu mai pun antifurturi!

Pune, dar strange-le cum trebuie!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@SL1210 Da-mi tu niste idei noi...

@Muale Nu eu le--am strans ultima data, asa ca nu e vina mea ca ultima persoana ce a lucrat la masina le-a strans asa tare.

Link către comentariu

SL1210  a scris mai sus, cu un torx de 18. In cazul ala sacrifici torx-ul (care poate costa mai mult ca un prezon, daca este de claitate; daca nu e de calitate, se rupe si nu desfaci nimic).

Am inteles ca ti-a strans altcineva, dar asta nu inseamna ca nu mai pui deloc prezon anti-furt. Doar ca il strangi corespunzator, nu mai lasi sa puna pistol pneumatic pe el.

Link către comentariu

Cu un torx M18 de impact ca in link le desfaci imediat.Trebuie luati dintii un pic la flex,sa ii micsorezi putin prin ascutire.Apoi bagat fortat cu 2 ciocane si e gata.E demonstrata treaba

http://zimber-scule.com/cheie-torx-spline-de-impact-1-2-m18-x-78mm-bgs-technic-germany.html

Torxul l=am luat din Autovit,am dat 30lei pe el,marca BGS.Scule de foarte buna calitate

Modificat de SL1210
Link către comentariu

Decat sa nu pui prezoane antifurt mai bine iti iei o cheie dinamometrica, gasesti second pe la 100 ron si o porti in portbagaj.

Link către comentariu

• 6 months later...

Sunt proaste. Daca modelul vechi (asemanator cu M18) se tocesc sau se rupe cheia, modelul nou din 2 bucati nu se mai rupe dar se rup dintii cheii. In 5 ani am stricat 2 seturi pana am renuntat complet la antifurturi. "nu atrange prea tare" stiam si eu, dar cati din vulcanizari stiu ?

Link către comentariu

Imi puteti spune va rog daca este diferenta de cuplu de strangere intre jantele de aliaj si cele de tabla la modelul meu ? Si daca da care sunt valorile?

Link către comentariu

NU sunt diferente de starngere la prezoane,. ar fi pe la 120Nm cuplul.

Link către comentariu

Ei, acum nu mult timp in urma, cand am decis sa schimb rotile de iarna cu cele de vara, mi-au rupt cei de la service antifurtul in prezon.

Am rezolvat cu 50 lei la un service aflat langa autogara Bacau, daca intereseaza pe cineva locatia, la un nene, fost muncitor dupa ce se pare in vreo uzina de unelte din Bacau, care pe loc cu un imbus de impact mi-a desfacut cu destula usurinta prezoanele antifurt.

Inainte de desfacere, a dat cateva ciocane in prezoane, asta dupa ce a pus o teava in capul lor pt ca aveam jante de aliaj. Au cedat destul de usor.

Am ramas suprins sa vad ca imbusul lui, avand ceva vechime si la alte masini era intact dupa operatie..

Alte service-uri din Bacau ma abureau cu sudura, cu gaurirea prezonului, deci se desface fara pbme orice prezon cu un imbus de impact, cautati pana gasiti un astfel de service.

Sa cumparati voi insiva un astfel de prezon nu stiu cat de mutl merita, eu cel mai ieftin gasisem in jur de 50 lei insa nu era intr-un magazin din Bacau, plus mai ma costa si transportul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!