Jump to content

Skoda Octavia 3 Elegance - Pacific Blue

STC

Postare recomandată

Salut!

De unde ai luat siglele Skoda?! Eu nu am gasit decat pe verde si sincer nu prea imi plac, as vrea tot pe gri/negru.

Mersi!

Link către comentariu
  • Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

106

• TudorM

18

• Cristian

8

• bbogdanmircea

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

De la un magazin local insa le poti face si tu pe dimensiunea dorita la un cutter plotter. Este autocolant gri peste autocolant negru.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Link către comentariu

New update. Volan 3 spite schimbat azi la Brady Auto Militari. Alta viata ...tii si tu mai usor de volan.

post-21020-13872836942037_thumb.jpg

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

cum tii mai usor de volan? ca doar nu tii pe dinauntru...

e mai frumos cu insertiile cromate :)...

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

New update. Volan 3 spite schimbat azi la Brady Auto Militari. Alta viata ...tii si tu mai usor de volan. Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Salut! Foarte frumos arata, sa-l stapanesti sanatos!

Ai adaugat si modulul de bluetooth (vad ca acum ai comenzile de telefon pe volan) ?

Poti sa spui si un pret, volan+manopera?

Link către comentariu

Toate masinile le-am avut cu trei spite si de aceea mi se pare mai usor de manevrat.

Costuri zero. Masina trebuia sa vina in trei spite si drept urmare l-au schimbat ulterior . Lucky me ca a venit si cu comenzile de bluetooth asa ca imi va fi mai usor sa fac retrofit GSM.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Ms TudorM. Arata mult mai bine decat cel in patru spite. Ma obisnuisem si cu ala dar parca ma incurcam in spitele de jos ..........avand doar in trei pe toate masinile ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Slatina - Moeciu 5.8 % cu tot cu serpentine. Pana sa intru pe urcare a stat la 5%. Portbagaj full de "apa minerală" (nu vin, nu, nu) si doua persoane in masina. Mai am putin si se reseteaza long term ...6.6 % de cand an luat masina este chiar ok.

post-21020-13885118780046_thumb.jpg

Link către comentariu

Back from Moeciu. Intoarcerea a avut loc pe 2 ianuarie intr-o coloana de masini care mai de care mai adormiti. Am depasit ce am putut regulamentar in rest, mers incolonati. La Pitesti am avut placuta surpriza sa vad 4.8 % consumul. La destinatie m-am uitat la Since refuel si aveam 5.5 % ceea ce mi se pare mega OK pentru masina.

Ca retrofit-uri ar fi urmatoarele:

1. Luminite la picioare (uitandu-ma dupa N masini inainte sa ma opresc la O3 am avut impresia ca Elegance are By Default si am constatat prea tarziu ca nu are; asta este, facem retrofit caci am mai facut si la Leonul meu, al lui fratimio, fosta O2 a lui fratimio si inca vreo 2 Passat-uri B6, deci sunt invatat).

2. Faruri cu lupa (desi cred ca va fi greu de gasit in dezmembrari si noi au un pret !!!!! Asteptam, nu e graba !)

3. Incalzire in scaune OEM ( si aici toata treaba sta in pretul cu care le gasesc. Asteptam si aici).

Pana atunci ...bagam KM si ne bucuram de masina.

Link către comentariu

Pacat ca n-ai fost pe faza cu luminile la picioare din fabrica, sunt doar 11e. Dar macar ai motiv de bricolaj. :)

La scaunele incalzite te referi si la bancheta spate? Daca da, sunt si eu curios/interesat.

Link către comentariu

Erau mai ieftine din fabrica dar asta e......bricolam ca ne place traforajul :)

Sincer nu se simte asa mare lipsa avand interiorul deschis.

Intrebare ...Sa iau kitul de lămpi cu leduri sau cu bec normal. Ma gandesc din prisma căldurii luminii ...led lumina rece, bec lumina caldă ?

Cu bancheta spate nu stiu ce sa zic. Ma intereseaza mai mult sa am eu căldura la popou :P daca gasesc si retrofitul asta De ce nu !!!!

Link către comentariu

Salutare,

Nu cumva pierzi garantia masinii daca montezi becuri la picioare ?

Inseamna sa umbli la partea electrica si din cate stiu eu aceasta " operatiune " afecteaza garantia masinii.

Link către comentariu

Este o treaba si asta insa montez accesorii originale (tot kitul) + ca am sa ii rog sa le activeze ei. Te mai poti intelege cu cate unii insa vedem ....

Si la Leon am pus si nu a zis nimeni nimic de ele desi s-au uitat stiind ca nu au venit Leoane cu lumini la picioare. Montajul este facut corect pe pinul special al calculatorului. Acum nah ...depinde si de reprezentanta ...ai mei au fost OK.

Link către comentariu

Si eu vreau sa montez la mine insa nu siu daca o sa ma inteleg cu ei

Am sa vad.

Trebuie mai intai sa le cumpar 

Link către comentariu

Eu le-am montat anul trecut prin vară .....Oricum mai erau cateva luni de garantie dar au fost super ok băietii nu au zis nimic.

Sa se faca mai cald afara si ma bag la un retrofit. Le-am zis de cand am luat masina ca am uitat sa le comand si am sa le pun ulterior un kit OEM si au zis ok.

Si inca o chestie .....nu se uita ei pe configuratie ca le-ai pus dupa ....cel putin la skoda ca sunt obisnuiti sa aiba din fabrica masinile. La Leon 1P nu cred sa fi venit vreuna ...

Link către comentariu

N-ar fi rau ..... S-or schimba greu ?

Link către comentariu

Asta ma intreb si eu... Cred ca trebuie scoasa oglinda si apoi suportul ei pt a ajunge la bec si inlocuit cu LED. Asta daca seamana cu ce am vazut pe YT pentru G5. Ar dura maxim 4-5 minute pt fiecare parte.

Link către comentariu

Cele de pe o3 se pupa pe b6 ? Poate fericesc un prieten cu ale mele ...

Link către comentariu

Hmm nu prea par. Asta e, ramane nefericit. Man, ne auzim mai încolo, la mine ianuarie este luna moartă (multa administratie publica si pana plătesc ăstia ....) dar sigur vreau si vreau si leduri numar ca sa fie in trend luminile

https://www.youtube.com/watch?v=5YmDavMkOg4&feature=youtube_gdata_player

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!