Jump to content

Passat B6 R-Line 2010

flly

Postare recomandată

Salutare la toata lumea. Va prezint si eu masina mea:

vw Passat variant r-line

an fabricatie 2010

motor 2.0 tdi-140 cp cod motor cbab km 182.000

masina are urmatoarele dotari:

-trapa solara

-scaune si bancheta spate incalzita

-parbriz si luneta incalzite

-oglinzi heliomate si incalzite

-oglinda interioara cu antiorbire automat

-scaune electrice

-volan sport din piele

-dublu climatronic si bi-zonal model 2011cu afisaj pe display

-senzori ploaie,lumini si roti

-senzori parcare cu afisaj pe display

-rns 310

-pilot automat

-4 geamuri electrice

-pachet crom int+ext

-geamuri heliomate din fabrica

-frana de mana la buton

-cotiera f+s

-torpedo frigorific

-perdelute spate

-jante oem pe 17"

-si la exterior pachet r-line

daca am mai uitat ceva revin si rog pe cineva sa-mi spuna la interior ce model de echipare am .

imi cer scuze ptr poze dar sunt pozele din anuntul care am cumparat masina am sa revin si eu cu poze dupa ce o inmatriculez.

post-125691-0-07009200-1380034490_thumb.

post-125691-0-41854300-1380034517_thumb.

post-125691-0-64589900-1380034533_thumb.

post-125691-0-39872300-1380034544_thumb.

post-125691-0-68352600-1380034551_thumb.

post-125691-0-67320300-1380034573_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. O singura remarca, nu este R-Line din fabrica.

Link către comentariu

nu stiu daca este r-line de fabrica eu asa am cumparat-o si am vazut ca are doar la exterior nu si la interior.

Link către comentariu

Foarte frumos acest exemplar, sa il stapanesti sanatos :)

Eu cred ca este un Highline...apropo, se poate spune pretul de achizitie ?:)

Link către comentariu

Vaii ce au scazut preturiile :| 

Nu ma gandesc cat o sa iau eu pe FSI-ul meu, mult mai slab dotat, si din 2006..:|

Foarte fain al tau, si eu zic ca l-ai luat la un pret bun!

Link către comentariu

Eu cred ca este un Highline...apropo, se poate spune pretul de achizitie ? :)

Daca era Highline avea barile transversale de pe plafon cromate, este un comfortline. Imi place foarte mult culoarea, este un Passat Variant cu aceeasi culoare in aproprierea unde locuiesc si pot sa spun ca arata super, scoate in evidenta pachetul de crom exterior.

Modificat de Toni.
Link către comentariu

salut , multi km cu ea fara evenimente , este un comfortline de origine si are pachet R-Line exterior , la vremea respectiva din DE se putea comanda cu diferite pachete R-Line interior/exterior separat , pe interior se putea comanda volan , pedale , trimuri R-Line , scaune sport de stofa cu incriptia R-Line etc , ori cum erau multe pachete

Modificat de atti206
Link către comentariu

foarte frumoasa masina, imi place, sa te bucuri de ea si cat mai putine probleme. Sa pui poze cand o sa ai sa putem vedea detaliile mai bine sa ma inspir putin sa il mai upgradez pe chelut al meu :) .

Link către comentariu

Senzatie masina! S-o plimbi sanatos!

Apropo, nu are cam putini km pentru pretul la care ai cumparat-o? Tinand cont de ce dotari are mi se pare ca facea mult mai multi bani pentru varsta ei...

Link către comentariu

multumesc ptr urari si la km cred ca are in jur de 200k de la ultima revizie si pana a fost adusa au trecut 3 luni si la ultima revizie avea 180k. oricum maine primeste distributie, pompa de apa, antigel,curea agregate + intinzator, schimb ulei si filtre.

primul pret al masinii cand a fost la vanzare a fost 10490 E dupa un timp vanzatorul a scazut la 9850 si am negociat pana la 9500.

Modificat de flly
Link către comentariu

E R-line de fabrica. Sunt foarte multe Passat-uri doar cu kit exterior R-line de fabrica. Sa o stapanesti sanatos! 

Link către comentariu

Mai sincer eu am si comfortline si highline si nu am obsevat ca am scaune diferite, ca mi se pare ca is aproape la fel :)) deci my bad, sorry!

Link către comentariu

da, nu au legatura.... au alta forma.... cele de HL sunt cele cu design sport, sa-i zicem asa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!