Jump to content

Volan - niste intrebari

tibilache
 Share

Postare recomandată

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei_221

23

• F l o r i n

18

• Al Bundy

17

• razvro

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

CRisti ia mai citeste ce am scris :)

1K0-953-549-CQ - exact cum am spus mai sus, suporta doar computer de bord si pilot automat. Fara comenzi. 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DA, ai scris ca: conform etka ai CD, si eu te-am contrazis , CE e gresit in asta ?

Link către comentariu

16 hours ago, razvro said:

Auguest 2010. Deci e dupa 06.

O sa vedem dupa ce am scanul

16 hours ago, andrei_221 said:

calculator sigur o sa fie necesar, cu CH in coada

16 hours ago, F l o r i n said:

Andrei, poate e dupa 06.2010... si CH se potriveste la el - stai sa vedem scanul.

16 hours ago, razvro said:

Auguest 2010. Deci e dupa 06.

O sa vedem dupa ce am scanul

Acum ca s-a lamurit ce este pe masina, fiind pana in 06.2010, ai nevoie de un calculator de coloana 1K0953549CH, 1K0953549CJ sau 1K0953549CK - daca masina nu are DSG, merge si acesta.

Trebuie sa cumperi volanul, calculatorul de coloana, cablajul din volan si maneta de semnalizare cu tempomat

Link către comentariu

31 minutes ago, F l o r i n said:

Acum ca s-a lamurit ce este pe masina, fiind pana in 06.2010, ai nevoie de un calculator de coloana 1K0953549CH, 1K0953549CJ sau 1K0953549CK - daca masina nu are DSG, merge si acesta.

Trebuie sa cumperi volanul, calculatorul de coloana, cablajul din volan si maneta de semnalizare cu tempomat

Super.. Oare merge si 1K0953549CD ? Este nevoie de maneta de tempomat simpla sau dubla?

Cu ce ma poti ajuta tu din cele de mai sus?Da-mi un PM ceva si cu preturi

Link către comentariu

Da, merge si 1K0953549CD - CE - CF - ultimul doar la manuale.

maneta simpla - de aceea ti-am scris mai sus, maneta de semnalizare cu tempomat.... si nu grupul de manete

pentru alte detalii, vorbim pe PM pe rog.

Link către comentariu

3 hours ago, Al Bundy said:

DA, ai scris ca: conform etka ai CD, si eu te-am contrazis , CE e gresit in asta ?

Nu aici citit si continuarea :)

Conform etka ai pe masina 1K0953549CD care suporta tot, dar pe masina sunt sanse mici sa ai asta

trebuie scanare dupa vcds. Din experienta calculatorul de fabrica suporta maxim pilot automat si computer de bord, Fara comenzi. 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Baieti..multumesc frumos pentru detalii. Chiar m-au ajutat.

Am gasit la un prieten Calculator de coloana 1K0953549AG de pe o Octavia 2 . Credeti ca e ceea ce trebuie?

Capture.PNG

Modificat de razvro
Link către comentariu

nu merge, trebuie sa fie LIN 2.0 (cele nominalizate de noi, mai sus) - nu 1.3, cum este AG

Link către comentariu

Am și eu o skoda octavia 2 fl și am înlocuit volanul cu unul cu comenzi,  dar pentru a funcționa butoanele din dreapta,  trebuie sa înlocuiesc maneta de ștergătoare care are butoane pentru comp de bord cu una simpla și nu știu ce cod sa caut,dacă puteți sa îmi spuneți. 

Link către comentariu

nu e nevoie sa inlocuiesti, merge sa codezi sa mearga pe volan comenzile din dreapta. 

Link către comentariu

LA FL, nu merg butoanele de pe volan daca se pastreaza acea maneta.

Link către comentariu

Eu am intalnit 2 modele care au mers asa, din 2009 si 2010. 

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Balescu Catalin

Salut,

Vreau si eu sa imi schimb volanul deoarece este destul de uzat.

Mentionez ca am o Skoda O2/2006, ce model mai nou de volan s-ar potrivi? (de preferat cu comenzi pe volan).

Multumesc!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pentru Retrofit la volan+comenzi la Octavia 2 FL cu calc de coloana (1K0953549CD 1K0953549CH sau1K0953549CE) ce cablaj trebuie? Ca nu gasesc deloc.

Asta e ok? 1K0971584

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/airbags-covers-controlers-wiring-6/oem-1k0971584-airbag-loom-for-skoda/ 

Modificat de razvro
Link către comentariu

3T0971584 pentru masini pana in 02.10.2011

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Super...Multumesc frumos
Am dat comanda deja :)

Modificat de razvro
Link către comentariu

Intrebare despre calculatorul de coloana. Pentru O2 FL si comenzi am gasit la un pret OK calculatorul 1K0953549CJ dar vad ca la software level e N/A. Ce inseamna asta mai exact?

Capture.PNG

Link către comentariu

CA nu stim ce sw este, dar merge.

Link către comentariu

Va salut , vin si eu cu o intrebare /problema.Am probleme cu spira volanului (martor airbag, comenzi volan inactive , dupa cateva zile de zgomote dubioase )-drept urmare trebuie sa imi comand alta.

Pe masina (O2FL 2011- CC, MFSW,maxidot) am acum 5K0-953-569-E si am gasit de cumparat 5K0.953.569.AL .Problema mea este ca nu am gasit pe nicaieri daca este compatibil cu masina mea sau macar o descriere pe ross -tech .Poate sa imi confirme cineva ca se potriveste -evident piesa nu se poate returna .

Multumesc in avans

Link către comentariu

Esti sigur ca e AL ?

Link către comentariu

salut,

uite poza din anunt .

al.JPG

Link către comentariu

Am gasit intradevar pe cateva forumuri ca AL-ul este inlocuitorul H-ului dar nu pot sa zic ca sursa este de incredere 100%.Din ce am mai gasit se monteaza pe VW stock.

vreo idee?

Link către comentariu

Acolo am vazut si eu Florin.Il iau si vedem ce iese la montat/codat .

Tnks

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!