Jump to content

Audi A3 Sportback 2.0TFSI

golfix

Postare recomandată

9 6 9 nu e chiar moderata pe Stage 2. Banuiesc ca nu ai HPFP. 9 la fueling fara HPFP...

Imi dau cu parerea comparand cu S3-ul meu. La Stage 2+ aveam 9 6 9. Si din experienta mea cu Revo de 3 ani, nu am vazut niciodata 9 la fueling fara HPFP.

Daca ai pompa, ce am scris mai sus nu mai este valabil.

TEFF

Link către comentariu

Nu stiu exact setarile,intrebam daca ar putea fi 9 6 9 intr-o setare moderata,am pompa stock deci cade varianta aia :) nu am nici intercooler, am doar evacuare si admisie, si stage 2 intr-o setare moderata :D

Am fost sa spal masina,si mi-a aparut eroare de bec ars pe frana :)) senzatie pe frigu asta sa dai stopul jos

Link către comentariu

9 6 9 este BLANA!! adica la maxim :))

moderat este 6 4 9. Valoarea la fuel este mereu pe 9. Eu asa aveam si la stg 1, hpfp stock.

timingul pt CO95 este 2-4 pt co99 5-7 si pentru WMI,CO100- 8-9 oricum toate astea sunt dublate de loguri

Link către comentariu

cred ca pe un stage 2,cu admisie EVOMS si turbo back decat milltek,ar trebuie sa fie cam 7 4 9 sau 7 5 9 

Link către comentariu

Setarile alea se fac pe o anumita baza..  trebuie logata masina ta si dupa stabilit un punct maxim si minim..

Link către comentariu

Revin cu completari dupa spalarea filtrului de aer. Nu stiu daca are vreo legatura directa,insa dupa curatarea filtrului mi-a disparut complet mersul putin infundat de la rece. Corelat si cu o saptamana de mers mai tare,si cu un drum pana la Ploiesti in care a vazut numai 6000 ture,cert este ca acum merge altfel. Parca imi place din ce in ce mai mult :D  

PS: Colegii cu TFSI-uri,aveti grija ca pe vremea asta ploioasa si cu multa umezeala,bobinele sunt predispuse sa cedeze,sa aveti mereu o bucata de rezerva la portbagaj :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Este vorba despre o suspensie ta tehnix care mi-a intrat pe mana,nu este reglata jos de tot,in realitate arata mult mai bine :P

post-8814-0-34883300-1394998551_thumb.jp

post-8814-0-87007700-1394998565_thumb.jp

Link către comentariu

Vizual arata mai bine, dar vorba lui robi.

Anvelope performante, jante usoare, 2.0tfsi stage 2 si trebuie o suspensie pe masura. Bilstein, kw, koni, eibach in ceea ce priveste reglabilele.

Link către comentariu

stati linistiti ca nu sunt la prima suspensie ta technix,platesti brandul la cele mentionate de voi, si da este peste arcurile eibach pro kit cu mult la stabilitate si feeling, este compromisul bun,mai dura decat eibach sportline, mai putin dura decat kw sau D2,si la preturi mult mai mici :) eu nu fac mai mult de 8 10 mii pe an cu masina,nu merg pe circuit,de ce as da 1000 euro pe o suspensie? Plus de asta nu merita investit asa mult intr-o suspensie,pentru ca eu sunt foarte schimbator,cand ma satur o dau jos si nu vreau sa pierd bani aiurea.

Urmatoarea investitie va fi in frane,un aspect mai important dupa parerea mea.

Nu am de gand sa o dau jos deocamdata,pentru ca imi place cum sta masina si cum merge. Eibach-urile sunt la pastrare,nu pleaca nicaieri.

Modificat de golfix
Link către comentariu

Bun asa! Important este sa fi tu multumit. Eu mi-am luat bilstein sa merg pe circuit insa mereu apare cate o problema si... se face anul de cand le-am luat si am mers doar prin Bucuresti. Chiar si pe ce mai mica setare sunt foarte tari.

Anul trecut nu am mai avut bani de mers pe circut plus ca plecarile s-au suprapus cu concediul sau cu alte evenimente la care trebuia sa merg. Anul asta am probleme cu motorul...

Link către comentariu

Multora le este rusine sa spuna ca au suspensie ta technix pe masina,stiu multe cazuri,iar multi vin cu argumente negative asupra acestui brand,desi nu au incercat niciodata. Este o suspensie low cost,insa isi merita banii. Acum 4 ani de zile am avut pe golf 4 suspensie fixa ta technix,am rulat aproximativ 60.000 km pana cand am vandut masina,fara nici un fel de problema la amortizoare sau arcuri.

Important este sa fii multumit de ea,de ce sa nu obtii acelasi lucru cu bani mai putini? Si adevarul este ca la banii astia 250 euro,sa mai vina si cu garantie 2 ani, nu vad de ce sa nu merite incercata :P iei 4-5 suspensii noi cu banii de pe un KW sau D2,cat de proasta sa fie afacerea? :D

Modificat de golfix
Link către comentariu

Eu nu zic ca e proasta sau nu pentru ca nu am testat, dar pe masina anterioara am luat Weitec( made by KW) si era dezastru, iar Weitec e peste TA Technix. Apoi am luat Bilstein B8 si era cu totul altceva, cu toate ca nu era coilover.

Nu sustin ca nu te poate multumi TA, dar in niciun caz nu poti spune ca ai obtinut acelasi lucru cu bani putini. Cu siguranta nu are nici pe departe rafinamentul oferit de Eibach sau H&R, daramite KW sau Bilstein. Nu platesti doar firma sau, in orice caz, nu platesti 600-1000EUR in plus doar pentru firma.

Suspensia nu o alegi dupa principiul "cat de rea poa' sa fie?!", ci o alegi dupa sporul de performanta/ rafinament oferit.

Link către comentariu

Daca te rog sa imi definesti dezastru te superi? Si ce intelegi prin rafinament?  Weitec am avut si eu pe golful 4,si pot spune cu mana pe inima ca nu este cu absolut nimic diferit fata de TA,poate unpic si mai dura,lucru de care fug multi,imi muta practic pietrele de la rinichi :)) Iar daca compari cu B8, cu ce arcuri?   Eu imi mentin parerea ca diferenta de pret se gaseste 50% in brand,si 25% in fiabilitatea in timp,si 25% in anumite teste amanuntite foarte exigente.

Modificat de golfix
Link către comentariu

Adica nu avea niciun fel de rafinament, amortiza foarte prost, cobora mai putin decat alte suspensii, dar era mai dura fara rost, etc.

B8 cu arcuri Eibach, parca.

Link către comentariu

Peste ocean, eu am vazut numai review-uri bune de ta technix. In schimb weitec intre timp, a fost cumparat de kw si este modelul low cost.

Eu cred ca ai ales bine TA pentru ce ai nevoie...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!