Jump to content

VW Golf MK5 1.9 TDI

wlady

Postare recomandată

Salutare! 

M-am decis sa fac si eu un mic topic pentru masinuta mea de toate zilele. 

Este un Golf 5, 1.9TDI 105PD, Shadow Blue, 2006, un trendline desavarsit  :10[1]: si are cam 143000km.

Am intrat in posesia ei la jumatatea lunii iulie anul acesta. 

Pana acum masina a primit jante ( pe 225/40/18, ET45 ), bara spate OEM de GTI ( va fi si ea vopsita ), evacuare straight-pipe ( multumesc Pilot Power Tuning ) cu un tips care va fi urat de multi ( mie personal imi place  :icon_geek: am tinut sa am tips oval ), la interior am vopsit trim-urile negru lucios, am adaugat un manson alcantara si o nuca de golf 6, am facut o mica incercare de a replica stopurile de editie, iesind ce se vede, folia de pe geamuri... si cam atat  :D .

Planuri: joi sau vineri cel tarziu primeste bara fata de GTI, trebuie vopsita doar  :beer: . Mai am in plan farurile cu lupa, pragurile de gti, lasata 4cm ( in primavara, promit! ) si inca anumite distractii la interior ( interior GTI, RCD sau RNS510, volan de GTI, plus niste jucarii de la Golf 6 - butoane, climatronic, instrumentele de bord - sper eu - etc ). 

Sa vedem ce iese! 

o2t5.jpg

04gg.jpg

mdtr.jpg

je8h.jpg

7ews.jpg

ecqu.jpg

o05e.jpg

mh0d.jpg

iqgm.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata. Ce nu imi prea place e emblema pe spate...parca iese prea tare in evidenta. 

Mai pune niste poze cu consola centrala. Ai vopsit negru lucios si grilele laterale? 

Link către comentariu

Va fi vopsita in culoarea caroseriei, curand :P.

E vopsita doar consola centrala, grilele laterale au ramas asa cum sunt de fabrica, desi inca stau pe ganduri serios sa le vopsesc si pe ele.

4eyh.jpg

j4qa.jpg

Link către comentariu

Arata bine masina! Sa o stapanesti linistit! Bafta la cautat interioare... :D

LE: Prima data am inteles ca grila centrala o sa fie vopsita in culoarea caroseriei si ma pregateam sa scriu un NUUUUUUUUUUU pe vreo doua pagini asa... :))

Modificat de Rave
Link către comentariu

Frumos, imi place!! Sa il stapanesti sanatos si bafta in continuare!! ;)

De ce ai renuntat la e90 in favoarea Golfului? :D

P.S. Acum multi ani jucam LFS daca mai ti minte.. aveam acelasi username ca aici. :D

Link către comentariu
  • Administrator

F bine arata insa urla dupa suspensii dupa parerea mea

Nu o transforma intr-un GTI look-alike decat daca vrei sa umbli serios sub capota... altminteri este una din muuultele TeDeIuri cu bot de GTI si bandouri negre 

Personal as baga banii in suspensie, faruri cu lupa si praguri in ordinea asta. Ia-o te rog ca pe o parere, Frumusetea este in ochii privitorului

Interiorul e  :icon_thumleft:  :icon_thumleft:

Link către comentariu

@andrey Yup, cum sa nu tin minte? E90-ul si-a facut treaba, nu mai era tocmai masina pe care o luasem oricat incercam eu sa repar la ea asa ca i-am dat drumul, asta la un pret care merita ( sa nu se considere ca as fi vreun bisnitar etc ). Imi place mie foarte mult Golf-ul... MK5 in special. Multumesc mult! Te-am mai vazut prin trafic si la diverse intalniri. Data viitoare iti dau un semn:P 

@dudu Stiu ca urla dupa suspensii, am zis ca o cobor! Am promis chiar! In primavara e primul lucru de pe lista. Nu vreau sa o cobor inainte de iarna. Vin de pe un BMW RWD destul de jos si vreau sa simt si eu macar o iarna cum e sa ai o masina FWD ceva mai inalta. Dupa care, o cobor! Nu vreau sa fie un GTI look-a-like ( facand o mica remarca, daca as face-o grava... GRAVA... sub capota, as vrea sa fie cat mai stock.. jante pe 16-17 sa fie asa.. sleeper ). Am stat mult si m-am gandit, initial voiam sa fie un bot de Jetta cu niste fine-touches care sa il faca WOW. Discutand despre asta, si aducandu-mi aminte de planurile mele initiale, s-ar putea sa pun putin pe hold GTI-zarea :sly: , desi maine ar fi trebuit sa ma duc sa o iau... You bastard :10[1]: ! Faruri cu lupa, plan, praguri inca nu. Ii trebuie si bandourile si manerele in culoarea caroseriei  :sly:

@rave THX, am pe lista deja unul disponibil, sa vedem cand ajunge pe masina, speram ca saptamana viitoare. Legat de vopsirea grilei de la GTI, nu... pe doua pagini! Dar in raspunsul pe care i l-am dat lui dudu vei vedea ca ma gandesc sa pun pe hold bara fata si sa mai caut inca putin o bara de Jetta. 

Thx guys! 

Link către comentariu
  • Administrator

Incearca o bara de GT/GT sport... e clean si ceva mai deosebita...

Cea de GTsport vine cu "limba" neagra, ceva de genul asta http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/172/1368/32582159/golf-5-gt-sport-140ps-ohne-kennzeichen-2819623691474708882.jpg

Nu e bling blingul cele cromate de la Jetta, nu e nici stock oem

Centii mei :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link către comentariu

Clar botul de Jetta e mai ok decat cel de GTI si sunt foarte putini Golfuri asa, nu stiu de ce pentru ca arata foarte bine...

Mk5_Jetta_Grill_Kit.jpg

Si eu intelesesem grila centrala interioara, cea care e glossy acum...

Link către comentariu

Bine ai venit in aceasta arie!! Imi place masina si mai ales cum ai facut consola centrala, poate as putea sa o vad si eu vreodata, asta daca nu apuc sa o fac inainte si eu piano black :).bafta cu modificarile in continuare ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link către comentariu

Foarte fumoasa masina. Culoarea imi place mult, asa ceva am cautat si eu. Nu imi place semnul de pe spate, asa cum zicea cineva mai sus, iese prea tare in evidenta. In rest, spor la modificari sa ai si multi km fara incidente.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Si eu as opta pentru bara fata de Jetta, am avut-o pe masina anterioara si da bine de tot pe Shadow Blue( cauta la masina mea Blue Husky).

Spor!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link către comentariu

Frumos si ingrijit, imi plac jantele :) spor in continuare la modificari si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

@gyxuss Multumesc! Speram sa si fie asa :P

@cogdao Hai cu bara de Jetta :icon_bounce:. Ti-am citit topicul cu SB Husky, imi place bara de Jetta, exact cum ma asteptam. 

@~LauR~ Multumesc! 

Link către comentariu

Big like pentru masina  :icon_thumleft: . De jante ce sa mai zic...de vis. Cat de mult se simt la consum si la confort ? Ma gandesc sa schimb si eu jantele cu ceva mai mare si nu prea stiu ce sa aleg intre 17 si 18. Spor la modificari :D

Link către comentariu

@ZaShark Sincer sa fiu nu am habar  :10[1]: . Am luat masina duminica iar marti avea deja jantele pe ea. Vin de pe un BMW E90 cu suspensii sport si cauciucuri runflat, masina asta mi se pare exagerat de confortabila. Acum depinde de fiecare cum interpreteaza. Vine iarna in schimb, atunci iti pot da o parere mai exacta, trecand pe jante de tabla, 195/65/15 :dry:. Din punctul meu de vedere, mergi pe 18 clar! Diferente de consum vor fi destul de mici ( asta daca nu iti iei vreun set foarte greu ) iar confort... stii zicala... baba sufera la frumusete ( iti spun sincer, nu mi se pare prea dura masina.. din contra  :icon_thumleft: )

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te plimbe cat mai mult.

Legat de modoficari eu iti recomand bara fata de jetta / gt si spate de r32 dar fara catadioptri ( vezi topicul fostei masini )

Poate te gandesti si la o resoftare pe parcurs...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In mare parte, ai aceleasi ganduri cu Golful ca mine :D Dar vad ca tu le-ai si pus deja in aplicare pe unele. Jantele pe 18 sunt Kinetik Concept?

Modificat de wlad_cu_w
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A trecut ceva vreme :P.

Intre timp avem cam asa:

Mi s-a spart turbina. Urat de tot, cu un fluture aruncat pe evacuare iar celalalt facut bucatele prin admisie. Curatat si pusa turbina hybrid. Am facut si evacuarea catless. Avem 1.5 bari si suntem foarte fericiti cu ei, urmeaza 1.8 in primavara :D.

s5yb.jpg

Intre timp au mai aparut si upgradeuri mai mici. Am luat presurile de GTI din material textil, OEM. A aparut si mult cautatul volan de GTI si probabil urmeaza un RCD510 cu prima ocazie. So far, so good. Sunt foarte incantat de dracul asta mic.

kcpy.jpg

xfxe.jpg

fbdc.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Finally!

Am pus si eu un RCD510. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Superb!

9hca.jpg

Siii, un set de jante OEM BBS. Love them!

8nd8.jpg

Link către comentariu

Super!

Fa poza cu masina cu BBS-urile montate pe ea :D

Modificat de wlad_cu_w
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Update "de an nou"  :lol:

Schimbam distributie, garnitura chiulasa, prezoane etc, facem o revizie la injectoare si o pregatim pentru un an nou mai bun  :D

Sa aveti parte de injectoare curate, ambreaje cuminti, supape frumoase si multi cai si newtoni! La multi ani! 

Link către comentariu
  • 3 months later...

Cum vremea buna a inceput ( reinceput ), am facut o curatenie generala. Cam asa arata micuta inainte de suspensii si inca niste mici imbunatatiri ( printre care si jantele :10[1]: ). Paste fericit baieti! 

post-123862-0-42603500-1398073029_thumb.

post-123862-0-67294000-1398073029_thumb.

post-123862-0-86737900-1398073029_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!