Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Si de asemenea exista masini de 3 ori mai scumpe ca golf-ul ce nu au decat acustic.

Daca o tehnologie exista de 10 ani nu inseamna ca si este implementata pe toate masinile.

Modificat de TDR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Am fost ieri la revizia de 1 an cu 10400km la bord, m-a costat 340 Ron la PBV1

Revizia a constat in schimb ulei si filtru ulei - 3,2 L ulei non-longlife + manopera

In plus mi-am schimbat si maneta cu tempomat si a costat piesa 380 ron si manopera 180 ron

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

prima revizie se face la 10 000 sau 15 000 km ?

Link către comentariu

La dealer mi s-a spus : la 15.000 sau 1 an.

Link către comentariu

revizia de 15.000 facuta in Stuttgart, Germania, am platit 271.30e

Inlocuit filtre si ulei, completat lichid spalare parbriz + manopera.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am făcut revizia de 1 an - la 7800km.

Am mers la PBV1 și părerea generală nu a fost chiar bună.

M-a costat 418,44 lei și a constat din:

* Schimb ulei + filtru ulei

* Test diagnoză + resetare interval service

* Verificare presiune roți

* Update de soft comandat de fabrică (de la versiunea 19.00 la 19.10 (03/05/2011))

* Curățare motor (spray peste plasticul de deasupra motorului

Părți bune:

* mecanicul mi-a răspuns la

Link către comentariu

Salutare, Am facut revizia de 45 de mii de km. Filtre, ulei+placute fatza/spate. 1150 RON. Pentru ca masina a iesit din garantie am zis sa evit Porsche :) dupa experientele traite la 15 si 30 de mii de km. Am apelat la un service f. bun, dar cu manopera la jumatate din pretul baietilor de la reprezentanta.

Modificat de Grk
Link către comentariu

mi-l zici si mie pe PM, te rog? asa, ca sa il am acolo.

Link către comentariu

Din cate stiu eu placutele cu senzor sunt puse in "X" una pe fatza si una pe spate, in diagonala. S-ar putea sa ma insel, dar parca asa stiu :)

Modificat de Grk
Link către comentariu

Stimati colegi, va solicit ajutorul: se apropie revizia de 1 an si nu stiu ce ulei ar fi mai bun pt. masina din semnatura.M-am gandit sa trec pe Liqui Moly in detrimentul lui Castrol, bineinteles respectand specificatia producatorului 502.00 sau 504.00 longlife.O fi (mai) bine,o fi rau ? :unsure: Acel "Made in Germany" parca i-mi da o incredere mai mare fata de incertul Castrol "Made in E.U.". Parcurg aprox. 10.000 Km/an

Punctual, m-ar interesa :

1.Care este mai indicat pt. 1.2 Tsi: 5W-30 sau 5W-40?

2.Pot sa aleg si ulei non-longlife?

3.Sa "trec" pe Liqui Moly, sau sa stau cuminte....?

Va multumesc si va urez toate cele bune! :Driver:

Link către comentariu

Grk, esti amabil sa comunici ce placute ti-ai pus si cat au costat? Eu as vrea sa-mi pun placute ca cele cu care a venit masina, dar n-am idee ce marca sunt si nici cat costa :)

Multumesc

Link către comentariu

Am facut si eu revizia de 1 an (13500 km) la jumatatea lui iulie. Nu trecuse un an dar trebuia sa plec in concediu cu masina si depaseam nr de km.

Am fost la Eurotehnogroup in Targoviste. Am cumparat filtre (ulei, aer si polen) de la un coleg de pe forum. Uleiul a fost Motul 5w30 longlife. Eveniment de notat a fost ca dl consultant a vrut sa verifice uleiul avand in mana niste foi printate in urma introducerii seriei de sasiu. Pe foaia lui era scrisa doar specificatia 502 00, iar pe uleiul meu doar 504 00 . M-a pus sa semnez pe factura ca sunt de acord sa imi puna uleiul respectiv...

I-am aratat cartea masinii in care scria negru pe alb ca si 504 00 e acceptat...dar n-am avut cu cine. Altfel, operatia propriu-zisa a durat aprox 45 de minute, cel care a facut revizia f amabil, m-a lasat sa stau pe langa masina, mi-a raspuns la intrebari, etc. Cost operatiune 110 lei. Consumabilele au fost 350 lei.

Link către comentariu

Stimati colegi, va solicit ajutorul: se apropie revizia de 1 an si nu stiu ce ulei ar fi mai bun pt. masina din semnatura.M-am gandit sa trec pe Liqui Moly in detrimentul lui Castrol, bineinteles respectand specificatia producatorului 502.00 sau 504.00 longlife.O fi (mai) bine,o fi rau ? :unsure: Acel "Made in Germany" parca i-mi da o incredere mai mare fata de incertul Castrol "Made in E.U.". Parcurg aprox. 10.000 Km/an

Punctual, m-ar interesa :

1.Care este mai indicat pt. 1.2 Tsi: 5W-30 sau 5W-40?

2.Pot sa aleg si ulei non-longlife?

3.Sa "trec" pe Liqui Moly, sau sa stau cuminte....?

Va multumesc si va urez toate cele bune! :Driver:

Nu te zgarci cand e vorba de ulei.Eu iti recomand uleiul longlife branduit VW.E mai scump da sigur e de calitate.La reprezentantele de la noi costa 110RON/litru in Germania 18Euro/litru.

Link către comentariu

Uleiul longlife "branduit VW" care la reprezentanta costa 110 lei/litru este de fapt Castrol SLX Professional Long Life 3 cu un pret de aproximativ 50 lei /litru. Repet: este ACELASI ULEI.

Link către comentariu

Salut, Otto Zimmerman sunt placutele. Au costat in jur de 250-260 ron toate 4. Si eu am vrut originale, dar aveam de asteptat 5 zile lucratooare pana le comandau si nu mai aveam cum sa astept. Problema mea era ca mai facusem vreo 500 de km cu senzorul aprins si mai urma un drum de vreo 400 de km, asa ca am fost nevoit sa le schimb cu astea.Pana acum sunt multumitde ele, nu scartaie, franele sunt ok "tin" bine ,deci le-as recomanda. Nu stiu sincer de cine sunt facute cele originale pe care le are masina.

Multa bafta

Link către comentariu

Am facut si eu revizia de 1 an (13500 km) la jumatatea lui iulie. Nu trecuse un an dar trebuia sa plec in concediu cu masina si depaseam nr de km.

Am fost la Eurotehnogroup in Targoviste. Am cumparat filtre (ulei, aer si polen) de la un coleg de pe forum. Uleiul a fost Motul 5w30 longlife. Eveniment de notat a fost ca dl consultant a vrut sa verifice uleiul avand in mana niste foi printate in urma introducerii seriei de sasiu. Pe foaia lui era scrisa doar specificatia 502 00, iar pe uleiul meu doar 504 00 . M-a pus sa semnez pe factura ca sunt de acord sa imi puna uleiul respectiv...

I-am aratat cartea masinii in care scria negru pe alb ca si 504 00 e acceptat...dar n-am avut cu cine. Altfel, operatia propriu-zisa a durat aprox 45 de minute, cel care a facut revizia f amabil, m-a lasat sa stau pe langa masina, mi-a raspuns la intrebari, etc. Cost operatiune 110 lei. Consumabilele au fost 350 lei.

Dar mai limitati pot fi unii meseriasi care lucreaza la reprezentantele de la noi din tara!!!! Bineinteles ca merge si ulei longlife cu norma VW 504 00. Mie la Oradea la reprezentanta Skoda chiar mi-au recomandat ca daca nu ma deranjeaza la portofel sa bag Mobil 5W-30 ESP Formula care este tot un ulei cu norma 504 00. Si de atunci am facut 6000 km si motorul merge foarte bine cu acest ulei(chiar mai frumos decat cu Castrolul Edge ce era in ea...)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am facut de curand revizia de 30.000 la brady si mi s-a dat posibilitatea sa aleg tipul de ulei (marca,tip,la bidon sau varsat).Au fost foarte ok,au facut revizia ca la carte.Ce m-a surprins este ca filtru de aer pe original nu mai este mann ci filtron(polonia).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

serviceul trebuie facut de unde am cumparat masina ca sa nu pierd garantia ?

Link către comentariu

Mai am 800 km pana la revizia de 30000

M am hotarat sa ma duc la Brady datorita reviewurilor bune de aici.

Ce trebuie sa cumpar si sa le cer tinand cont ca cei de la Cardinal Ploiesti la revizia gratis de 15000 au schimbat decat filtrul de ulei, respectiv inlocuit uleiul

Link către comentariu

Ulei si filtru ulei

Filtru aer motor

Filtru polen

LE :

La prima revizie trebuia sa ceri extra si schimbarea filtrelor de aer motor si polen.

Noi ne-am luat dupa dealer la o alta masina si nu am schimbat filtrele alea nici la 10.000 si nici la 20.000 , iar la a 3-a revizie cand le-am scos zici ca erau cimentate de la praf si alte nebunii.

Modificat de dangrig
Link către comentariu

Azi am facut si eu prima revizie 8000km la reprezentanta. Cei din service mi-au recomandat uleiul Mobil1 care spun ei ca foarte bun pentru benzinare. Am mai schimbat filtrul de ulei si atat. Celelalte filtre le-au suflat si le-au pus la loc. Curatat motor, spalat masina, cu totul 410RON.

Link către comentariu

Saptamana viitoare trebuie sa fac revizia de 2 ani. Inca nu sunt hotarat unde sa o fac. La reprezentanta 1 l de ulei Castrol SLX 5w-30 Longlife 3 are pret prohibitiv, 91 lei/l, mai mult de dublu fata de cat am gasit in alta parte. Cred ca pana la urma merg la Ausgburg, duc eu uleiul, pentru ca nu au din acesta de care vreau. Filtrele lor sunt Bosch. Pret estimativ piese+manopera, fara ulei, 300 lei.Ce parere aveti de filtrele Bosch? Eu unul as fi preferat Mann.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!