Jump to content

GOLF 4

sotointeso

Postare recomandată

Buna seara/ziua,depinde cand cititi topicul meu

Sunt nou pe forum si m-am gandit sa ma bag si eu in seama cu o mica descriere a golfului meu

Anul 2000,110 cp.

Multi km si mandru de fiecare km 286.000 mai exact.O am de 2 ani.am luat-o din italia la 185.000.dupa cum se vede masina nu a fost luata ptr zone in oras.am fost cu ea peste tot si niciodata nu m-a lasat la greu.consum mic.in afara de consumabile gen distributie,ulei,filtre,bielete,placute de frana,amortizoare,etc etc nu am avut nici o prb majora cu ea(inca).saraca a suferit anumite transformari in cursul celor aproape 2 ani.o sa pun si niste poze.Caut in permanenta o imbunatatire a masinii,in momentul de fata sunt cautare de scaune cu sau fara piele cu incalzire si grile de ventilatie model USA,asa ca daca aveti ceva de vanzare,anuntati-ma.

Cam atat momentan,am sa revin cu poze mai multe cand o sa mi se permita sa fac upload mai mare de 1mb.

salut

post-121665-0-05653700-1382546312_thumb.

Link către comentariu

grile usa sau grile de bora, cele iluminate? cred ca de bora cauti.

ai vrut sa faci din golf - audi ?

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos in continuare ! Chiar sunt curios cum arata in intregime ca in poza aia pare "WOW :O "

Link către comentariu

da cele iluminate de bora caut

si da/nu am vrut sa fac audi din ea:)) glumesc.un amic mi-a adus bara din germania si mi-a placut si am luat-o...nici nu ai idee cati oameni m-au intrebat "da cand naiba ti-ai mai luat ai a3-ul asta"....

Link către comentariu

ms frumos la fel cu a ta.restul arata destul de normal.ce mai am pe spate ar fi doar triplele pe led cu fundal negru,in rest nimic special.bara ce da impresia ca ar fi cine stie ce ozn.oricum am planuri sa o marit ca e cam joasa :(

ms frumos.viitorul ii suna foarte promitator.urmatorul pas ar cam fi un interior complet de piele sau in cel mai rau caz de recaro din material textil dar indif de situatie sa fie cu incalzire si un kit de ambreiaj + volant

off topic acum,un amic de al meu imi spunea."lasa sebi ca ai sa vezi ca dupa ce iti iei masina,hainele nu se vor mai asorta niciodata cu pantofii"

atunci nu am inteles si ma gandeam ca nu mi-am gasit prietenii care trebuie.ACUM INTELG

Muncesc ca sa bag banii in masina.copii nu am,rate nu am,trebuie sa bag si eu banii in ceva:)

Link către comentariu

wow...asta a fost prima reactie cand am vazut poza :D 

interesanta si frumoasa masina ,big like pentru faruri,imi place si spilerul fata,cred ca si jantele sunt pe masura....asteptam mai multe poze....bafta

Link către comentariu

ms frumos.din pacate nu am cum sa ma "mandresc" cu ele dar iti pun un link sa vezi cum arata.sunt identice cu cele din poza http://www.ebay.com.au/itm/NEW-BMW-or-Commodore-MOMO-Sport-18x8-5-5-120-ET38-Rims-/270707664935

dar si la capitolul asta din primavara urmeaza un mic upgrade.vreau sa-mi iau oz oem pe 17

cine stie.....poate intr-o zi daca vad ceva fff frumos si it's a must,mi-as face un credit:))NOT

nici chiar in halu asta.cat de luat in freza sa fi sa iti faci credit ptr tuning

Link către comentariu

........

hai ca ajunge.deja o fortez

sunt si foarte practice in trafic.cand franez se vad de la 1 km distanta ledurile.prima data vream sa imi iau stopuri fumurii dar m-am razgandit in momentul cand era sa intru in unu care avea triple de genu.erau atat de negre ca nu se vedea nimic prin ele cand frana.si m-am gandit ca daca mie nu mi-a placut faza altuia sa nu ii fac,asa ca mi-am luat varianta ptr orbi.sa se vada de la km cand franezi.

sunt si foarte practice in trafic.cand franez se vad de la 1 km distanta ledurile.prima data vream sa imi iau stopuri fumurii dar m-am razgandit in momentul cand era sa intru in unu care avea triple de genu.erau atat de negre ca nu se vedea nimic prin ele cand frana.si m-am gandit ca daca mie nu mi-a placut faza altuia sa nu ii fac,asa ca mi-am luat varianta ptr orbi.sa se vada de la km cand franezi.

azi din pacate/fericire,mi-am vandut bara de "audi" si jantele.cu bara era deja jale.nu stiu cum e la voi in oras dar la mine e teroare cu asfaltul.si jantele....pai....m-am cam plictisit de ele :).e timpul de altceva mai nou.ma tot chinui sa gasesc un interior dar rezultatele sunt  :banghead:

pe ebay.co.uk le gasesc la preturi bune dar e chestia cu transportul.aici in ro le gasesc la preturi de pot sa mai imi iau o masina si in niste stari devai de mama lor.asa ca inca odata apelez la voi.daca aveti interioare de piele sau material textil dar cu incalzire si sa fie in stare(sa am tupeul sa zic impecabile...NU)buna,da-ti un semn de viata.ms

post-121665-0-20439700-1382643444_thumb.

Link către comentariu

Sebi problema ta este ca tu iti doresti ,dar nu poti sustine aceea dorinta finaciar vorbind ,sunt colegi de forum care au dat 2500 euro pe kit de frane plus multe altele, ideea este ca daca vrei IMPECABIL costa in jur de 800 euro scaunele fata banchetele fetele de usi si tot sistemu de incalzire in scaune cu tot cu butoane 

post-66184-0-49278600-1382806991_thumb.j

Modificat de quattro3001
Link către comentariu

imi pare rau dar ai pus prb gresit.financiar nu este o problema.am gasit pe net vreo cateva interioare foarte frumose dar atitudinea vanzatorilor lasa de dorit.iar pe banii mei nu face nimeni lege.cand cer poze sau detalii amanuntite am pretentia sa mi se dea.nu arunc banii pe geam doar de dragul scaunelor.ex:am stat de vb cu un tip din gorj zilele trecute care vindea un interior de r32 in stare buna la 500 de euro.dupa o mica negociere l-a lasat la 450 de euro.asta este rezumatul nu stau sa bat campii cu discutia negocierii.poza am cerut in nenumarate randuri ca doar nu dadeam banii la o amarata de poza care avea el pe net.pufaia la telefon parca l-am injurat de masa.intr-un final dupa vreao 2 zile mi-a trimis 2 poze de caliatate "asa si asa".i-am zis sa-mi dea niste detalii,iar pufaia "ca vreau atatea detalii".....prima mea reactie a fost "ba esti prost?????"stau sa trag de ala timp de o sapt ptr niste scaune....asa ca am abandonat.si "povesti de genu mai am destule.si eu am vandut si vand anumite chestii pe net dar cand cineva imi cere detalii,poze,etc fac pe dracu in 4 sa il prind de client plus ca jobul pe care il am lucrez cu foarte multii oameni in care trebuie sa stii cum sa vb cu ei si cum sa ii prinzi de clienti(nu sunt agent daca asta te intrebai).am lucrat si in anglia si italia cu multii oameni care la fel trebuia sa sti sa iti vinzi produsul.putea sa fie si un rahat.daca stii sa prinzii omul de client si sa il convingi,e lucru mare.asa ca nu s-a pus prb banilor ci atitudinea vanzatorilor.chestia asta care o fac este doar un caprciu.de cand am masina am tot schimbat la ea N modele de jante,triple,faruri,etc etc..nu face masina cate piese si accesorii am tot schimbat la ea.este doar un moft ce fac eu.dar este un moft pe banii mei castigati de mine nu de la mama si tata sau de la dat in cap,etc iar repet pe banii mei eu fac legea nu altii.iar la scaunele tale atunci cand am la tel,mi-au placut nu am ce zice dar m-a deranjat faptul ca avea memoria pe scaunul pasagerului.daca tot imi iau scaune caut sa fie ca la carte

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

post-121665-0-98308700-1384091336_thumb.Dupa o saptamana de chin cu schimbatul tapiteriei de pe fetele de usi si cotiera si schimbat scaunele de pe fata,azi in sfarsit am terminat :banghead: .singurul proiect pe care regret ca m-am apucat.inteleg acum munca de tapiter.materialul este unul special ptr retapitare.este de culoarea gri deschis la fel ca plafonul.in poza nu se vede cine stie ce dar in realitate se vede f bine.scaunele foarte confortabile si te tin foarte bine in loc

.

.

.

post-121665-0-18102700-1384091429_thumb.

post-121665-0-67010800-1384091465_thumb.

post-121665-0-34569700-1384091521_thumb.

Link către comentariu

Stai ca nu inteleg, pe usi este piele sau textil? Si de ce culoarea aia si nu negru, cu ce se asorteaza?

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

restu usii este pielea din fabrica iar restu este acelasi materail care este si pe plafon.deci se asorteaza cu plafonul.in poze,dupa cum am zis nu se vede cine stie ce dar in realiate da f bine cu plafonul 

Link către comentariu

Restul...ce ? Nu inteleg, ce ai alb pe fetele de usi, piele sau textil?

Link către comentariu

jesus christ :dry: .deci....sa recapitulam...unde vezi tu negru,este pielea din fabrica(de pe fetele de usi)iar restu unde vezi tu alb(care este defapt gri,dar din cauza calitatii pozelor se vede alb,desi am specificat deja ca este gri deschis),este material textil la fel ca si plafonul(care si ala vine din fabrica,material textil de culoarea gri deschis).Allora capisci? :tomato:

culoarea plafonului.poate te ajuta sa intelegi acum

post-121665-0-90684400-1384095388_thumb.

Link către comentariu

Am priceput, textil. O sa te chinui cu el, se va murdari repede la usa stanga/cotiera.

Piele? Pe fata de usa nu cred ca este piele din fabrica decat in locul unde este acum textil alb-gri.

Link către comentariu

Pana la urma ai gasit interior...si arata chiar bine observ...

Cat despre fetele de usi...cum zice si Vali...care piele?:)unde este negru este plastic...nu piele...ca are o textura asemanatoare cu pielea e cu totul altceva...dar nicidecum acolo nu este piele...

Fetele de usi imbracate in piele de fabrica sunt exact cum le ai si tu numai ca acolo unde ai pus tu materialul acela...care app...o sa se murdareasca foarte repede...este piele...

Uite aici fete de usi cu piele de fabrica...

http://vwforum.ro/topic/95575-vand-diverse-de-piese-de-golf-4-chestii-de-prin-casa/#entry1950270

Link către comentariu

Nu a iesit rau deloc, oricum era mai ok piele acolo unde ai pus textil gri. De curiozitate cat a fost manopera ? Sau cu totul..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

nu.acolo unde este acum textil "alb"-gri era tot textil numai ca era negru,iar restul de jur in prejur este piele f subtire.crede-ma ca stiu.zilele astea am vazut tot ce se afla pe acolo.iar in legatura cu intretinerea,deja cineva si-a pus mana pe el si mi-a lasat amprente :tuktuk:

unde am incercuit sau mai bine zis manjit in paint cu rosu.materialul ala este din piele/vinilin.la ala ma refeream.desfa o fata de usa si uite-te pe interior si sa ai sa vezi cum este trasa pe dupa margini.incearca sa dezlipesti putin si ai sa te convingi si dupa aia nu o sa mai dezbatem subiectu.este foarte subtire,probabil ca sa se poata mula usor dupa formele fetelor de usa(cred)

post-121665-0-04306100-1384107159_thumb.

Link către comentariu

Am inteles perfect despre ce zici...tocmai de asta si ziceam...

Este putin exagerata denumirea piele...ii poti spune cel mult colant...ai dreptate...se poate detasa...si crede-ma..am masina de ceva timp...6 ani...si am demontat-o de n ori dar nu poti spune ca aia este piele...

Incearca sa o dezlipesti...si ai sa vezi ca se rupe ca o folie...dar...sa inchidem subiectul...si daca te face cu ceva fericit...poti crede ca aia este piele...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!