Jump to content

GOLF 4

sotointeso

Postare recomandată

Prima data am incercat cu piele,dar si eu ca si restu care nu am pus mana sa facem noi si am crezut ca v-a fi simpluam descoperit ca este ffffffff greu sa il faci sa se aseze bine materialul.asa ca dupa ce am stricat niste piele eco.,am trecut la material textil,care si ala nu este asa simplu de pus dar oricum mai maleabil.manopera nu m-a costat nimic.le-am pus eu,urmarind vreo cateva videoclipuri pe net,am cumparat decat materialul care m-a costat cam 200 de lei 1,5 m.culoarea gri nu a fost prima optiune,din cauza faptului ca se murdareste repede(am vrut negru),dar cum la mine in oras nu se gaseste vesnic nimic,nu am mai vrut sa comand de pe net ptr ca nu stiam daca o sa comand ce trebuie,am preferat sa ma duc la un tapiter sa iau materialul ala textil buretat de culorea,evident gri deschis.atat avea,iar eu deja stateam cu fetele de usa date jos de vreo 3 zile.a durat ceva timp pana le-am curata,apropo si am decis sa iau culoarea disponibila.sunt genu care imi place sa bibilesc,mestersc,etc...dar "proiectul" asta m-a lasat cu un gust amar.

CONCLUZIA:

1.Merge-ti la un profesionist,iar daca va ia ceva mai mul decat v-a asteptati sa stiti ca este fffff mult de munca la ele si se justifica pretul

2.Daca vreti totusi sa schimbati materialul cu altceva din piele/material textil lasati-o moarta si cumparati alte fete de usi din dezmembrari

3.Lasati-o drq de masina ca oricum e veche

4.Cititi punctul 1,2,3 

am zis si eu piele.nu stiam cum sa o denumesc(vinilin,etc)

Link către comentariu

pai schimba-le cu piele dar du-te cu ele la un profesionist.eu am unul in oras doar ca am vazut niste lucrari de ale lui si m-am simtit atat de bine cand am vazut avem aceasi experienta.asa ca mai bine stric eu decat el.(specialitatea lui fiind de pus material pe scaun de lemn  :blink: ).

Cu piele se vede super misto.eu cel putin in ultima perioada am cam inceput sa o las mai moale cu investitile de genu.asta fiind cred ultima.ii mai schimb vreo 2,3 piese ca sa mearga ok si gata.are 13 ani masini.cand naiba sa ii mai cer.la anul "FOR SALE" si alta mai noua cu mai putine batai de cap.lu asta i-a cam ajuns

Link către comentariu

Ok, ms...speram sa imi fac o idee la cat ma duce manopera. Am niste profesionisti in oras, dar nu am ajuns inca la ei

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Buna seara.As vrea sa-mi schimb turbina cu una de 131 cp.are cineva idee daca merge.trebuie sa ii fac ceva modificari.mentionez ca turbina de 131 cp este tot de pe un golf 4 iar cea de pe masina este de 110 cp.a mai facut cineva ceva de genul si stie ce implica schimarea turbinei cu una mai puternica?

Link către comentariu

ca sa faci calumea nu doar asa...nu stiu daca merita doar turbina..normal se schimba si intrecoolerul,furtune,alt ambreiaj din cate stiu...

Link către comentariu

ma duc maine la mecanic sa vad ce zice si el si mai vedem daca merita sau nu(binenteles ca el o sa zica NU FACE ASA CEVA,ptr ca tipu e cam old school cand vine vorba de chestii de genu)

Link către comentariu

numai sa nu ai dupa probleme cu ea,cu injectoarele cu ambreiajul,etc...nu esti multumit de 110 cp?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!