Jump to content

de la ce este acul acesta ?

rtanase
 Share

Postare recomandată

Salut , am desfacut un carburator 34 PICT 5  ca desteptu` ... bineinteles ca mi`au ramas piese dupa ce l`am montat la loc ... cea care ma framanta este un arc mic cam de 1 cm lungime si 0.4 cm in diametru . Avem poza cu nazdravanul (cel incercuit cu rosu)... Intrebarea mea este :

De unde naiba a aparut acest arc in calburatorul meu pt ca nu mai stiu unde sa il bag .

Multumesc .

post-63413-0-22988800-1382098572_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Arcul este de la surubul de regla de deasupra lui ,cel galben de linga membrana de sprit.

Link către comentariu

nu am asa ceva la carburator (ma refer la acel surub galben ...)

Link către comentariu

Ba da, ai, cum a zis si colegul de mai sus, este surubul galben, cel din dreapta membranei patrate, din fotografie !

Link către comentariu

bun , acel surub de care ziceti nu exista la mine pe carburator ! totusi am arcul ...

Link către comentariu

am descoperit ... trebuie sa astepti ... deci

carburatorul acesta are o chestie care cred eu ca e un fel de senzor de temperatura sau ceva ... e... acel ceva pentru a`l prinde de carburator trebuioe sa ai la el si arcu` asta nenorocit ... Repet este vorba de 34 pict 5 . Ca pozitonase se afla in stanga pompei de sprit

Modificat de rtanase
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!