Jump to content

VW Vento 1.9 TDI Automat

bilie

Postare recomandată

Salut,

Va prezint noua mea achizitie un VW Vento 1.9 TDI Automat din 96'

Am vrut aceasta masina pentru ca nu sunt asa comune precum golful , si plus de asta mereu mi-a facut cu ochiul . Masina este adusa din Berlin , are 211.000 km (nu stiu daca sunt reali , dar mi-a dat domnu respectiv o mapa plina cu facturi etc , sa demonstreze acesti 211.000)  , cutia este una automata (01m) cu 4 viteze de care sunt super multumit si regret ca nu am facut pasul asta mai devreme .

La inceput cei mai multi mi-au zis ca este o cutie antica , ca nu sunt fiabile si etc ... asta pe diferite forum'uri . Pana mi-a recomandat un pasionat sa citesc despre aceasta pe forumul vortex , unde lumea chiar avea masina cu , cutia respectiva si vorbeau din exp. , ca este o cutie fiabila si nu chiar asa antica , ea fiind pusa pana in grupul VAG pana in 2002

Este gri , vopseaua arata bine , in schimb sunt 3,4 locuri in care a avut rugina

Interiorul este impecabil , nu stiu ce le fac germanii astia dar arata ca noua , scaunele , plafonul fetele de usi , plasticele foarte putin au mici zgarieturi . Ma gandesc a fost ingrijita , pentru ca nu imi vine sa cred ca a schimbat el husele,fetele de usi , plafonul si alte plastice ... pentru a vine masina cu 1300e . Pe langa asta am primit niste pliante originale din 96' cu tot felul de editii speciale si etc . (o sa pun poze)

Am facut si un test si singura problema care a fost gasita a fost un senzo de viteza , pe care l-am schimbat .

Dotari :

- Geamuri electrice fata

- Oglinzi electrice

- Volan reglabil pe inaltime

- Proiectoare de ceata

- Scaune cu reg. lombar si pe inaltime

- Radio Casetofon Betta cu boxe si twittere OEM

- Lumini pentru pagagerii din spate

- Lumini in portierele fata

- Alarma OEM

- AC,ABS,Servo..

Masina va ramane cat mai OEM si va primi diferite dotari , climatronic , tempomat , mfa , incalzire scaune ... etc

Revin cu mai multe poze .

post-124390-0-35066900-1380182817_thumb.

post-124390-0-42469300-1380182823_thumb.

Modificat de bilie
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie, sa o stapinesti sanatos si bafta la modificarile pe care vrei sa le faci :)

Link către comentariu

salutare , bilie nu asculta ce zice lumea despre cutie eu personal am avun un asemenea exemplar 1.9TDI 66KW cod motor AHU cu cutie automata 4 trepte , pot sa zic ca nici o problema cu cutia asta daca faci revizia la timp adica la fiecare 60k km schimb ulei si filtru , este o masina fiabila , multi km cu ea fara evenimente

Link către comentariu

chiar arata bine masina, sa te bucuri de ea si la cat mai multi km. Imi place 1.9TDI acesta, mi se pare un super motor, simplu si fiabil, am condus vreo 2-3 Golf 3 cu motorul asta si mi-a placut foarte mult.

Link către comentariu

Ce parere aveti , nu as vrea sa ii pun folii 5% (adica negre negre) , as vrea ceva mai finut o tenta asta .. ar da bine folie albastra ? nu sunt foarte inchise , cam 40% transparenta . As fi pus 73% fata/spate dar am nevoie de ceva mai inchis pentru spate .

Ma gandesc ca tenta aia albastra ar da bine pe gri .

post-124390-0-11484600-1380223625_thumb.

post-124390-0-97742600-1380223639_thumb.

post-124390-0-05164400-1380223706_thumb.

post-124390-0-49949100-1380223743_thumb.

Link către comentariu

Pe capota portbagajului era sigla aia cu Vento... , ea a stat aproape 18 ani lipita acolo ..... in germania , iar in romania au avut grija baietii sa imi faca masina clear :))

aveti idee cu ce sa curat lipiciul ala ramas ?

Link către comentariu

Frumoasa si dotata, sa o stapanesti sanatos! Eu la mine am frecat cu acetona si apoi i-am dat cu putina pasta de polish de la prevent sa dispara urmele.

Link către comentariu

Acetona fiind diluant, eu unul n-as avea curajul sa dau cu asa ceva pe lac, respectiv vopsea. Asta, daca tii la masina. Daca nu, baga mare.

Poti incerca sa-l incalzesti cu un foehn si, din ce am citit leacuri babesti, poti incerca cu spay de lac de par.

Eu personal n-as lasa pe nimeni sa-mi dea cu acetona pe masina daca n-are chef de contact fizic...

Link către comentariu

Am vazut ca nu pot posta in Bazar , asa ca poate este cineva interesat de niste jante aluline cup , arata 95% ca ats cup , doar ca sunt ceva mai usoare . Necesita o vopsire , dar mai merg ... nu arata foarte rau (se vand fara anvelope) , 4x100 .

post-124390-0-53677500-1380352438_thumb.

Link către comentariu

Fara frica cu benzina.

Subscriu..am curatat la 4 masini fara vreo problema..dar mai intai incalzeste bine cu un feon 

Link către comentariu

sa oprit si ploaia la ct dupa 4 zile

New :

- pozitii galbene/portocalii (becuri de semnalizare)

- schimbat un motoras oglinda el.

- shimbat manerele de plastic de la fetele de usi (erau cam uzate)

- schimbat un twitter care nu mergea (am gadit oem)

1 La acest player se poate lega o statie (beta) ? vroiam sa mai vin cu 2 boxe pe spate ... sau va trebuii sa cumpar playerul ala 4x25 . ?

2 Vreun sfat ceva ... ma interese sa ii fac plafonu (tapiteria aia ) neagra . se poate vopsi cu ceva special ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am montat maneta de cruise control dar din pacate , am aflat dupa ca mai este nevoie de un cablu de legatura .... aveti idee daca pot lega firele mufelor intre ele ? am vazut ca ambele au 4 fire , singura diferenta este ca mufa din spate de la sigurante are un fir negru/alb , iar mufa asta din maneta are unu negru .

post-124390-0-75035700-1387476483_thumb.

Link către comentariu

multumesc . masina a fost pont sa zic asa de la niste pritenii de familie stabiliti in DE din 2001 . Am dat pe ea 1000e , 215.000km , ei au avuto de la 70.000 . Un consum exact nu stiu sa iti spun dar daca schimb eu tr 1,2 si 3 prin oras consuma la fel ca una manuala . in rest la drum cam 6% la mers normal , adica nu cu ochii pe bord ...

In rest sunt super multumit de ea , se comporta exemplar . Suspensia mi-se pare de mercedes s , ultimul model :)) , fata de vento' lu tata ca a ciculat in RO de cel putin 200.000km

Link către comentariu

Salutare colegu,

Sa o stapanesti sanatos,si sa te bucuri de ea!.

Masina arata foarte bine,pentru anii pe care ii are.Faina cutia automata :)....

Pai ale noastre sunt hurducaite toate,in RO,afara au alte strazi....

Link către comentariu

Da , avem niste drumuri .....  dar  "traiim in romania si asta ne preocupa tot timpul" .

<aine tiganesc si mufa de la tempomat ,  pentru ca sunt sanse 1la1000 sa gasesc eu cablul ala de prelungire ... si apoi sa pun niste lumini ambientale la picioare , legate la plafoniera . Vreau sa pastrez un aspect OEM , asa ca am sa pun cate un bec (simplu de pozitie) la picioare .

Am pus si folie pe geamuri , o sa revin cu poze

Modificat de bilie
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!