Jump to content

oglinda retrovizoare drepta cazuta / dezlipita

kluand
 Share

Postare recomandată

De ceva vreme tot auzeam ceva zbarnaituri la portiera dreapta si astazi cand am inchiso am observat ca de fapt era de la oglinda retrovizoare care cazuse oarecum. Sta pe suportul ala al ei dar marginea exterioara se sprijina de corpul de plastic. Mi-a fost oarecum frica sa trag de ea si pare ca a fost lipita de suport...

Stiti cumva ce pot sa fac? Se lipeste, se clipseaza, amandoua?!? nu prea as vrea sa raman fara oglinda.

Daca se lipeste care ar fi cel mai indicat adeziv?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

foloseste un adeziv de la Bizon. E boala des intalnita.

Link către comentariu

sa inteleg ca e doar lipita? si acum se tine in firele de la incalzire?

Link către comentariu

ea este lipita de suportul rotund care vine clipsat de ansamblul cu motorasele de reglare. Banuiesc ca la tine s-a dezlipit sticla de suportul ei, care a ramas clipsat - asa se intampla.

Link către comentariu

Aha, am sa trag o fuga la magazinele de profil sa caut adeziv dupa ce ies de la servici. multumesc ambilor!

Modificat de kluand
Link către comentariu

Cauta Bison negru, e cel pentru auto si rezista mai bine la temperaturi mici/mari. Cel alb e mai slabut.

Link către comentariu

cand am iesit de la servici si m-am dus la masina am avut o surpriza mare... se pare ca s-a exfoliat oglinda de vopseaua aia gri din spatele sticlei si am ramas cu oglinda in mana (doar sticla) iar suportul ei de aceeasi forma si marime e ramas acolo la locul lui...

daca o lipesc cu bizon o sa imi mai mearga incalzirea? nu o sa imi izoleze termic.

eu am la servici o folie albicioasa de transfer termic folosita pentru componentele lipite de radiatoare. oare nu e buna aia? doar ca la servici fixam si in suruburi si ma intreb daca tine aia...

Link către comentariu

luni am patit la fel ca tine. la mine era oglinda de la sofer. am folosit un adeziv moment si tine foarte bine. incalzirea nu mi-a mers la inceput si m-am speriat, uitasem sa conectez firele :)). stai linistit si foloseste orice adeziv mai serios, ca nu o sa ai probleme cu incalzirea!

Link către comentariu

dar suportul ala pe care era oglinda pot sa il scot usor? ca sa o pot lipi, sa nu ma chinui pe masina (oi mai busi rotitele alea de la motorase...)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!