Jump to content

vw golf 5 plus

emiluts

Postare recomandată

salutare, m-am decis sa-mi prezint si eu masinuta:>

Este un golf 5 din 2005 1.9 tdi (105) dar cu o resoftare de la RBN am aduso la 145 si inca ceva caluti ca am eliminat toba finala :)
Masina a fost cumparata de noua din reprezentanta acum 8 ani de catre mama mea, cum am  18 ani mi-a dat-o mie si ea si-a cumparat altceva.

Am primit masina la 139.000 iar in prezent are 145.000, sunt foarte multumit de ea.

Ce am modificat la ea de cand am primit-o: xenoane dar fara lupa, parasolar banda dinaceea neagra pe interiorul parbrizului, jante pe 16, tipsuri eliminare toba finala, soft, am vopsit cu lac stopurile, ceva stickere.

CE as vrea sa-i mai fac: sa ajung la 200cp sau 200+ o suspensie mai joasa, mai rigida, niste jante pe 18, xenoane cu lupa, xenoane pe proiectoare, si mai astepti pareri sunt deschis la orice mi se spune si imi place:)

Niste poze cu masina :)post-126873-0-15450800-1381334603_thumb.post-126873-0-35908100-1381334603_thumb.post-126873-0-53110100-1381334603_thumb.post-126873-0-69900800-1381334603_thumb.post-126873-0-88250800-1381334603_thumb.post-126873-0-15162700-1381334604_thumb.post-126873-0-43761100-1381334604_thumb.post-126873-0-84413600-1381334604_thumb. http://imageshack.us/photo/my-images/845/ks42.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/268/uhwv.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/443/1lgg.jpg/]

http://imageshack.us/photo/my-images/802/llt0.jpg/

Modificat de emiluts
Link către comentariu
  • Administrator

1. Citeste Regulamentul. Este a doua oara cand esti indemnat sa faci asta si nu se intampla

2. Bump-urile sunt interzise. Si chiar nu inteleg ce doresti... Aplauze?!?!

3. Avertisment verbal 

La subiect:

Masina e f ok, sa o stapanesti sanatos. Imi plac rotile, nu te atinge de suspensii, nu cred ca Plusul este facut structural pentru VTM

Renunta la ideea de 200+... pentru asta ai nevoie de multi bani si timp. Citeste Aria de tuning pentru a vedea ce inseamna un 1,9 la 200+ cai - nu este atat de simplu pe cat crezi. Tot acolo vei gasi ca evacuarea modificata la diesel face doar zgomot, nu si cai -  fara upgrade de turbina, de admisie si (automat) de evacuare... 

jantele pe 18 sunt must-have doar daca schimbi suspensia... 

Stickere  :nono:

Csenon AM  :nono:  - pune neaparat lupe si vei scapa de dureri de cap si de injuraturile celorlalti participanti la trafic. Sau un retrofit Xenon OEM

Csenon proiectoare  :nono: :nono: :nono:

Spor!

Modificat de dudu
Link către comentariu

Masina de familie tunata, folie neagra, xenon pe oglinzi, stopuri negre, jante mici dar suparate, 18 ani cu 200 CP pe 1.9 Tedei (toate rosii), planuri de suspensie sport si xenon pe proiectoare... Fitza frate!

Cred ca o sa ramai putin dezamagit de atitudinea oamenilor de pe forumul asta... Este fix contrara asteptarilor tale...!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

fitza? masina am primit-o, am vrut tuning nu am avut alta masina si nu imi permit alta,  asta e parerea ta o respect dar te contrazic.

@dudu, nu stiu ce inseamna vtm :tuktuk:  ziceai ca jante must have si suspensii dar mai sus spuneai ca sa nu ma gandesc la suspensii..
 cred ca ar da mai bine lasata mai jos si cu jante mai mari.

Modificat de emiluts
Link către comentariu

Rave +1.

Tuning poti sa faci si sa arate bine. Jante originale 17", mai lasata cu 30mm. Cauta faruri oem cu xenon sau ceva aftermarket cu lupa.

Xenonul pe proiectoare este complet inutil, ilegal si foarte deranjant.

Eliminare finala pt tdi? Nu iti da niciun cal in plus.

O fi motorul de 1.9TDi 105 fiabil, dar 145 mi se par suficienti. Pentru mai mult se intervine serios la motor, cum bine a zis dudu.

VTM = viteza pe traseu montan. E vorba de raliuri.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • Administrator

Spuneam ca suspensiile sport nu o vor transforma in masina cu care sa te dai pe Cheia. Daca insisti cu 18", merita pusa suspensia exclusiv pt look, arata ingrozitor o masina cu jante mari, cocotata pe suspensii standard

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu

Arata bine ! 200 de cai pt 1.9 105 inseamna sa schimbi interne si multi multi banii..eu pe Touran zic ca e ok puterea..doar in depasiri mai simti nevoia de ceva cai..dar asta e :)) suspensii , jante 17" , pune-i lupe , decat xenon pe proiectoare..mai degraba folie galbena si facut in vag com .comming home/leaving home !

Link către comentariu

mersii de pareri, imi iau gandul de la 200 atunci, imi trebuia unpic mai multa putere in depasiri cum zica si ct91moc dar e oricum ok, asa mi s-a spus ca i mai da ceva caluti dar dupa cum spui tu se pare ca nu, oricum am eliminat-o in mare masura doar pentru sunet am sa pun un video sa vezi.

Deci xenon pe proiectoare nu, mai jos as vrea sa o las pentru look, nu o sa ma dau cu ea asa  tare in curbe oricum nu-i imbunatateste stabilitatea deloc?

unde as putea gasi niste lupe cum a zis The ego? http://www.2shared.com/video/6jrj13U8/VID-20131009-WA0000.html video

Modificat de emiluts
Link către comentariu

pe forum , pe net ,,daca ai cunostinte pe ebay , amazon ..ia pune un video ca si eu vreau sa mi fac "evacuare" la masina..

Link către comentariu

doar am eliminat toba finala + tipsurile alea si poftim ce urla:)) nu la toate motorizarile suna la fel, de exemplu un prieten avea un a4 de 2.0 din 2009 si-a facut la fel nu ii suna asa.

Link către comentariu

sunetul din video ce l-ai pus este cam ascutit, al meu este mai ingrosat cred ca depinde de motorizare..? o sa fac un video si cand e la turatii mai mari sa vezi cum face

Tin sa mentionez ca imi suna si inainte, dar nu asa de tare.

Modificat de emiluts
Link către comentariu

E normal sa nu sune la fel cu A4-le pentru ca tu ai motor TDI-PD si el are motor TDI-CR. 

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

OF : are si un prieten pe un golf AVF evacuare goala..fara catalizator fara nimic..cand schimba in forta..zici ca bubuie turbina sub tine  :D

Link către comentariu

ma iertati ca nu prea stiu sunt destul de nou in treaba asta, ce inseamna avf ? si tdi-cr?

Link către comentariu

AVF e un cod motor (1.9 TDI, 131 CP, 6 trepte). TDI-CR e noua generatie de TDI si anume Common Rail. Al tau e PD, adica Pompe Duze.

Subscriu la parerile colegilor... las-o la 145 de cai ca ajunge si pentru depasiri si renunta la ideea cu xenoane pe proiectoare in special si incearca sa gasesti ceva faruri cu lupa pe care sa pui instalatia de xenon. Parerea mea.

Bafta!

Link către comentariu

Ok proiectoare pe xenon taiat de pe lista, deci mie numai faruri cu lupa imi trebuie si pot sa-mi pun xenoanele actuale pe farurile acelea ?

Si inca ceva la care imi tot sta capul, stiti ca la golf plus lumineaza pozitile la stopuri doar pe cercurile din exterior as vrea sa-mi pun leduri si in cercurile din interior stiti de unde as putea cumpara ledurile respective?

Si inca ceva faruri cu lupa nam gasit pt golf plus ma puteti ajuta ?

Modificat de emiluts
Link către comentariu
  • 1 year later...

Singura problema ar fi ca emilutz nu a mai fost activ 2 ani inainte sa iti creezi profilul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!