Jump to content

Golf 6 2.0 TDI HL 110 cp

corcio92

Postare recomandată

Nu :( Era o incercare jenanta de a-mi promova vanzarea... :))

Modificat de Rave
Link către comentariu

Hmm, pret cam mare pentru o masina cu probleme si kilometri dati inapoi peste limita obrazului. Iti doresc ca fluieratul sa nu fie de la un rulment din cutie, ca ala se poate termina urat de tot daca nu e remediat. Iar remedierea costa si ea vreo mie...depinde cine-ti desface cutia. Si inca ceva: schimba-ti mecanicul - un mecanic care zice ca "o fi de la...." dar nu gaseste problema, e fie un mecanic prost, fie te asteapta mai tarziu sa vii tot la el cand o ceda cutia ;)

Totusi, daca tu nu simti ca te mananca palma cand te gandesti la samsarul de ti-a vandut-o, e ok sa zicem. Sa te bucuri de ea, drumuri bune!

PS. Masinile in Germania fac ca. 15000 (cincisprezecemii - am scris corect) kilometri pe an. Am spus-o si o mai spun, desi se pare ca numai exceptiile alea care fac suta de mii pe an ajung in Romania, evident cu kilometrajul dat inapoi.

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos . acuma cu bune cu rele ai cumparat-o , dar cel mai important lucru e sa fii tu multumit de ea :D . daca zici ca ai facut o verificare si nu mai are ce sa pice la masina eu zic ca e ok ( acuma doar nu te apuci sa vinzi masina doar pt ca are mai multi km in realitate decat in brd ) :D . o zi buna 

Link către comentariu
  • 4 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!