Jump to content

GOLF MONSTERS

XANu
 Share

Postare recomandată

Salutare la toata lumea.Umbland pe net am de niste Golfuri tunate care mie sincer mi-au stricat somnul pentru cateva nopti.Concluzia mea a fost ca exista inca multi nebuni care sa bage o caruta de bani intr-un Golf 1 sau 2.

http://www.autostop.home.ro/auto/vw.htm

http://www.hgp-turbo.de/

Sunt sigur ca mai exista si alte linkuri dar m-a luat deja durerea de cap!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

super tare in primul link apare si o masina cunsocuta de noi toti... stii care,nu? :D

Link către comentariu

Mai...deci in primu rand sumt uimit...sunt...n-am cuvinte..dar ideea principala nu est ca sunt nebuni care baga mii de euro in masini..ideea e ca primul nebun de pe primul site...este ROMAN, si si-a facut masina de 600 de cai..Ciudat ca nu-l cunoaste nimeni..ca nu l-a vazut lumea prin oras..desi monstrul ala cred ca iese o data pe luna dintr-un garaj bine pazit..deci omu ar putea face prima pagina a unei reviste de masini din orice coltz al lumii...ca sa nu mai zic..ca omul a fost in postura de a se da cu ferrari...incredibil..Merci xanu pt site-uri

Link către comentariu

super tare in primul link apare si o masina cunsocuta de noi toti... stii care,nu? :)

cristip :(

Link către comentariu

cristip :)

decat a lui o recunoasteti, nu? pai da...normal..daca va vede posesorul va da BAN :lol: .... ca are aceasta putere :lol:

Link către comentariu

decat a lui o recunoasteti, nu? pai da...normal..daca va vede posesorul va da BAN ;) .... ca are aceasta putere ;)

;) nu prea am inteles bine ce ai vrut sa zici cu " normal..daca va vede posesorul va da BAN "... in schimb masina este singura de pe acel site care stiu ca este si aici pe forum ( mai bine zis a fost proprietarul are acum un g4 :P )

Link către comentariu

Cred ca Golful1 nu se afla in in Romania .Sunt multi pe acel site care nu locuiesc pe la noi(opel).Imi pare rau dar pana acum n-am avut onoarea de a cunoaste personal decat doi sau trei frati forumisti iar in general pe cei cu care am comunicat in scurtul timp in care am frecventat acest forum.No offense!

De abia astept prima intalnire!

Link către comentariu

Sa mai recunoastem golful 4 al lui Voinea? ;)

Link către comentariu

Sa mai recunoastem golful 4 al lui Voinea? :D

:D :D

nu stiu masina dinainte de modificari si nici numarul nu se vede..

Link către comentariu

e a patra de sus in jos. si nu difera mult de cum era acum cateva luni. asa ca...

eu o stiu si de asta am recunoscut-o dar oricum. e normal sa nu o stie toti.

Link către comentariu

:) ... vremuri ...

Modificat de cristip
Link către comentariu

nu m-am putut abtine sa tin pt mine ce am gasit aici

http://www.vwfixx.com/forums/index.php?showtopic=51473

dumnezeule !!!!!

va dati seama ce scoate din el cu un turbo si chip??

MONSTRU!!

Later Edit :

http://www.vwfixx.com/forums/index.php?showtopic=51557

aici gasiti si ceva filmuletze si ceva poze .... auuuu

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu

• 2 weeks later...

golfu ala 3 albastru cu nr. big dub l-am recunoscut dintr-o revista si chiar ma miram ca de atunci nu am mai auzit nimic de el...tare masina!

Link către comentariu

Dar nu stiu daca cunoasteti aceasta masina-pentru cine nu o cunoaste are 900cp

Link către comentariu

la faza de la inceput cu golful mk1 de 600 (?) cai am ramas :D :D

:D

ideea sta in felul urmator. a zis cineva ca ar putea ajunge prima pagina a unei reviste. clar! aici in constanta, il avem pe unul smecher (e plin de bani) care are un mitsubishi lancer evo viii. super masina. extrema. din fabrica. a facut-o praf :D si acum, dupa ce iese din service, ii trage omul tuning. o ridica la 500 cai, tuning optic (usi gen lamborghini pe fata, suicide <deschidere inversa> pe spate) si tot felul de dracii. il cunosc pe tip. o revista germana i-a propus ca in primavara sa apara masina pe prima coperta, acolo in germania, tipul primind de la revista suma de ~ 8.000 eur. kinky, huh? :P

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

daca el a reusit sa o faca praf ea avand pana in 300 de cai , iti dai seama ce se va intampla cand va avea 500 =))

ma oameni eu zic ca nu in avea 10000 de cai este baza !

Link către comentariu

Si totusi a existat ceva mai rau decat acea Limited Edition de 210cp si anume Golf 2 Pikes Peak ;)

"(Modelljahr: 1986 + 1987)

[information] [Motor]

Information

Klicken f

Link către comentariu

www.vw-cult.de

no comment ce o sa gasiti acolo !!

apropo der renner face si un mustang gt 500 :blink:

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!