Jump to content

Golf Mk5

Alin90

Postare recomandată

Salut baieti. Dupa o lunga cautare, in aceasta vara, am gasit masina mult dorita, un VW Golf 5, motor diesel, 1.9, 105 cp. Masina avea 198300 km in bord, dupa teste si istoric la vw par a fi reali, un singur proprietar in Germania, vopsea originala, jante originale 15", carte service la zi. Ca dotari are:

- climatronic,

- incalizre in scaune,

- torpedou si cotiera refrigerat,

- senzor ploaie + lumini, cam atat imi aduc aminte.

Modificarile, daca le pot spune asa, au fost foliile de pe geamurile spate + luneta, au urmat schimbarea jantelor originale 15" la 16", activarea pozitilor de America, Iluminare interioara + nr. spate pe LED, manson schimbator din piele + cusatura rosie, vopsirea capacelor de oglinzi pentru ca sarea lacul. In viitor voi vopsi si bara fata care este la fel ca si oglinzile.

Cateva poze cu masina.

post-83180-0-71932800-1381567003_thumb.j

post-83180-0-88548600-1381567009_thumb.j

post-83180-0-77112800-1381567014_thumb.j

post-83180-0-85109300-1381567020_thumb.j

post-83180-0-27256700-1381567026_thumb.j

post-83180-0-29089500-1381567037_thumb.j

post-83180-0-02604200-1381567041_thumb.j

post-83180-0-42225500-1381567045_thumb.j

post-83180-0-23741200-1381567060_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos , asemeni colegilor , imi place culoarea. Ne arati si ceva poze cu interiorul?

Link către comentariu

poze cu interiorul inca nu am dar promit sa fac. Planuri marete nu exista, va fii cat mai OEM. Momentan ma bucur de ea.

Link către comentariu

Multumesc. Am facut lista cu dotarile masinii si alte detalii:

-ESP

-Cruise Control

-Climatronic

-Scaune incalzite

-Senzor ploaie

-Senzor lumina

-plafoniera cu lumini ambientale

-4 geamuri electrice

-Sertare sub scaunele din fata

-Cotiera refrigerata si compartiment bord refrigerat

-Antena Diversity

-Spalator incalzit faruri

-Scaune Comfort

-Lumini la picioare

-Oglinda retrovizoare cu senzor anti-orbire

Urmeaza:

-lumini la picioare pentru pasagerii din spate

-ceva CD-player cu MP3 (oem)

-bara fata vopsita 

-cotiera din piele

An fabricatie 04.2004, cutie de viteze manuala 5+1, cod motor BKC, 204.000 km actual, urmeaza schimb de ulei + filtre + distributie la 208.000 - 210.000 km.

Masina a primit pe langa jantele de aliaj pe 16" cu anvelope Michelin de vara si un set de jante de otel 15" cu anvelope de iarna. Am mai cumparat un set de presuri de cauciuc originale pentru perioada de iarna, venind cu presuri din material textil originale. Multumita forumului, am cumparat si o roata de rezerva slim + polistirenul aferent in locul acelui kit de reparatie care la noi in tara nu ajuta aproape deloc.

Modificat de Alin90
Link către comentariu

Chiar ca seamana. Difera deocamdata jantele, dar...vom rezolva si problema asta. Sa ai noroc de el

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

revin cu o problema daca ma poate ajuta cineva. vreau sa montez footlights pentru pasagerii din spate. Trebuie neaparat tras fire de la muja lampilor din fata sau pot lega la ceva mufa (poza) de sub scaun?

Modificat de Alin90
Link către comentariu

Ieri, dupa o plictiseala crunta, m-am apucat de treaba. Am demontat stopurile si le-am modificat astfel incat pe frana sa se aprinda tot cercul (vezi topicul userului im.guzu, caruia ii multumesc pe aceasta cale). Revin cu poze.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai postat dar am rezolvat cu luminile la pasageri in spate. Am facut si schimbul de ulei Castrol 5w40+filtre Mann, mai repede decat era prevazu, tablele si cauciucurile de iarna. Urmeaza schimbat capul de planetara pe stanga care face uneori galagie la viraj. Revin cu poze.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,

Am vazut ca ai postat intr`un topic la un coleg ceva despre doua telescoape de hayon. Am doua telescoape noi la 95 lei pot sa ti le dau daca doresti. 

Predare personala in cluj.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am scris de mult aici. Intre timp, s-a schimbat distributia, pompa de apa, carbuni electromotor, ulei cutie de viteze.

207.800 km actuali.

Foarte multumit de masina. Si cateva poze...

Am gasit , mersi oricum

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

8 maxim in oras (Cluj) - iarna

5-5 jumate afara, mers normal, nu batraneste.

Cateva poze cu fratiorul mai mic.

Modificat de Alin90
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum vad ca esti si tu un Clujean care a achizitionat proaspat un golf 5. Sa ai noroc de el. Imi place mult culoarea. Sa ai noroc de ea. Cand ma vezi in trafic sau viceversa ne dam un claxon.

Link către comentariu

@sebip Cand va intalniti nu uitati si de mine. Vreau sa va vad masinutele!

Link către comentariu

dati un mesaj pe nr meu cand vreti sa ne intalnim. 0751692036. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!