Jump to content

Bora

enc3anu

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Am ceva timp de cand frecventez acest forum si abea acum am decis sa va prenzint masinutza :) :

an fab:2002

km 152000

motor 1900 cmc 131 cp / ASZ pd 
cutie viteze manuala 6+1
Dotari : full electric ,clima ,cotiera fata spate,oglinzi electrice incalzite heliomate ,car kit ,antifurt pe cutia de viteze ,

Update : Jante Sparco pista 17 ,Oglinzi sport ,sistem audio JBL ,Esapament lateral ,Holograme usi ....si mai urmeaza :)

Cam asta am avut de spus,  gusturile nu se discuta  :)

post-114672-0-52158100-1379446911_thumb.

post-114672-0-57377000-1379446917_thumb.

post-114672-0-03357900-1379446923_thumb.

post-114672-0-04434900-1379446934_thumb.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!

Imi plac jantele si motorasul mai ales! In schimb, esapamentul lateral si pozitiile albastre ... nu prea au ce cauta acolo. Despre oglinzi inca nu am o parere.

Link către comentariu

Ce-i ala antifurt pe cutia de viteze?

P.S.

Gusturile nu se discuta, e adevarat, evacuarea nu-si are rostul, insa felicitari ca n-ai transformat-o in statie spatiala orbitala precum loganul din fundal

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

Uhu, cauta pe net bearlock sa iti dai seama (nu stiu daca si colegu' pe Bora are asa ceva)

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

@uhu10uhu: ...da' nici departe nu-i :) Evacuarile alea laterale-s de mare angajament. Adevarul e ca arata ca si cum ar avea inca pe putin 100 CP in plus.

Ce-i aia "full electric"? :huh: Se inchide capota portbagajului electric?

Link către comentariu

full electric = geamuri electrice, ca in rest sunt scrise :)

portbagajul doar se descuie electric/mecanic.

in primul rand bine ai venit, ai o masina frumoasa (dar...) cu un motor f bun. "dar"- ul se refera la niste modificari pe care le-ai facut si nu imi plac (oglinzile - forma, nu culoarea, tevile de esapament, lumina albastra), vad ca si altii gandesc asa.

schema de culori gri cu rosu da f bine, jantele sunt misto.

oricum, una peste alta, important e ca tu sa te bucuri de ea in fiecare zi, cu cheltuieli minime, legat de gusturi - nu poti sa multumesti pe toata lumea.

Link către comentariu

salut . arata bine masina , dar are si cateva mici chestii care nu sunt pe placul meu  ( dar asta nu conteaza important e sa iti placa tie ;) ) . motorul este unul destul de reusit si destul de potent :D . daca as fii in locul tau as schimba oglinzile cu unele originale ( pe cea din dreapta as schimba-o cu o oglinda mare , gasesti asa ceva la bora/golf cu volan pe dreapta ) si le-as vopsi la fel ca jantele :D . daca tot vrei sa faci o evacuare mai deosebita eu zic sa faci unu cu finala in spate dar pe ambele parti si ii pui cate un tips dublu finut , asa ar arata mult mai bine . in rest ce sa zic drumuri bune si sper ca masina sa iti aduca numai bucurii :D 

Link către comentariu

:) Va multumesc pt pareri ...cui sai raspund prima oara  ?:)) Cu oglinzile,am comandat unele super frumoase le-am asteptat 2sapt si dupa mia zis ca nu mai sunt ,le-am comandat pe acestea am ast 2 sapt si am zis sa le pastrez ca deja albisem ....evacuarea la fel gasisem una superba cu 4 tipsuri exact de pe o bora de inox ,am vb cu omu si cand am facut rost de bani a dato :) ,iar tzeapa ...si m-am apucat sa fac eu una si a esit asa  :) ...pozitiile sunt albe dar probabil din cauza lupei se vad albastre,doar in poze ;) ...Cam asta e...Va multumesc inca odata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!