Jump to content

Black Beauty VW Golf V

AndreiBKR

Postare recomandată

Salutare tuturor ! Dupa ce am lecturat forum-ul si am "salivat" la masinile unor posesori am decis sa imi prezint si eu masinuta :)

Sa incepem:

Este un Golf V din 2004, motorizare 1.4 simplu fara nimic sofisticat, de fugit fuge dupa ce trage aer in piept :tuktuk:

Ca dotari are : Esp, abs, geamuri electrice fata-spate cu posibilitatea de a le lasa jos si a le ridica din cheie, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, folie fata-spate este o echipare Trendline.

Ca imbunatatiri ce a suferit pana acum au fost o pereche de jante luate de pe un Audi A3(le-am primit moka cu inca un rand de cauciucuri de iarna)

Tot de pe acel Audi am mai luat o navigatie cu senzori multe alte chestii dar nu se potriveste si ma chinui sa o vand pentru a monta pe golfulet ceva mai bun.

Pe viitor as mai vrea sa ii cumpar bara-praguri-fusta GTI, xenoane si ceva sonorizare mai buna.

Stiu ca unii dintre voi ar zice ca e o masina cam chinuita la motorul pe care il are dar eu sunt multumit de ea pana mai "cresc mare" :icon_cool:

Daca aveti idei pentru mine as fi bucuros sa le citesc.

frkc.jpg
0y95.jpg
hlva.jpg
4csk.jpg
66q0.jpg
pisk.jpg
p4lh.jpg

Modificat de AndreiBKR
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Cred ca e o masina foarte buna pt inceput. Motor fiabil, plaforma PQ35 la fel.

Nu stiu cat merita sa investi la exterior cat mai bine la interior : volan cu comenzi, rcd510. Sa iti faca viata mai usoara si mai placuta zi de zi, iar apoi xenon.

Barile si pragurile de GTI parca nu se potrivesc cu suspensia actuala si cu jantele. Ca sa nu mai zic ca sunt multe Golfuri cu kit de gti :(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Masina e foarte buna daca nu cauti putere ci doar confort. Ca si modificari, eu as incepe cu volanul, mie nu mi-a placut deloc cel in 4 spite, face masina sa arate a ieftin.

Cu kit-ul de GTI as lasa-o balta, eventual o bara fata de Jetta/ GT si una spate de GTI ar fi suficient. Plus niste tipsuri frumoase vor schimba un pic zgomotul in bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!