Jump to content

Skoda Octavia 3 Elegance - Pacific Blue


STC

Postare recomandată

Multumesc targ Vitan pentru capacele altui proprietar de Skoda .... capace cu titlu de NOU insa la unele tarabe se vedea atat de urat unde bagasera surubelnita sa le scoata ..... si mai cereau si 80 ron/set. Ba un comerciant ma mai si mintea in fata ca la reprezentanta este 1 mil bucata, cand i-am spus pretul 45 lei a lasat ciocul mic. 

 

Eu m-am targuit cu un comerciant ce le avea bune (aproape insesizabila urma de surubelnita) la un pret de 60 ron/set. La vara sper sa stea mai mult timp pe masina.

 

Intre timp masina merge fara repros, a mai adunat cate o usa deschisa de binevoitori, mai o zgarietura tot de aceeasi binevoitori ....asta este, in sufragerie nu am cum sa o parchez !!!

 

PS: La categoria masini era ca proverbul UMBLII CU CIOARA VOPSITA :alien:  Gust amar !!!!

post-21020-0-58149200-1421526733_thumb.j

Modificat de STC
Link către comentariu
  • Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • STC

    106

  • TudorM

    18

  • Cristian

    8

  • doggy

    8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu inteleg... Ti-au furat capacelele?

Si daca da, de ce tea-i dus fix la aia care le-au furat ca sa le cumperi inapoi...? Ca, pana la urma, de-aia le fura... pentru ca exista unu-altu care le cumpara. Daca nu s-ar mai cumpara nici nu le-ar mai fura...

Link către comentariu

Vara trecuta le-au furat acasa in parcare la Slatina. Cum in Slatina nu gasesti furaciunile la vanzare, gasesti altele in targ la Capitala si cum sigur o sa mai dispara de cateva ori pana se plictisesc hotii sau apare alt model mai interesant prefer sa dau 60 lei in loc de 180 lei ....Sincer, am cautat sa pun niste capace NO-NAME pe ele numai sa nu mai stea gaura goala dar ale draq daca se pupa cu vreun model.

 

Crezi ca daca nu le cumparam eu/x/y coleg de pe forum nu se mai fura sau descurajam cumva aceasta piata? Clienti sunt destui atat la furat cat si la cumparat. Ah, cel mai bun lucru ar fi bagat un ditamai controlul in minunata piata cu control la sange, acte de provenienta a marfii, facturi, bonuri fiscale dar stim prea bine cum se doarme in galosi asa ca ....... trage tu concluzia !!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Felicitari pentru masina. Si eu am ales interior bej+imitatie lemn la 1.4 TSI DSG. Astept livrarea. E chiar super interiorul bej !

Link către comentariu

Ms fain. Intr-adevar o combinatie faina bej cu lemn. Sa o rulezi sanatos si fara belele !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!