Jump to content

RCD 310+Comenzi pe volan - Nu pot controla iPod-ul din sistemul audio

alex_agape94
 Share

Postare recomandată

Fratilor, am o problema cu sistemul audio, in sensul ca nu pot controla iPod-ul, telefonul sau oricare alt device "cantator" de muzica fara sa pun mana pe el... De ce se intampla asta? Cand muzica este pe CD-ul MP3 nu este absolut nici o problema. Ii lipseste ceva, sau este ceva de codat? Mi se pare super aiurea ca trebuie sa pun mana pe device de fiecare data cand vreau sa schimb melodia.

P.S. Sper sa nu fi deschis alt topic de-aiurea, sincer am cautat chestia asta pe forum si nu am gasit, deci am hotarat sa deschid un nou topic. Inca odata imi cer scuze daca mai este undeva pe forum discutata problema asta.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ai cum la 310 daca tu conectezi iPod-ul prin AUX, iti trebuie cablu dedicat iPhone/iPod pentru comenzi prin volan, prin AUX nu merge, din cate stiu 310 nu are asa ceva...sau?

Modificat de mik15
Link către comentariu

E normal sa nu poti controla.

Pentru a schimba melodia care este redata din ipod folosind tastele de pe volan sau de pe RCD iti trebuie Media-In. In cazul in care este de pe telefon atunci ai nevoie de bluetooth, desi e posibil sa nu poti sa schimbi melodia. Ar merge mai degraba un retrofit la bluetooth.

http://www.carsystems.pl/vw-media-in-mdi-kit-ipod-adapter-retrofit-5n0035342e,id289.html

http://www.carsystems.pl/vw-bluetooth-kit-7p6035730f-retrofit,id219.html

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Tu vrei sa ai control printr-un cablu audio jack-jack?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

mik15 are dreptate. Orice device conectezi la RCD/RNS 310/510 prin mufa de AUX-IN (jack audio simplu), iti reda piesele doar prin operare directa pe device. Nu ai control asupra comenzilor device-ului de pe volan.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Intreb deoarece nu e prima data cand am facut asta. Spre exemplu in Passat-ul vechi am un HU cu intrare Jack si daca redau muzica de pe telefon pot controla de pe butoanele CD-Player-ului... Dar daca nu se poate, nu se poate:D

Link către comentariu

NU este posibil sa poti controla melodia prin cablu audio jack 3.5mm

Link către comentariu

Sustin ce zice Andrei_221. Nu se poate. Doar cu emulator de magazie, interfata cu cablu, chestii d-astea. Acolo ai control asupra sursei respective. Cauta pe www.tme.ro si o sa gasesti chestii de genul. Nu le fac reclama, dar de acolo mi-am luat pentru masina mea un cablu ce avea la un capat mufa jack si la celalat avea miniISO cu 8 pini, pentru intrarea aux. Schimbam melodia din telefon, nu din MFD. Au si interfete pentru control Ipod, etc..

Volumul, comutatul pe radio de pe aux, mergeau din MFD. Schimbatul melodiei, stop, pauza, astea le controlam din telefon.

Modificat de Mishutz
Link către comentariu

Fa-mi si mie, te rog, cand ai timp un filmulet cum controlezi tu un MP3 player pe Passat printr-un cablu jack-jack. Chiar sunt curios ce player si ce MP3 Player ai acolo.

Link către comentariu

Rave, eu ziceam acelasi lucru, ca nu merge doar cu jack-jack. Am spus mai sus ca le controlam din telefon. Butoanele la MFD ce le mai foloseam erau volumul si treaba cu trecutul de pe radio pe aux si invers.

Later edit: Uite un exemplu de cautare la ei pe site: Am cautat "ipod" si "golf". Mi-a gasit interfete. 

http://www.tme.eu/ro/katalog/?idp=1&search=ipod%20golf&cleanParameters=1

Modificat de Mishutz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!