Jump to content

Golf 4 Tdi - Prima masinuta.

pepsy89

Postare recomandată

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pepsy89

130

• MRC

24

• Muale

19

• ~LauR~

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am sa vad cu prelungirea la capota inca nu ma complic , o las asa cum e acum. Am montat astazi alte triple.

Am sa revin si cu alte poze , am sa le fac in seara asta.

post-116809-0-91628300-1384016373_thumb.

Link către comentariu

ce bine arata cu triplele astea :wub:  ...eu zic ca ar da mai bine fara inscriptile cu GOLF si TDI,e doar parerea mea dar tine de gustul fiecaruia

eventual un suport la numar sau la numere negru simplu...in rest  :icon_thumleft:

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

Mersi lucy , da stiu ca ar arata mult mai misto fara , poate in primavara , scot tdi , alh , vw , si astup si manerul de la portbagaj.

Am sa ii pun becuri pe led in marsarier , are becuri normale , si se vad cam slabut.

Da aveti careva idee cum pot sa scot semnu la tdi si alh ? 

Cat despre numar poate am sa il prind cu banda dubla adeziva, are un prieten pe passat.

post-116809-0-06173900-1384019000_thumb.

post-116809-0-31641100-1384019001_thumb.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Cu ata dentara sau guta(ata de pescuit), apoi cu apa calduta si carpa(raman urme de la banda dublu adeziva cu care au fost prinse)...si putina rabdare.

Sau altfel(fara rabdare pt apa calduta cu putina acetona si o carpa :)) )

Link către comentariu

Frumoase stopurile , scrisul de pe spate nu se dezlipeste greu , dupa in caz de raman urme (cel mai probabil) dai un polish pe urmele alea . Sa pui si poze cu becurile pe pozitii cand iti ajung . Keep on upgrading  :D

Link către comentariu

Mersi lucy , da stiu ca ar arata mult mai misto fara , poate in primavara , scot tdi , alh , vw , si astup si manerul de la portbagaj.

Am sa ii pun becuri pe led in marsarier , are becuri normale , si se vad cam slabut.

Da aveti careva idee cum pot sa scot semnu la tdi si alh ?

Cat despre numar poate am sa il prind cu banda dubla adeziva, are un prieten pe passat.

Eu am avut la indemana doar ata de cusut si desi s-a rupt de mai multe ori, am dat inscriptiile usor jos. Dupa aceea am folosit pasta de polishat.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Am sa pun in aplicare cele zise de voi si poate le dau jos saptamana ce vine. Mersi

Cosmin ZKG - am sa pun cu siguranta , sper sa ajunga saptamana asta :D

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Cumperi o banda dublu adeziva Bison de exterior (e verde, costa cam 13 lei) si pui 3 benzi pe numar, una sus, una la mijloc si una jos. Garantat nu il mai dai jos de acolo fara sa il strambi!

Link către comentariu

Da asa am sa fac, am sa dau o fuga pana la prakriker maine :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Mai de mult imi facea figuri la masina cand bagam in retur , cate odata se aprindeau becurile de marsarier cate odata nu , astazi vad ca nu s-au mai aprins deloc , aveti ideie ce sa stricat ? Eu stiu ca este ceva in cutie ... n-am nici cea mai mica idee.

@Muale : multumesc , am rezolvat cu cratimile momentan.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Mai baga cate o cratima ca-i gratis!

Posibil sa fie switchul de marsarier defect. Acum nu stiu exact cum ai acces la el...

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

...dar dupa o cautare pe google am gasit

Verifica daca ai totul ok acolo.

Link către comentariu

Am schimbat acel "bulb" , totul este ok acum. Mersi mult.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

parerea mea....mai bine au aratat inainte,se vedeau frumos led-urile...si in plus cum ai spus si tu,100% se leaga politia de tine,mai ales daca te opreste un RAR ceva.....nu cred ca merita folia,dar e masina ta si o faci pe placul tau :)

Link către comentariu

Avand in vedere ca ledurile sunt puternice nu cred ca o sa ai probleme ,doar sa nu te opreasca in cursul zilei si sa vada , astia din iasi sunt vigilenti ,mai fac filtre pentru folie pe geamuri si triple. In rest frumoase triple,mai erau cele in forma de X pe stop,sunt mai greu de gasit si mai scumpe. Led-urile pe faza scurta au ajuns ? 

Link către comentariu

Vorbeai cu astia de la Dragonu Rosu din Bucuresti si-ti faceau ei asemanatoare daca le dadeai modelu  :lol:

Link către comentariu

Revin cu o problema , stie cineva cum se cheama "tubul" ala galben pe unde trece joja , si daca are idee cat de greu este de schimbat, deoarece am vazut ca este rupt,crapat si cand trag joja se ridica de acolo unde este dreptunghiul galben in poza, plus ca mai si curge ulei.

Multumesc anticipat.

post-116809-0-57462000-1385292426_thumb.

Link către comentariu

Tub joja ulei..si se schimba usor. Se trage de ciotul ramas in sus, iar cel nou se baga prin apasare. In urma cu 3-4 ani pretul unuia era cam 20-30 lei

Link către comentariu

Codul este 038 103 663. Sfatul meu, baga o carpa in gaura de metal unde intra joja, apoi scoate bucata rupta de pe suport. Plasticul ala e casant si oricand poate sa-ti pice o bucata de plastic in baia de ulei, iar rezultatul nu e prea frumos.

Link către comentariu

MRC  zi-mi un service in iasi sa ma duc maine sa il schimbe ei :) , ca nu prea cunosc cum sta treaba pe aici.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!