Jump to content

Golf 6 - Probleme / discutii alarma OE

ShadoWzZ
 Share

Postare recomandată

Cu astea SH e riscul sa fie mai rau ca si ce ai. Toate curg pana la urma si corodeaza placa. Eu am lasat la mine asa, fara baterie. Merge, nu are erori. Atata ca nu mai puie daca deconectezi acumulatorul masinii in timp ce este armata alarma. 

Intr-adevar, se gasesc acumulatorii ni-mh de tipul ala pt cine dorește,  costa cam cat o sirena SH. 

@bogdanbacilaesti din tm?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am disecat goarna luată din dezmembrări, au zis că îmi trimit alta, sa o păstrez pe cea defecta, adică să o pun la gunoi eu.Piesa a fost probată cică, îmi este greu sa cred așa ceva, la cum arată în interior.Apoi au spus că ei comercializează doar piese second hand, un fel de acoperire pentru eventualele chestii de genul.Cred că trebuia să cer banii, nu cred că găsesc una buna cu baterii de 15 ani.Si mă gândesc că dacă aș cumpăra baterii noi, care ar fi data fabricației lor, nu cred că se mai fabrica așa ceva.Totusi am văzut un amic cu B6 din 2006, fara eroare pe alarma de fabrica, care ar fi secretul nu știu, poate amplasamentul, ori alte baterii.Am scos bateriile de pe a mea, am lipit cu poxipol și o să fac o probă sa vad daca apare vreo eroare, sunt curios despre ce a spus colegul mai sus.Pacat că nu se găsesc baterii identice de litiu, și la un preț rezonabil.Un pic daca mai scăpăm și placa goarnei de pe mașina, cred că avea tot aceiași soarta.

IMG-20260611-WA0016.jpeg

IMG-20260611-WA0018.jpeg

IMG_20260611_154613.jpg

IMG_20260611_154626.jpg

IMG_20260611_154648.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!