Jump to content

Golf 4 Tdi - Prima masinuta.

pepsy89

Postare recomandată

Cheia de caddy nu e originală?

dacă nu poţi "rupe" în două partea de lângă lamelă nu prea ai cum să muţi cipul... şi asta implică alte distracţii.

Link către comentariu
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pepsy89

130

• MRC

24

• Muale

19

• ~LauR~

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

ceva ţigănie tot poţi face prin ea... ca părere personală las-o moartă şi caută o cheie similară cu ce ai acum dacă vrei să o schimbi...

Link către comentariu
  • 10 months later...

Salutare , nu am mai fost de mult timp pe aici , asa ca m-am gandit sa va arat ce am mai facut pe la masinuta.

Astazi am montat incinta de subwoofer si boxa pe masina , si jos aveti rezultatul.Am scapat de namila care o aveam inainte in portbagaj , insa acum nu mai am unde sa ascunt magazia de cd ... aveti vreo idee unde sa o pun sa nu se vada asa urat ? 

Boxa folosita este un Juice JS8, se aude destul de ok , avand in vedere ca am casetofonul original pe masina, si nu are iesire de subwoofer , semnalul l-am luat de pe boxele din spate.

Acum o mica nelamurire , incinta este inchisa de 8l daca nu ma insel , iar boxei i se recomanda o incinta de 32l, afecteaza cu ceva acel lucru ?

jnWx4zBx4gnNd.jpg jx1SfE55xvTW0.jpg

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Salut, daca difuzorul nu este facut pentru incinta inchisa (sealed) vei avea probleme cu el la volum mare, eu am patit-o si s-a crapat membrana.

Plus, daca nu se respecta parametrii, sunetul oferit nu se va ridica la performantele adevarate ale difuzorului.

Succes!

Link către comentariu

Arata super bine integrata asa si nici nu mai ocupa jumate de portbagaj. In legatura cu cd-player-ul din portbagaj, de ce nu faci pasul catre ceva mai nou si aftermarket? Asa scapi de magazia de cd-uri din portbagaj si ai si sunet mai bun.

Link către comentariu

Arata super bine integrata asa si nici nu mai ocupa jumate de portbagaj. In legatura cu cd-player-ul din portbagaj, de ce nu faci pasul catre ceva mai nou si aftermarket? Asa scapi de magazia de cd-uri din portbagaj si ai si sunet mai bun.

M-am gandit si la asta,dar momentan las asa am sa vad pe viitor.

Stie cineva un model de casetofon aftermarket sa se potriveasca si la culori si sa nu iasa mult in afara din suport ?

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

interesanta incinta, poti sa faci o poza si inauntru cum e?

daca e doar capac, nu e inchisa. daca ai umplut toata gaura cu fibra, e altceva.

se scoate usor?

Link către comentariu

Incinta este inchisa , e de 8l , facuta din pal , dar nu stiu ce fel de pal , ca nu e dinala presat facut din aschii de copac :D.

jYy8X2S7dvWuw.jpg   jbgYLIMMuh1S19.jpg

Link către comentariu

Da e produsa in masa , sunt pe google o gramada de poze cu poze facute de baieti custom, acum trebuie sa ai si pe cineva sa se priceapa si se rezolva.

Link către comentariu

Săptămâna care vine trebuie sa îmi vina pielea pentru volan, aveți idee e greu de cusut poate a mai pus cineva de pe forum :D, nu as vrea sa ma apuc eu sa o cos poate o stric :))

post-116809-0-59161200-1444817862_thumb.

post-116809-0-40595500-1444817880_thumb.

Modificat de pepsy89
Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutare , revin cu o problema , astazi am fost la un service autorizat din Botosani , cu o problema , nu imi intra treapta 1a cum trebuie in viteaza. Mentionez ca ambreajul a fost schimbat de la LUK, acum 70mii km maxim cu tot cu volant, masa dubla. Am fost la ei le-am zis care e problema, iar mecanicul a ajuns la concluzia ca e din ambreiaj.

Mai jos aveti un video dupa ce a fost schimbat ambreajul (azi). 

Din pacate am aceiasi problema ca inainte, nu intra cum trebuie 1a , adica daca ma opresc pe loc  dau pe liber calc ambreajul si vreau sa bag 1a cate odata face ca in video.

Intrebarea mea este urmatoarea ce pretentii pot sa am de la ei ? Avand in vedere ca ei mi-au facut o reparatie la masina si intampin aceiasi problema si dupa reparatie ? Nu as vrea sa platesc inca o data manopera 350 ron, plus ca de banii care am platit pe ambreiaj schimbam cutia de viteze. 

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Salut.Nu stiu cum e la motorina, dar la cutia 1.6 benzina  problema asta este de la timonerie.Nici la mine nu intra bine in treapta 1.Dar m-am apucat eu si am dat jos timoneria, am curatat-o si i-am pus vaselina siliconata la articulatii si de atunci nu am treaba, intra foarte usor.Si am facut operatiunea acum cateva luni.Eu zic ca nu e de la ambreiaj.Iti pun poze sa vezi cum arata timoneria la benzinar, si cum arata data jos si curatata.Daca e asa si la tine iti dau si DIY cum se da jos si se curata.Eu zic sa nu mai bagi atatia bani degeaba,De curiozitate daca poti sa imi spui la ce service ai fost.Eu sunt tot din BT.Bafta

vw.thumb.jpg.5c9160e0d3a795abd1263e03be25557f.jpgvq09a9.jpg

Modificat de ionutMK4
Link către comentariu

Problema este ca deja am schimbat ambreajul la ei ma ajuns 1100 cu tot cu manopera :).... Nu vreau sa dau nume ... insa e un service destul de renumit prin BT....

Link către comentariu

Pana la urma am fost la service si luni schimb cutia de viteze si pun ambreajul care era inainte pe masina ... 

Link către comentariu

Am schimbat si cutia de viteze cu ambreajul nou face aceiasi problema :) ... e de "ras" :))....  Cei de la service spun ca este din cauza la volant...

Link către comentariu

pai trebuia sa schimbi tot kitu complet de la inceput daca tot iti dadea cutia jos

Link către comentariu
40 minutes ago, nemtzalau said:

pai trebuia sa schimbi tot kitu complet de la inceput daca tot iti dadea cutia jos

nu l-am schimbat tot deoarece cel care era pe masina avea 65 mii km :) , oricum ma indoiesc ca problema e din volant..

Modificat de pepsy89
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!