Jump to content

de la ce dealer recomandati sa cumpar Passat?

dintzauru
 Share

Postare recomandată

de la ce dealer recomandati sa cumpar Passat? E vreo diferenta? Conteaza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de la cardinal motor ....

sunt foarte draguti si ...am comandat masina(din stocul de la curtici) pe 22 decembrie si a venit pe 9 ianuarie ...

Link către comentariu

Daca pretul e important, discuta cu fiecare si vezi care e dispus sa-ti dea discount ... si cat mai mare ...

Link către comentariu

Intreaba la toti din zona ta georgafica, e important si discountul si termenul de livrare, dar si serviciile post garantie.

Bafta. :(

Link către comentariu

La modelele nou aparute pe piata si care sunt la moda, nici un comerciant nu e dispus sa faca discounturi, dacat mici si nu in bani ci mai curand in optionale ...

Practic, negociaza si tu ... la sange ... ca oferte mai sunt ... 407, Mondeo, Avensis, etc. ... compris ?

Link către comentariu

Ce vorbiti voi de discounturi , la mine care am luat masina de la Cardinal Motors Constanta mi-a dat o sampanie , mi-a inchis gura. :) Deci se poate .

In orice caz draguti pina te vad plecat cu masina , la service mi se par cam .... scortosi,poate sunt si eu cu capul ,dar e parerea mea.

In concluzie,reducere o sampanie la 27800 euroi,renteaza.

Link către comentariu

• 1 month later...

dap..se poate negocia un discount care nu va depasi 5% din cip...dar si asta conteaza.

NU te limita la Buc.

Mie astia de la porsche mi-au spus ca discount primesc daca cumpar mai mult de 10 masini

Midocarul mi-a oferit un discount de 300 euroi

Si am luat-o din dealer in dealer pana am ajuns la un discount cam de 1600 euroi

Link către comentariu

am obtinut un discount de 1250 de euro si transport la domiciliu gratuit.Oricum luam Passat , doar incercam sa vad daca poate cineva sa ma convinga...

Link către comentariu

salut ....bravo si felicitari pt discount ...si cand vine masina ...? :D

si ce ai comandat ?

astia dau discount cand iei masina din curtea lor care sta de mai mult timp aco;o ...pt alea noi nu prea se arunca ei ....adica o sampanie si un calendar ....si cadouri la ciutani daca ai ....si my precious breloc "vw"

Link către comentariu

vine in august , ptr ca asa am cerut eu

EUR 25.319-1000euro discount+transport gratuit la domiciliu+24.319

Marfa

Sa-i ia Gaia pe astia de la PBN.

Link către comentariu

bravo mai...

sa o stapanesti sanatos....

si a mea sa dus cip la 25900

imi pere rau dupa functia aia auto hold si comenzile dupa volan

inca odata bravo....

Link către comentariu

incredibil.. 1250 EUR discount zici ?? mie la masina de 35.000 CIP au zis ca poate imi dau un covoras de masina, ceva.. acum imi dau seama ca daca la semnare nu mi-au dat, nici nu mai vad nimic.

asa te incurajeaza sa iti iei si a doua masina de la ei... la mai mare Porsche Romania !

Link către comentariu

• 5 months later...

Ia de unde vrei, dar nu din Bucuresti, si cu atat mai putin de la Midocar.

Am luat de la nesimtiti un Passat B6 de 26.000 de EURO si am mai adus la ei si un prieten care si-a luat tot un passat B6 de vreo 24.000 si mai intentioneaza sa-si cumpere inca un Polo. Deci le-am facut vanzare de doua masini si a treia e pe drum. Pentru Passat-ul meu am primit ca discount scaune incalzite pe fata, ca si prietenul meu, de altfel. O astfel de optiune costa vreo suta si ceva de euro. Deci suna mai mult a bacsis, nu a discount. Cand am fost sa iau masina l-am intrebat de agentul de vanzari daca, tinand cont ca le facilitasem o vanzare de 50.000 de euro pot spera la un discount din partea generoasei firme Midocar. El mi-a raspuns, cu o fata uimita, ca deja primisem discount pentru masina prin scaunele incalzite oferite gratis. Eu am incercat sa-i explic ca aia e pentru masina cumparata de mine, dar pentru faptul ca le-am adus un client care le-a mai luat o masina (si inca una destul de scumpa zic si eu) nu sar si ei cu nimic?! Dar agentul a continuat sa faca pe prostul, spunandu-mi ca si prietenul meu a primit acelasi discount. Din nou am incercat sa-i explic ca nu despre asta vorbim, dar degeaba, el o tinea pe a lui... asa ca am renuntat.

Link către comentariu

Eu recomand cu multa caldura CARDINAL MOTORS.

Prietenii stiu de ce !!!!!

Link către comentariu

Pentru Passat-ul meu am primit ca discount scaune incalzite pe fata, ca si prietenul meu, de altfel. O astfel de optiune costa vreo suta si ceva de euro. Deci suna mai mult a bacsis, nu a discount. Cand am fost sa iau masina l-am intrebat de agentul de vanzari daca, tinand cont ca le facilitasem o vanzare de 50.000 de euro pot spera la un discount din partea generoasei firme Midocar. El mi-a raspuns, cu o fata uimita, ca deja primisem discount pentru masina prin scaunele incalzite oferite gratis. Eu am incercat sa-i explic ca aia e pentru masina cumparata de mine, dar pentru faptul ca le-am adus un client care le-a mai luat o masina (si inca una destul de scumpa zic si eu) nu sar si ei cu nimic?! Dar agentul a continuat sa faca pe prostul, spunandu-mi ca si prietenul meu a primit acelasi discount. Din nou am incercat sa-i explic ca nu despre asta vorbim, dar degeaba, el o tinea pe a lui... asa ca am renuntat.

Pai inseamna ca nu ai negociat bine (la cumparare) sau nu ai negociat unde trebuie. Insa discount-urile pe care le vizai tu aftersale sunt destul de mici cam peste tot... La dealerul Skoda de la mine, primesc 50€ discount in lucrari pt fiecare client recomandat de mine care cumpara o masina Skoda (indiferent de model). La a doua masina si urmatoarea cumparata de mine primesc 80€ discount (la manopera lucrari).

Aceste sume sunt derizorii...dar doar anul asta am recomandat trei persoane ( prieteni si cunostinte) care s-au hotarat singure sa-si cumpere o Skoda (nu am vrut sa-i influentez eu in achizitiile lor).Anul trecut au fost alti cativa. Cand s-au adunat mai multi bani, mi-am mai accesorizat si eu masina (fie pe partea audio), acum vreau sa-mi montez la ei un tempomat..etc. Desi intretinerea (intelegand revizii) prefer sa mi-o faca un prieten in timpul lui liber.

Oricum ideea ta e buna. Cumparati de la dealeri mai mici si mai neimportanti si veti obtine discount-uri mai bune decat de la cei care vand multe masini si au nasul pe sus din cauza asta. Apoi service-ul il faceti unde doriti.

Link către comentariu

EU as alege orice dealer care nu aduce masina prin Porsche Romania, dar nu cred ca se poate. Daca stiti voi...va rog spuneti-mi si mie, pt ca eu nu-mi voi mai lua niciodata masina de la PBN. Asta dupa ce am asteptat 8 luni masina mea.

Link către comentariu

Pai o solutie ar fi comanda la dealer direct in Germania, eviti sa te incurci cu Porsche Romania, dar dezavantajul este ca trebuie sa vii tu cu ea de acolo.

Link către comentariu

Da. Si in plus este si mai scumpa in Germania decat in Romania.

Modificat de MIGUEL
Link către comentariu

Pe mine ma bate gandul sa-mi schimb masina cu un B6 sau daca voiputea un Touareg, acum intrebarea mea este aveti ceva cunostinte despre T**S Brasov?, ca eu am auzit si de bine si de rau despre ei, si ma intrebam dca merita sa o cumpar de la ei

Link către comentariu

• 10 months later...

Eu am cautat un Passat de 170cp si l-am gasit la Constanta, la Cardinal Motors. Am avut un discount de 3% si am primit cadou un frigider auto, f.misto. La PBN nu mai avea agenta de vanzari timp, intrucat era ora 6 si se termina programul, sa stea cu mine de vorba. Sau poate ca eram imbracat in pantaloni scurti si nu prezentam vreo garantie, de 26000 euro :D Asadar, va recomand Cardinal Motors, Constanta. S-au purtat exemplar. Am facut comanda pe 19iulie si ajunge pe 27.

Link către comentariu

Raman la parerea mea... Nu mi-as comanda masina din Romania, la nici un dealer. Comandata direct la un dealer din Germania te scoate mult mai bine...si ca pret...si ca optionale (unele nici macar nu sunt disponibile pentru noi) si ca seriozitate...si calitatea masinii. Acum, ca ai comandat-o deja, faptul e consumat, nu pot decat sa spun ca ai obtinut o reducere buna si iti urez sa ai noroc sa o livreze la timp.

Later Edit: Ai spus mai sus ca in cazul in care comanzi la un dealer din alta tara "aproape sigur iesi mai scump". Exemplu concret: un coleg si-a luat la insistentele mele un A6 de la dealer-ul Audi din Passau. Pret masina Germania (cu toate reducerile si taxele), approx. 52,000 EUR. Pret dealer Romania (de asemenea cu toate reducerile si taxele incluse) approx 64,000 EUR. Diferenta 12,000 EUR. Timpul de livrare 10 zile (la Passau). A avut noroc, a gasit una in reteaua lor. Daca trebuia sa astepte dupa una care nu era pe stoc, termenul era de 10 saptamani...si se respecta. L-a mai costat adusul in tara...vreo 1,000 EUR

Link către comentariu

eu cand am comandat masina am trimis mail cam la toti dealerii din vestul tarii, am primit raspunsuri variate, am avut si noroc ca cel mai mare discount chiar de la unul din dealerii din TM. La un CIP de 26300, discount de 8% (masina din profil, HL, Dynaudio etc). Nu e rau... au mai fost oferte de 3, 5, 6 la suta...

Deci se poate, si fara sa cer la sange, nu pot spune exact de ce a depins. Mailul a fost doar frumos formulat, cu configuratia dorita copy&paste de pe carconfigurator, in care mentionam sa imi trimita o oferta de pret si discount la care este dispus.

Link către comentariu

depinde si cine te recomanda ... la cumpararea unei masini...

eu am luat-o de la midocar livrarea s-a facut cu 10 zile mai devreme... plus ca a fost foarte dragutzi ... cu mine( de frica cine stie)...

p.s: masina am luat-o la recomandare unui preten iar discountul in acte este de 1500 de euro*** ( subliniez in acte ) , ca valoarea lui a fost muuuuuuuult mai mare....( pretenii stiu de ce ****)

p.s.....covorasele vin cu masina sau trebuie sa le iei de la ei... e singura mea nelamurire....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Recomand Cardinal Motors. Eu am luat-o de la Constanta, insa au si in Ploiesti. Am avut un discount de 780 euro plus o mica atentie, respectiv un frigider auto si o sticla de sampanie Cinzano. Dar nu atea m-au determinat sa o iau de acolo ci faptul ca cei de PBN habar nu au sa vanda masini, sau poate lor le merg vanzarile de la sine. Sevice-urile tot la Cardinal o sa le fac.

Bafta!

Modificat de zed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!