Jump to content

Golf 4 Tdi - Prima masinuta.

pepsy89

Postare recomandată

De acela cu sigurante vorbeam :D , dar daca nu am senzori de ploaie ? Deci sa verific releul 99 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pepsy89

130

• MRC

24

• Muale

19

• ~LauR~

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am rezolvat cu stergatoarele , releul 377 nu statea bine.

Acum am o nelamurire , am farurile din poze, si as dori niste pareri din partea voastra.

merita sa le reconditionez ? Tot ce trebuie este sa le schimb sticla , si sa cumpar un kit xenon.

Ca sa schimb sticla as vrea sa cumpar 2 faruri originale si sa iau sticla de pe ele si sa le pun la astea , oare se potrivesc ?

Si in legatura cu mufa lor , nu am nici cea mai mica idee cum ar trebui sa o conectez :).

post-116809-0-00945400-1386501029_thumb.

post-116809-0-48653000-1386501029_thumb.

post-116809-0-05966500-1386501030_thumb.

post-116809-0-52161500-1386501030_thumb.

Link către comentariu

Unde le tot gasesti :))?

Daca vrei sa le reconditionezi, mai bine cumperi sticle noi. Era la un moment dat cineva pe forum care vindea sticle. Daca iei sticlele de pe faruri folosite, e posibil sa fie matuite/zgariate si nu faci nicio treaba.

Link către comentariu

Ma gandeam ca sticlele originale or fi mai bune :D... Le-a avut varu meu pe golf la el , si el nu are chef sa le faca, si eu unul vreau sa imi pun xenoane , si decat sa le modific pe cele originale , mai usor mi se pare sa schimb sticlele la astea.

Link către comentariu

Poi inca nu m-am uitat sa vad daca asa e si mufa originala :D , deasta intrebam , mi se parea un pic ciudat.

Deci asa e si mufa originala sa inteleg ? 

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Bun bun , am sa vad maine cat ma anung 2 sticle pentru faruri. Am sa va tin la curent.

Cat despre kitul de xenon aveti vreo recomandare ?

Link către comentariu

Farurile alea vezi ca sunt din plastic si le poti polisa iar dupa poti pune o folie de protectie si scapi de demontat.

Link către comentariu

Problema este ca au niste crapaturi mici in acel plastic , banuiesc ca de la soare s-au facut asa, nu prea mai am ce face cu ele... Decat sa le schimb sticla.

Link către comentariu

Alte nelamuriri :D.

Sa zicem ca montez farurile prezentate in postarile anterioare pe masina cu kit de xenon.

O sa deranjez "colegii din trafic" cu ele ?

Daca le montez cu becuri de halogen gen : philips x-treme vision , o sa bata mai bine decat farurile originale ?

Daca sunt montate cu xenon , ce sanse am ca baietii de la rar sa ma opreasca si sa ma trezesc cu certificatul retinut + amenzile de riguare.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Nu o sa deranjezi pe nimeni atata timp cat sunt reglate bine. RAR-ul se ia in general de tot ce nu e original pe masina :)) de la evacuare la faruri. Eu sugerez ca daca tot pui far cu lupa, sa pui si xenon.. nu o sa mai vrei halogen niciodata!

Link către comentariu

Asta vreau sa si fac sa pun farurile cu xenon , insa imi este un pic "frica" sa zicem , nu vreau sa arunci 600 ron dupa pe niste amenzi date aiurea zic eu.

Apropo am vazut filmuletul cu evacuarea... super misto se aude, ce i-ai facut ? :D

Link către comentariu

Nu primesti amenzi stai linistit. Majoritatea masinilor, sa zic dupa 2008 incoa', au asemenea faruri de fabrica, asa ca stai linistit.

Evacuarea.. :d Turbo-back (din turbina pana in spate) teava goala de 70 de mm. :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

M-am indragostit ,ce frumos se aude , vreau si eu :lol:

Da stiu , dar cele care nu sunt oem sunt "interzise" , plus ca ar trebui sa am si spalatoare de faruri...

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Atunci am sa caut sticle sa le schimb si ce o fi o fi :)). Mi-a dat rudi un link , insa cei de acolo nu mai au decat pentru farul din dreapta, si pana acum nu am gasit in alta parte....

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

LAUR, numai tine vrajeala cu cei de la RAR, stiu si ei de autoleveling, stiu si ei cum functioneaza...sunt multe si multe cazuri cand au luat certificatul+amenda chiar daca aveau xenon cu faruri cu lupa.

Link către comentariu

John nu te contrazic.

Eu asa am auzit ca fac figuri daca nu ai lupa...de 3 ani am avut xenon de 8000k dar de 35w, iar acum am de 6000k cu 35w, am ales 35w pt. a nu deranja in trafic... in acest timp nu s-a luat nimeni de mine, nici la ITP nu au fost probleme.

Acum poate tine si de ce nebun dai :d

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

E normal sa scoata fum de il vad in retrovizoare , gen "norul" lui son goku ? in sarcina mai ales.

Softul masinii e resoftat.

Link către comentariu

Niste fum stiu ca e normal sa scoata ... insa nu asa de mult. La inceput cand l-am facut parca nu scotea asa de mult , incat sa il vad in retrovizoare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!