Jump to content

Scaune Golf 5 / Octavia 2 pe Octavia Tour

Razvan Paun
 Share

Postare recomandată

Buna ziua , detin o skoda octavia 1 din 2003 

Interiorul ei este original dar am vrut o schimbare la scaune de golf 4 sportline

Iar șezutul de la bancheta spate nu potriveste. Mai exact cel original are un sistem cu niste tije metalice ce intra ca intr un fel de balama din prima imagine.

Iar scaunele ce le am cumparat au acel sistem de prindere cu un Bolț (imaginea a 2 a) 

Intrebarea este , de unde pot face rost de acel sistem ce nu il am sau cum functioneaza exact( de preferat o poza) tot caut pe internet si nu gasesc cum arata sistemul si ce adaptare as putea face

Screenshot_20241026_182620_Gallery.jpg

Screenshot_20241026_182640_Gallery.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Salut! A schimbat cineva textilul e pe fetele e usi? Pt. alte masini am vazut noi de vanzare dar pt.SOT nu .

Link către comentariu

marius1982.11

Am schimbat eu la golf fetele de usi, plafon , stalpi.

@pinte.dan ce ai tu sunt de golf variant. Dai jos placa aia metalica si instalezi buretele pe sheletul ala de sarma care il ai tu, evident dupa ce ai demontat buretele de pe el. Mai trebuie sa si sculptezi putin din burete ca sa calce bine scheletul ala. Am facut recent la golf operatiunea asta cand am istalat scaune electrice de pe un bora variant.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!