Jump to content

Golf 6 1.4 TSI


ShadoWzZ

Postare recomandată

Salutari.

De cca 2 luni de zile sunt posesorul unui golf 6 1.4 TSI 122 cp

Masina are ca nivel de echipare Confortline.

 

Singurul lucru de care am fost dezamagit a fost faptul ca atunci cand apesi pe PHONE din media center sau volan .... iti pune pe MUTE sistemul audio..... adica LOL... puteau sa ii spune mute si nu sa induca in eroare.Eu personal ma asteptam sa porneasca bluetooth-ul sau ceva de genul sa se conecteze la telefon. In fine ....

 

Masina a fost cumparata prin WELT Auto ... niste jepcari nesimtiti. Mi-au vandut o masina pe care au laudat-o ca e impecabila dar in realitate are destule probleme.... mici dar cumulate sunt destule incat sa creeze un deranj mare.

 

Odata cu creerea topicului as vrea sa va intreb daca se poate schimba doar partea cu LED-uri din semnalizare pentru ca este plina de apa si nu functioneaza corect ... ( da ... e mana celor de la weltauto ).

In rest .. destule planuri de retrofit .... si voi incepe cu iluminarea din usile fata care sper sa o fac saptamana asta.

Enjoy.

 

 

PS : si celalalt HAW ... de suflet.

post-3744-0-51123900-1382368318_thumb.jp

post-3744-0-20331600-1382368324_thumb.jp

post-3744-0-24865500-1382368329_thumb.jp

post-3744-0-30918500-1382368643_thumb.jp

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme.

 

E normal sa iti dea mute. Intr-un fel e bine pt cazul in care trebuie sa vorbesti la telefon pune rcd-ul pe mute. Intradevar la bluetooth intra in meniul telefonului si pierde functia de mute. La fel si butonul de microfon de pe volan. Eu gaseam utila functia de mute inainte sa am bluetooth-ul.

Link către comentariu

Sa te plimbe multi km fara incidente!

 

Fa-i o prezentare mai detaliata, cu ceva mai multe poze :)

Link către comentariu

Da... Este vorba de cea din oglinda retrovizoare de pe partea pasagerului. Multumesc pentru urari :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Am sa ii fac maine dimineata nai multe poze... Nu stiu ce altceva sa mai spun despre ea. Se vede clar din poze ce nu are :)) are un minim de dotari fara de care nu as fi luat nici o masina :)

As vrea o toba finala mai sport o idee, puddle lights, faruri replica oem , stopuri replica oem cu led, o folie si un eleron de gti. That's about it..... Si un soft :) stiu foarte bine ce vreau ... Lol :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

O sa mai descoperi chestii pe care le vrei pe parcurs... Da, se poate schimba doar banda cu leduri, vezi aici pret apoximativ si cod (nu stiu pe ce parte ai nevoie, sunt diferite, dar gasesti si pe partea cealalta)

Link către comentariu
Link către comentariu

Am sa le duc eu la un final pe toate.... ar mai fi arcuri oem de vw sport care sunt cu 1.5 cm mai joase ca cele care le am acum.

Nu as vrea sa renunt la jantele pe 16 din cauza confortului si a pretului mai mic al cauciucurilor.

Link către comentariu

ai putea face actiune in instanta celor de la weltauto daca ai atatea probleme la masina. pana la urma ai un contract de vanzare-cumparare.

Link către comentariu

@Cr1sti: Am dat email administratorului de la SV , de la reprezentanta de unde am luat masina, dar nesimtitul ala nici macar un raspuns nu a fost in stare sa dea. Asa ca voi da mail la Porsche si VW in Germania.

 

@davides : 

Masina a fost laudata ca fiind impecabila atat dpdv tehnic cat si optic nu doar mie , ci si reprezentantilor locali VW.

Dar tehnic la o saptamana alarma a inceput sa sune singura , motivul fiind ca e pe duca si bla bla bla , am devizul de la VW.

Acum estetic.... semnalizare oglina pasager plina cu apa si nefunctionala , parbriz spart in 3 puncte , cup holder spate RUPT , si caligele de care se prinde polita spate de haion ( ca sa se ridice odata cu haionul ) rupte ... deci trebuie sa tin cu mana acea polita.

Jante zgaraiate si una din ele stramba tare.

2 puncte oarecum mari de rugina pe plafon , la imbinarea cu parbrizul ( cum au sarit pietre probabil samd ).

 

Am de gand sa ii tarai prin rahat acolo unde si merita sa fie. Daca nesimtitul ala de la Suceva de unde am luat masina nu este in stare nici in al 12-lea ceas sa incerce sa remedieze problemele cu vorba buna....o sa am grija sa ii fac de [cenzurat].

Link către comentariu

@ShadoWzZ: ai perfecta dreptate sa fii nemultumit...dar acum te intreb: tu nu ai fost de fata cand ai cumparat masina ? de ce nu ai constatat toate aceste nereguli chiar atunci? sa le mentionezi undeva, intr-o anexa la contractul de vz-cump..sau sa pui conditii: cumpar masina numai daca vor fi remediate reperele: x,y,z...cel putin alea mari: gen rugina, parbriz ciobit, semnalizare nefunctionala..etc

Link către comentariu

Eu sunt din Galati iar masina era la Suceava asa ca am platit avansul fara sa vad masina live pentru ca vorba reprezentantului si a dealerului autorizat trebuie sa insemne ceva (nu si in cazul Romaniei observ). Cel putin asa se bat ei in piept si mai mult , pentru asta au si preturile pe care le au. Nu ar trebui sa fie ca si cum as lua masina de la un samsar sa stau cu gandul ca e posibil sa aiba sau nu probleme ascunse sau nementionate.

 

Cand am ajuns acolo individul mi-a zis ca nu mai am ce face ca deja am platit avansul si ca asta e. Ulterior am aflat ca m-a mintit si ca puteam sa refuz masina pana nu i se rezolva problemele.

Faptul ca am fost mintit acolo este un lucru care poate fi dovedit pentru ca am fost sa ridic masina impreuna cu un reprezentant VW Galati care a fost de fata la discutie.

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Intrebare referitoare la faruri aftermarket , replici OEM. In cazul in care se monteaza xenon pe ele , trebuie renuntat la Leaving Home din motivul ca ar consuma bateria ?

Link către comentariu

Dupa un mail la directorul general la nivel de Romania al WeltAuto se pare ca si-au revenit baietii si sunt de acord sa rezolve problemele.... asa .. subit...

Link către comentariu

Destul de dotata masinuta. Sa o stapanesti sanatos. Parbrizul se poate repara, daca ciobiturile sunt mai mici de vreo 3 cm, nici nu se mai cunoaste (ramane doar un pct mic f putin vizibil). Insa daca e si crapat si crapaturile sunt extinse pe o suprafata mai mare atunci singura solutie e schimbarea lui. Bine ca au fost de acord sa iti schimbe piesele cu probleme.

Link către comentariu

Parbrizul l-am rezolvat eu personal , reparand acele ciupituri. Multumesc

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Primul drum la bucuresti = lumini avertizare in usi :) we'll keep on going :) poze mai pe seara :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Poza cu lumina de avertizare din usi :)


As vrea sa adaug consumul .... galati-bucuresti-galati a fost 5.9% la drum lung la o viteza de 120 km/h pe cruise control pe soarelui si in rest 120 unde permitea drumul si traficul.

post-3744-0-97628800-1382726101_thumb.jp

Link către comentariu

Se vad foarte frumos noaptea si sunt si foarte utile. Acum iti trebuie neaparat si la picioare lampi cu led. :)

Link către comentariu

la picioare sunt becuri normale si as vrea sa le pastrez asa pentru ca pot jongla cu dimming-ul din CB. la LED din ce am inteles nu poti face asta. E ON/OFF treaba acolo :)

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu
  • GabiB77 pinned this topic
  • GabiB77 locked şi unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!