Jump to content

eleganta Octavia 1.4 TSI DSG

SamAlex

Postare recomandată

Cel din Pantelimon, L-am mai mentionat intr-un post.... nush daca am voie sa le fac "reclama" nu am citit tot regulamentul forumului :)

Link către comentariu

Am inteles...incearca totusi si la PBV1 sau la PBN si stai pe capul lor pana se rezolva problema...daca nu se rezolva, fa adresa scrisa ca sa primesti raspuns tot scris de la ei si dai mai departe la Skoda Cehia.

Daca te enervezi, nu vei rezolva nimic.

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Azi am aflat ca FRONT ASSISTUL este viu, mi-a pus o frana pe linia de tramvai desi nu era nimic in fata....... dar macar stiu ca e acolo exista e viu... te bucuri ce sa faci.

Link către comentariu

Pai degeaba te bucuri ca  el franeaza asa fara motiv... incerca si altcineva sa il faca functional ca e o chesti de siguranta.

Link către comentariu

Pai e foarte periculos daca se activeaza fara motiv , te poate lovi un om din spate  si el pica de vina ca nu pastreaza distanta  !

Link către comentariu

Pana la ce viteza se poate activa front assist ul??

Daca pune o frana aiurea intr o situatie total nepotrivita ( peste 100kmph) ??

Probabil ca se poate dezactiva ..

Link către comentariu

Front Assist: sistem de recunoaştere a situaţiilor critice care pregateste masina pentru franare de urgenta, scurtand astfel distanta de oprire. La viteze de sub 30 km/h acesta, in functie de conditii, poate chiar actiona frana in locul soferului

Link către comentariu

Deci sub 30 km/h actioneaza singur, teoretic ar trebui ca cel din spatele tau sa fie f aproape si complet neatent sa dea peste tine la viteze d-astea. La peste 30 km/h doar da alarme auditive si pe bord si pregateste franele.

Nu ca mi se pare normal sa franeze sistemul cand tu chiar n-ai pe nimeni in fata. Sa fi reactionat la sinele de tramvai? Mult metal in fata masinii... Altceva nu-mi dau seama. Dar s-or fi gandit si inginerii aia la situatia asta, ca doar nu sunt romanii singurii cu tramvaie.

Link către comentariu

Ok.

Pare interesanta functia. La cat de variat este traficul din Bucuresti...probabil ca franeaza destul de des (atunci cand merge) - si cu destule fals pozitive.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sunt foarte curios dupa ce ai primit scrisoarea aia ce au mai zis cei de la service? Si cum se face testul? Tot cu cartonul?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!