Jump to content

Golf 4 Tdi - Prima masinuta.

pepsy89

Postare recomandată

Salutare , revin cu o problema mai veche pe care inca nu am aduso in discutie. Cate odata in treapta a2a cel mai des , atunci cand reduc viteza in frana de motor si ajung undeva la 1100 - 1300 turatii si accelerez usor NU BRUSC ! , masina zmuceste , insa nu tot timpul , iar aceiasi problema si intreapta a3a , stiu ca nu este ok sa fac asa insa la alt golf acelasi motor acest lucru nu se intampla, am citit intr-o postare ca la o scoda acelasi motor a fost de vina releul 109 , insa la el facea mai tot timpul. Ceva pareri , am fost la mai multi "mecanici" si nici nu au habar.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pepsy89

130

• MRC

24

• Muale

19

• ~LauR~

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)) Am sa fac o vizita la prietenul tau cand ajung in botosani :D poate poate se rezolva.

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-116809-0-20622000-1393963960_thumb.Asta e ultima trasnaie facuta pe golf , insa inca nu am gasit sa cumpar gurile de aeresire laterale :( ...

Am si eu o intrebare , oare e ok daca imi pun jantele de pe acum ? M-am cam plictisit de uratele astea de iarna.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Linistit, la ce iarna am avut nu cred ca mai vedem zapada.

Eu umblu cu gumele de vara fara griji :) fain masinuta, imi plac jantele asa ca pune-le! :D

Link către comentariu

Mersi ,atat am avut nevoie , sa imi zica cineva sa le pun. Maine cand  am ajung acasa ma si duc sa le schimb.

Link către comentariu

gurile laterale se gasesc greu si de obicei se vand la pachet cu centrala.

ce ai tu e probabil de pe masina de anglia.

asa am facut si eu.

legat de anvelope de iarna, gandirea ta nu mi se pare corecta ",atat am avut nevoie , sa imi zica cineva sa le pun". le pui cand temperaturile de afara sunt peste 7 grade. nu stiu cum e in botosani, dar la mine inca e nevoie de cele de iarna

Link către comentariu

Teoretic si practic stau mai mult in iasi , cat despre vreme , temperaturile ziua sunt peste 5-6 grade , iar pana pe 18 martie nu se anunta temperaturi sub minus 4 chiar sunt peste 7 in majoritatea zilelor , masina o folosesc in iasi mai mult cat ma duc pana la facultate si inapoi , nu fac mai mult de 1 maxim 3 km pe zi, si fac un drum dus intors iasi - botosani de 2 ori pe luna, si ma gandeam ca uzez si gumele de iarna degeaba...

@Muale : lateralele tot de golf 4 le ai , sau ai gasit pana la urma de bora ? Nu am inteles de mai sus.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Pana la urma am facut rost de toate grilele de bora , doar nu ramaneam cu centrala de bora si capetele de golf :))

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca mai degraba ai strica anvelopele de vara pe vreme astea decat pe cele de iarna tinute mai mult, din cauza temperaturilor. Eu inca le tin cred ca pana pe la sfarsitul lu' martie.

Link către comentariu

Mai asteapta Daniel 2 saptamani , si eu vroiam sa le schimb dar seara se anunta 2-3 grade , mai vine un polei si o sa-ti fie brusc dor de cauciucurile de vara.

Te cred ca vrei jantele de vara :)

Frumoase gurile de aerisire poate gasesti full-package sa fie complet,mai ales seara merita

Link către comentariu

Am si eu o problema la masina, in afara orasui nu imi urca temperatura motorului mai mult de 70 grade termostatul l-am schimbat.Aveti idee ce problema poate avea?

Link către comentariu

pune mana pe furtunul de la radiator, daca e cald schimba din nou termostatul

Link către comentariu

cand l-ai schimbat, ce marca ai pus?

verifica si flansa de plastic in care sta daca e intreaga, sa nu se fi rupt lamelele din interior care pot bloca termostatul pe deschis

Link către comentariu

Poi ala indica bine temperatura exact cat e in bord... Nu stiu la care flansa te referi :-srugegy8y.jpg

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Ai fluctuatii la relanti ? Mie asa imi facea cand s-a stricat senzoru g62 dar cred ca are mai multe simtome.

Uite unde se afla post-69411-0-83298600-1394035789_thumb.jpost-69411-0-18417300-1394035795_thumb.j iar asta e senzoru g62 post-69411-0-77734100-1394035801_thumb.j sa il poti scoate, tragi de siguranta aia de plastic iar dupa de el si ai grija sa fie motoru rece ca o sa te frigi cu antigel pt. ca o sa curga cand e sa il scoti.

Link către comentariu

Cu vag com verifici temperatura cu motorul rece, cat arata senzorul de afara comparat cu senzorul din motor. Daca e diferenta f mare e senzorul stricat.

Dar motorul ar trebui sa se incalzeasca, incalzirea e dictata de termostat, mecanic, indiferent de partea electrica (senzori).

Dar discutia se poate continua in topicul tehnic.

Link către comentariu

Maine dimineata am sa verific temperatura , tot maine imi vine si celalant termostat , am luat altu mai de calitate sper, fluctuatii la relanti nu am la temperatura , in oras imi 80% din timp la 90 grade , insa cand ies in oras scade la 65-70 , banuiesc ca scade din cauza ca viteza e mai mare , iar aerul raceste mult mai mult radiatorul... sper sa fie de la termostat.

Link către comentariu

Am schimbat senzorul g62 , aveam eroare cu el , si dimineata imi arata 7-8 grade pe diagnoza , si afara erau 2 grade. Acum vad ca se ridica temperatura la apa mult mai repede, am sa ii fac un test pe un drum in afara orasuluii sa vad daca mai scade temperatura.

Am o mica nelamurire , antigelul se diluaza cu apa distilata , sau il pui asa pur si simplu ? Cand am schimbat senzorul a curs cam un litru 300 grame , si eu am completat cu antigel simplu.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

se pune jumi juma...recent am schimbat tot antigelu la mine si se pune 3litri antigel cu 3 litri de apa distilata...si iti mai ramane cam juma de litru pana se umple toata instalatia...iti recomand si tie sa schimbi tot antigelu daca nu ai facut treaba asta pana acuma.

Link către comentariu

Salutare , ma bate un gand sa imi foliez masina , merita ? Un negru mat , gri mat, ce culori ar prinde bine pe golf 4 ?

Link către comentariu

Parerea mea e ca a trecut moda matului. Mai degraba as pune folie transparenta pentru a proteja vopseaua.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!