Jump to content

Climatronic

miriamtoyo
 Share

Postare recomandată

Pai vad ca sunt aceleasi canale si subcanale ca la G5.

Vedeti si postul de aici alui Gorrocs si nu uitati sa schimbati denumirea extensiei .zip a fisierului golf_clima.zip in .xls pentru ca este de fapt un fisier xls.

Sunt convins ca merge la Leon, insistati ... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si pentru a iesi din meniul de diagnoza se apasa simultan butoanele ECON + OFF.

Link către comentariu

• 1 year later...

chiar nu a gasit nimeni si pt leon II asa ceva?:RO flag: au trecut peste 2 ani de la lansare si ... ?? ?! chiar nimeni nu stie ?

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut...

A aflat cineva daca se poate accesa un astfel de meniu de diagnoza pentru Noul Leon??? Daca se poate,... CUM??? Eu nu am reusit inca....din pacate...

Link către comentariu

Nu cred ca mai este valabil la LeonII. Am incercat diferite combinatii gasite pe siteuri si niciuna nu a mers

Link către comentariu

• 2 years later...

Dezgrop si eu mortii, ca acum ma roade si pe mine :P

Nu a reusit nimeni sa gaseasca combinatia fatala pt meniul de service la leon 1P? :)

Link către comentariu

• 4 years later...

Aveți idee daca pot schimba clima cu robinet cum am eu pe masina cu climatronic? Daca da, ce mai trebuie cumpărat in afara de panoul de climatronic?

Link către comentariu

Da, se poate. 
Ai nevoie de toata carcasa de distributie duala a aerului de sub plansa de bord, vreo cativa senzori, panou de comanda climatronic, cablaje, rama climatronic etc.

Ti s-a raspuns si pe celalalt forum in detaliu si ai cateva imagini si AICI.

Inca interesat de conversie?  :D

Link către comentariu

Un posibil cumparator al masinii mele ar fi interesat de aceasta conversie. La ce pret se ridica conversia?

Link către comentariu

depinde foarte mult de pretul componentelor, la SH..... daca le gasesti pe toate, in jurul la 300 de euro, e mai mult decat ok. Peste pretul lor, se adauga manopera - daca nu iti faci tu conversia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!