Jump to content

Back to my first love MK4

bdo

Postare recomandată

Salutare tuturor.Asa cum o spune si titlul,dupa o incursiune printre alte marci auto,am revenit la VW,mai exact un Golf 4 hatchback 1.4 16 v 75 cp (o bestie) :D dar cum o spune si titlul prima mea masina a fost (surpriza) tot Golf 4 1.4 singura diferenta ca era coupe. Masina a intrat in posesia mea la sfarsitul verii si intre timp am inmatriculat-o pe Romania ,fiind adusa din Germania cu cateva saptamani inainte.Intre timp,am lucrat putin la aspectul ei si anume: curatarea tapiteriei si plafonului,vopsirea manerelor usilor,scrumierelor,marginilor cotierei si trim-urilor in negru mat (aratau foarte urat din cauza decojirii vopselei originale),schimbarea parasolarelor cu unele model 2002 si a cd player-ului cu unul original,iar la exterior montarea de folii autorizate si lipirea numerelor de inmatriculare cu banda dublu adeziva dupa stergerea dungii negre.

Pe viitor ma gandesc sa ii pun o suspensie sport reglabila si jante 17",poate18",dar asta la primavara pentru ca acum nu le mai vad rostul.

Au fost schimbate toate filtrele cu unele MANN si uleiul CASTROL 10 w 40 si freonul..urmeaza ditributie,fise si bujii (partea proasta e ca toamna e perioada nuntilor :vaidecapulmeu: si sunt fondurile mai scazute dar ne revenim.

Ca optiuni: 4 geamuri electrice,oglinzi electrice,priza in portbagaj,computer bord mic(adica unde arata ceasul imi arata si consum,etc...nici nu stiam ca exista asa ceva),aer conditionat,cotiera fata-spate,volan si scaune reglabile (nu stiu daca este o optiune sau daca sunt toate dotate asa),proiectoare in far,jante aliaj 14".

Cateva poze...

post-21770-0-08853600-1380712759_thumb.j

post-21770-0-33597300-1380712922_thumb.j

post-21770-0-09636500-1380713011_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Nici eu nu stiam ca exista bord din ala mic ca la skoda pe golf 4.

Link către comentariu

Foarte frumoasa ! Sa te poarte sanatos multi km !

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

A mai pus un coleg poza de la un golf cu bc in locul ceasului. Ca la octavia tour de altfel.

Ciudat e insa ca nu am vazut manual cu aceasta optiune de bord. Probabil ca masina e f veche, din primele serii?

Link către comentariu

Sa stiti ca si la leon 1m este la fel si a mea este 2004 deci la fratii mai ieftini au mers pe acest bc.

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii :D arata foarte bine masina ;) . un mic sfat nu ii pune jante mai mari de 15 ( am si eu in familie un golf 4 1.4 16v am avut jante pe 16 pe el si tragea greu de ele ) . o seara buna 

Link către comentariu

Multumesc tutror pentru urari.In legatura cu bc-ul,se pare ca mai sunt si altii care au asa ceva :).Din cate am inteles se poate pune bc mare fara prea mult modificari..poate va urma si el pe viitor. Costy,in legatura cu jantele stiu ca e problema la bestia asta de motor (am mai avut un golf4 coupe cu jante de tabla pe 16 si este o diferenta),dar ma gandesc la o pereche de jante mai usoare..mi se pare ca merita compromisu asta din punct de vedere estetic. Inca 2-3 optiuni de care am uitat:suport pahare fata,spate,4 airbag-uri si faruri electrice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!