Jump to content

Passat B6 Breakzila

piny

Postare recomandată

Pentru ca vom un junior ( probabil maine :icon_thumright: ) am decis sa vand golful si sa-mi cumpar ceva mai mare. Asa ca printr-o cunostinta m-am ales cu acest b6 variant 2.0 tdi, 140 cp si dsg.

Masina are 2 seturi de km :D : 114xxx pe bord si 214xxx reali din care vreo 2000 i-am facut eu.

Sunt al doilea proprietar in tara, este adusa in 2009 si primul proprietar a mers doar vreo 20k km. In rest i-au mancat cainii bara prin curte.

Pana acum am schimbat : uleiul la cutie

furtun turbo

buton frana mana

burduf planetara

In general sunt multumit de masina. Si sunt foarte multumit de cutia dsg.Nu cred ca o sa mai vreau manuala vreodata :D .

Ce nu-mi plac sunt farurile,care sunt petarde. Nu cred ca am vazut faruri mai chioare ca astea.

Altceva deranjat sunt clapetele de la climatronic care fac zgomot prea mare.

Ce am mai observat a fost maxi dotul care facea figuri cand am cumparat masina, dar de cand e racoare merge perfect. Probabil o sa moara in viitor.

Oricum cum am mai spus sunt multumit de masina, plus ca are si ceva dotari. Imi place cum se conduce si consumul este mai mic decat la 1.6 care l-am avut.

post-79990-0-59925700-1382005994_thumb.j

post-79990-0-02144500-1382006004_thumb.j

post-79990-0-60739400-1382006015_thumb.j

post-79990-0-87168500-1382006023_thumb.j

Modificat de piny
Link către comentariu

sa o stapaniti sanatosi si multi km fara probleme !

farurile - poate sunt lupele pline de praf....

Link către comentariu

Multumesc. Legat de faruri nu cred e vorba de praf, sunt becurile chioare si lupa cu halogen nu se impaca deloc.

Link către comentariu

Ce Xenon ti-ai pus? :)

Schimba si astea de pe margine, o sa arate mai bine..

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

post-79990-13850599219666_thumb.jpg

Am desfacut adaptorul asta ca-mi statea pe creieri. Dar nu mai intai sa desfac torpedoul ptr ca eu am crezut ca se desface prin spate... Surpriza se desfacea prin fata :). Acum sa vad cu acopar gauroiul ala .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1385059930.666213.jpg

Am desfacut adaptorul asta ca-mi statea pe creieri. Dar nu mai intai sa desfac torpedoul ptr ca eu am crezut ca se desface prin spate... Surpriza se desfacea prin fata :). Acum sa vad cu acopar gauroiul ala .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Si pe mine ma deranjeaza kitul ala acolo, si vreau sa il fac sa dispara, si apoi vorba ta, nu stiu ce il voi acoperi.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Azi am schimbat cei doi senzori cromati unul dintre ei era sandilau si tipa singur iar celalalt era mort.post-79990-0-97627200-1387755110_thumb.jpost-79990-0-03588500-1387755118_thumb.j

Intre timp am montat si aux de iphone ( cadou de la colegul cogdao :icon_thumleft: ).post-79990-0-87094700-1387755017_thumb.j.

Modificat de piny
Link către comentariu
  • 4 months later...

Bai, o sa se murdareasca in draci albi. Incearca un albastru, sau rosu.

Link către comentariu

Prea comun rosu si albastru [emoji12]

Link către comentariu

Pai probabil o sa se faca singur gri :). Nu e problema ca daca se pateaza si nu se spala il vopsesc din nou. A mai ramas spray sa mai vopsesc de cel putin 2 ori. Mie imi place alb,poate in viitor fac si jantele negre si o sa dea bine.

Link către comentariu
  • 9 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!