Jump to content

Skoda Octavia 3 Elegance - Pacific Blue

STC

Postare recomandată

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• STC

106

• TudorM

18

• Cristian

8

• bbogdanmircea

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanotos Ionut! Mie imi place masina. Apropos, ai mancat-o? Impresii, ceva....? Vreun pivot mai tare :D  care a ramas nerumegat?

Link către comentariu

Well, desi am plecat partial din CLAN, felicitari pentru masinuta!

Multi km fara probleme si mare grija la interior. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Thks bro'. Acordam atenție maxima interiorului.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Ms ms. Într-adevăr sunt curajos și încurajez detailling ul auto :P

M-am plictisit de interior negru la fostele mașini. Am zis sa încerc și bej ..... și chiar nu regret nici o clipita alegerea făcută.

Pret final 14550 EURO cu TVA + tichet. 

14550 eur inclusiv TVA? Este o super alegere si super masina in acest buget (best buy la 15000eur fara discutii), bravo pentru cumpatare si pentru alegere :icon_thumleft: Sa o stapanesti sanatos! (am uitat daca ti-am mai zis o data nu-i bai iti mai spun o data)

Interiorul bej nu este pe gustul meu dar gusturile mele (pata din anul asta mai bine zis) m-a facut sa iau o masina cu 8k mai scumpa.

Culoarea este albastru pacific? Masina are de toate, sa nu regreti motorizarea, e cea mai economica (raportat si la pretul de achizitie al masinii), xenoanele (merge si fara) sau cutia automata (daca te gandeai, e cool dar e f scumpa si destul de problematica - dsg7)

Modificat de codz
Link către comentariu

Ms codz.

Albastru pacific este culoarea. Intr-adevar este best-buy la pretul asta. Motorasul ...ce sa zic ...am fost multumit si de cel anterior cu problemele de rigoare (distributie; sunt la al 3 lea lant) si am mers la sigur acum cu cel pe curea. Imi place economia pe care o scoate, imi place cum se misca ...in limita rodajului :).

Xenoane DA, ar fi mers insa avand in vedere ca drumurile mele sunt 95% ziua, cei 5 % merg si cu halogen.

DSG 7 - no way .....avand in vedere problemele, multumesc da nu vreau sa am dureri de cap. Este fain sa stai cu piciorul pe Acceleratie si frana insa imi este frica de binecunoscutele probleme.

Link către comentariu

Looking good, acum trebuie doar sa le montezi. Cred ca mai poti astepta, vremea inca se hotaraste daca vine vara sau iarna.

Link către comentariu

Se lasa asteptata iarna, dar si cand o veni punem doua randuri de roti :)))

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Foarte frumos interiorul bej. Sper sa te tina foarte bine in timp.

Link către comentariu

Ms ms. Sper sa tina. Oricum sunt atent maxim cu cine se urca în mașină. Sa se descalte la intrare :)))

Link către comentariu

New update:

Dupa ceva frecus doar in oras, azi am avut un exterior de vreo 140 km din care 20 km drum de tara pietruit ( mers 1, 2 si maxim a-3-a ) in rest ceva localitate si exterior. Pe exterior (sa zicem autostrada ca sa nu ne amendeze forumul :D ) am mers putin mai apasat in limita rodajul (2800-2900 turatii si 135-140 km/h). La destinatie consumul afisat era 5.3 %. 

Mentionez ca de cand am ridicat masina nu am oprit Climatizarea si ca temperatura ambientala 22 grade.

Placut surprins; acum urmeaza sa fac un Slatina-Bucuresti pe la mijlocul lunii si in functie de temperaturi vad daca o trec pe "modul IARNA" sau o mai las incaltata cu vara. Vreau sa vad un consum si cu gumele de iarna caci la Leon difera in bine consumul cu vreo 0.6 %.

La ambele masini am 205/55/16 VARA si 195/65/15 IARNA.

And ....o poza cu prima baita !!!

post-21020-0-87557500-1383509059_thumb.j

Link către comentariu

Arata super masina si interiorul este superb!

Parca nu-mi vine sa cred ca poti sa cumperi o masina atat de aratoasa si atat de bine dotata cu doar 15000 de euro! NOUA !!!!

Nu e de mirare de ce Octavia se vinde atat de bine in Romania, diferentele fata de Golf devin din ce in ce mai neglijabile, chiar are cateva puncte in plus

si pretul este mult mai bun.

Care e pretul standard la acest model ?

Spune-ne mai multe despre motorul asta 1.2 TSI ? E model nou fara acel lant ?

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Pretul de lista fara optionale (senzori, hill hold, bolero) este 16.935 EURO cu TVA.

Motorul este modelul nou, cu curea distributie care cica nu se schimba, are 16 valve in loc de 8 ca la modelul pe lant, cica ar fi si cu variator de admisie sau cum se numeste. Ca si impresie generala .....este SILENTIOOOOOS comparativ cu cel de la Leonul din dotare. Se misca frumos si in limita rodajului (n-am sarit de 3000 turatii) se comporta exemplar. Cred ca cel de 1.4 TSI 140 CP este rachetica; poate NEXT TIME. 

Este o placere sa il conduc in fiecare zi !

Ms de aprecieri.

Link către comentariu

Deci este EA211 cred.

Interesant pretul n-am ce zice, la banii astia mai ca nu merita SH la 100000 km din clasa urmatoare.

Masina are si sistem din ala de face parcare laterala singura la fix?

Link către comentariu

Nope, are doar senzori de parcare spate. Era ceva banuti sistemul ....

Va urma ca retrofit si asta dar sa se mai descopere din noua platforma MQB si setarile de rigoare.

Link către comentariu

Era doar o intrebare, nu un repros. Oricum sistemul ala e pentru nestiutori in ale condusului :P.

Imi plac mult noua generatie de finisaje la interior ca sa zic asa, parca odata cu masinile 2013 a aparut la VW un alt mod de a imbina materialele bordului.

Aspectul este mult mai placut.

Ati facut o alegerea extraordinara cu interiorul si lemnul, da foarte foarte bine.

Mai am o intrebare, scaunele sunt standard sau ceva special ? Vad ca au si suport la umeri in partea de sus.

Acolo in torpedou ce se gaseste ca n-am inteles din poze ?

Cand mai am timp poti sa mai pui poze cu interiorul, cu anumite modificari care nu se regasesc pe masinile de generatie mai veche.

Adica pe mine m-ar interesa sa zicem care ar fi diferentele principale intre Golful meu din 2003 care are destul de multe chestii pe el si Skoda Elegance din 2013.

Sunt foarte interesat de micile detalii.

Link către comentariu

Rodajul nu e până la 4000 ture? Foarte frumoasă și ieftină, într-adevăr. Să te ducă peste tot și să te-aducă liniștit.

Eu un lucru nu pot înțelege totuși...de ce au pus jante mai faine pe Octavia decât pe Golf?  :tuktuk:

Link către comentariu

bbogdanmircea - in torpedou se afla CD-playerul si slotul pentru cardul SD. Le-au scos de pe consola centrala din Radio Bolero si le-au pitit in torpedou. Interiorul este standard ELEGANCE, singurele optionale fiind Hill Hold, senzori parcare spate, Radio Bolero si interior lemn, in rest totul este Elegance. Acum nu stiu eu ce dotari ai tu pe G4 insa ca sa iti faci o idee, configureaza o skoda elegance si acolo o sa gasesti dotarile standard detaliate intr-o lista PDF si apoi ....spor la gasit diferente :D

1-Q - posibil sa fie .....cine a citit manualul :D Sincer mie mi-au placut si cele de la G7 si chiar si cele de pe noul Leon ....acum este chestie de gusturi !

Link către comentariu

Deci daca citesti cartea aflii noutati. Dupa ceva butonari ale geamurilor electrice (excluzand soferul) am tras eu o mare concluzie: Ai draq cu economia lor ....au scos impulsul de la celelalte geamuri !! :)))) Total eronat; trebuie sa apesi mai sanatos pe buton pentru impuls.

Si acum niste poze cu cifre. 2/3 oras facuti ...

post-21020-0-03262700-1383636152_thumb.j

post-21020-0-84845400-1383636155_thumb.j

post-21020-0-72945900-1383636158_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!