Jump to content

Golf 4 Tdi - Prima masinuta.

pepsy89

Postare recomandată

Cei de la be-loud.ro , au zis ca imi aduc incinta , imi recomanda statia Subwooferul asta - http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Juice/JS8/ + statia http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MAC-Audio/MPX/MPX-2000/ + adaptorul asta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Conectica/Adaptor-semnal-High-Low-AS-1027/ 

Faza cu adaptorul e ok ? sau o sa se auda aiurea ?

Link către comentariu
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pepsy89

130

• MRC

24

• Muale

19

• ~LauR~

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu nu as lega subwoofer pe un player ce nu are iesire dedicata.. Nu o sa ai control asupra lui + lipsa de calitate audio.

Link către comentariu

Gamma are iesire pentru subwoofer!

Schema e de la MCD, dar conexiunile sunt aceleasi.

post-56805-0-61418200-1402496410_thumb.g

Nu stiu ce difuzor iti intra tie acolo si mai ales unde sa faca rezonanta. La cat de mic pare spatiu abia incape o boxa simpla.

Audi are tot acolo subwoofer oem si se aude bine.

Modificat de MRC
Link către comentariu

nu e iesire de subwoofer - e iesire de linie - si taierea frecventelor va trebui facuta din filtrele statiei

Link către comentariu

Si o sa se auda ok ? Mai bine decat cu acel adaptor pe linia de boxa ?

Link către comentariu

nu e iesire de subwoofer - e iesire de linie - si taierea frecventelor va trebui facuta din filtrele statiei

Astea sunt detalii.

Da, o sa se auda mai bine decat cu acel adaptor.

Link către comentariu

Salutare , astazi mi-a ajuns blow off'ul , l-am montat , singura problema este ca nu am vacum potrivit... am doar vacum continuu si vacum pe turbina ... si eu am nevoie de vacum cand iau piciorul de pe acceleratie , stiu ca se poate face cu o electrovalva... e cineva cunoscator in acest domeniu pe aici ? :D

Link către comentariu

interesanta incinta. exista si pt golf 4 break?

de unde/cat? cum se prinde pe pozitie incat sa o poti scoate cand umblii la stop?

Link către comentariu

Muale , inca nu am cumparat-o , e destul de scumpa 200 ron ... sincer m-as apuca eu sa incerc sa o fac ... da eu stiu ce iese, si nu am nici cea mai mica idee cum mai umbli la stop , banuiesc ca trebuie facuta sa o poti scoate cu totul sa poti umbla la stop..

Link către comentariu

Adaptezi un buton pe pedala de acceleratie pe care il conectezi la o electrovalva, vacuum iti iei de pe traseul masinii.

Posibil totusi sa pierzi boost la schimbarea vitezelor si s-o demontezi repede :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare , am primit un casetofon RCD 200 si as vrea sa stiu pe ce masina as putea sa il probez sa stiu daca e bun , daca functioneaza mp3 la el.

Si inca ceva , se poate monta pe golf 4 din 2000 ?

post-116809-0-16429800-1406632120_thumb.post-116809-0-90152000-1406632120_thumb.post-116809-0-50023400-1406632121_thumb.

Link către comentariu

In topicul : http://vwforum.ro/topic/26222-rcd-200-pe-golf-iv/page-2?hl= rcd200 gasesti mai multe informatii referitoare la RCD200 montat pe Golf 4.

Ai avea nevoie de mufe adaptoare dar nu stiu in ce masura poti sa il montezi pe masina ta.

Vezi post #32:

Da, se aplica daca ai CAN-BUS pe masina. Ca sa verifici daca poti sa accesezi CAN-Gateway din VAG-COM. VW a implementat busul CAN penrtu comfort din Octombrie 2000, deci tu ar trebui sa ai.
Cel mai simplu pentru tine cred ca ar fi sa legi firele de la casetofon cu cele de la Climatronic, distanta dintre cele doua fiind mica. Firele sunt de culoare portocaliu/verde (CAN High) si portocaliu/maro (CAN Low).

Bafta.

Link către comentariu

Daca ai ceasuri Immo3 pe masina, iar din ce imi amintesc eu, ai ... merge pus. Ai nevoie de adaptor pt alimentare si adaptor pt antena.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare , nu am mai fost pe forum de mult timp , tin sa zic ca nu am schimbat nimic la masina , insa revin cu o problema ...

Am si eu o mica nelamurire. Dupa cum se vede si in poza imi curge ulei pe la pompa de vacum ( banuiesc ) , trebuie schimbata garnitura ? sau uleiul care curge pe acolo e din alta parte ? 

post-116809-0-03338800-1413380020_thumb.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am schimbat acum 1 luna parbrizul la mașină și acum cum a dat frigul dimineața cum da soarele, geamul nu doar ca aburește pe interior dar e plin de apa. Sa fie de la un montaj prost al parbrizului sau poate sa fie și de la altceva. Filtru de polen schimbat acum 3 luni, apa nu am găsit nicăieri în mașină.

Link către comentariu

Incearca sa te duci la spalatorie sa iti dea cu jetu ala iar tu sa fii in masina, poate observi ceva suspect...sau poti incerca acasa cu o pompa ceva, iar daca este de la parbriz te duci inapoi la aia sa iti rezolve problema.

Link către comentariu

parbrizul e ud pe dinauntru? inseamna ca se prelinge pe sus apa. daca era de la filtru aveai doar mocheta uda.

poate nu a prins bine siliconul, cel mai simplu torni apa pe sus cu un furtun si stai in masina sa vezi daca apare apa.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Am o cheie de vw caddy și nu știu cum sa o desfac sa vad dacă se potrivește placa de pe cheia de la golf, are cineva idee cum se desface? Sunt de pe mobil nu pot sa urc pozele...

Pozele cu cheia, nu am putut sa le pun i postarea de mai sus...

post-116809-14169360533568_thumb.jpg

post-116809-14169360926069_thumb.jpg

Link către comentariu

ridica sigla, desfa surubul, separa cele 2 bucati, separa bucata de jos, cu butoanele.

inainte, asigura-te ca merg ambele pe aceeasi frecventa si merge "imperecheata" cu masina ta.

Link către comentariu

Muale, din câte înţeleg eu, el vrea să pună şi electronica din cheia lui în cheia "nouă".

Ca să desfaci cheia efectiv tragi de ea şi se "rupe" în două. Pe partea cu sigla, are o mică scobitură, dacă ridici puţin cu o şurubelniţă se va desface clema şi se vor separa cele două părţi relativ uşor. Pentru inlocuirea lamei (cheia propriu zisă) şi a cipului trebuie să faci exact ce ti-a spus Muale.

Spor!

Link către comentariu

Am găsit un video pe YouTube și nu are șuruburi sub sigla, trebuie împins acel nit care se vede în poza 1, și din cate am văzut nu vine placa din cheia mea în carcasa asta :(....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!