Jump to content

2011 - VW Passat 1.8TSI DSG

mik15

Postare recomandată

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mik15

26

• F l o r i n

9

• Rave

3

• Sor!n

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

O sa iti directioneze aerului in directia pe care o lasi inainte sa montezi noul panou. Dupa aceea nu il vei mai putea directiona, dar cu testul functiilor nu vei avea probleme. Eu zic ca merita retrofitul pentru aspect, panoul actual parca strica interiorul.

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Nu iti va functiona modul Auto fiindca nu ai clima, dar cu recicularea simpla nu vei avea probleme, o sa iti functioneze. Go for it!

Link către comentariu

un mic update, ca upgrade-uri vor urma panoul de climatronic de pe GTi iar pe GTI voi pune unul de G7, si volanul in 3 spite cu comenzi, care nu stiu daca are si padele, nici nu am intrebat, oricum nu-i mare baiul daca nu le are, nu le prea folosesc, prefer schimbatorul cand merg pe manual si oricum nu merg cu Passat-ul pe circuit :)

am mai activat din vcds cateva functii, desi e cam saracut soft-ul, nu-s asa multe optiuni de activat, sau poate nu le gasesc eu ?

Link către comentariu

una bucata RCD510 montata, 10 min. job, ar trebui sa mai trag cablul USB si sa il scot undeva, inca nu stiu unde dar nici nu stiu daca il voi folosi prea mult...o schimbare binevenita in masina, nu imi placea deloc 310-le ala...stie cineva daca pot pune panoul de climatronic?

in cotiera sau in torpedou.

panoul lui de AC nu are cablu la voleti, e tot electric.

Link către comentariu
  • 1 month later...

ceva noutati despre Passatescu, i-am montant volanul in 3 spite cu comenzi, dar din pacate insa deocamdata sunt nefunctionale, nu stiu inca exact care este cauza, inclin sa cred ca imi trebuie o alta spira, desi cea actuala, conform ross-tech, ar suporta noile functii. Deocamdata sunt in faza de research, posibil sa nu il pot coda si din cauza vcds-ului aftermarket, oricum azi m-am suparat si am comandat unul original sa termin cu dubiile astea. Cruise control functioneaza, eroare de airbag nu am, dar comenzile nu sunt luminate si nu merge nici claxonul, caruia oricum nu-i simt lipsa.

Am inlocuit toate butoanele de pe usa soferului cu cele cromate, ar urma cel de lumini, iar de celelalte de pe usi parca nu prea am chef sa desfac toate 3 panourile, am sculele necesare pentru clipsuri, dar mai greu cu timpul. La cea de la sofer mi-a luat cam 20min s-o dau jos si s-o pun la loc, dar cel putin le folosesc eu pe acelea :) .

Am vrut de asemenea sa pun climatronicul de pe Golf, dar am fost surprins sa descopar ca dupa ce l-am legat la cele 2 mufe, pentru ca a 3a nu are unde sa intre, incercand sa ii fac o proba, masina era complet moarta, cheia nu mai functiona, puneam contactul si nimic nu se intampla, asa ca am decis sa renunt la idee mai ales ca nu am nimic de castigat in afara aspectului, dimpotriva, pierd directionarea aerului, asa ca cel de pe Golf va fi de vanzare in curand acestuia luand-i locul unul de G7, despre el pe topicul Golfului, sunt probleme si acolo :) .

O sa pun si poze in curand cu noile upgrade-uri. Altfel dupa vreo cca 3k km cu masina totul pare ok, e o masina corecta, nu-i wow, dar are un raport pret/calitate foarte bun si costuri mici de mentenanta, cel putin asa cum am calculat eu pentru urmatorii 2 ani cat are garantie, dupa aceea vom vedea, daca rezista pana atunci la mine.

Modificat de mik15
Link către comentariu

Exact un post mai sus, ti-am scris ca panoul de climatronic, nu este plug and play....

Link către comentariu

Ba da... ti-am cerut data suplimentare.... mi-ai raspuns.... ti-am dat o varianta pe care sa o incerci....

Link către comentariu

legat de climatronic nu stiu ce sa fac inca...dar cum am zis nu stiu daca merita tinand cont ca pierd functia de directionare a aerului.

In legatura cu volanul vom afla in curand, ii multumesc si pe aceasta cale lui Florin pentru ca a avut rabdarea si bunavointa sa ma ajute, sper ca diseara sa postez poze cu el functionand   :)

inca o intrebare, va merge si BC-ul in afisajul central din bord? momentan nu imi arata consum sau celelalte functii, este display-ul cel nou dar nu imi arata ca si la GTi, am doar cateva info de baza, gen temperatura ext., ora, data, km, distanta pana la service, etc....

Modificat de mik15
Link către comentariu

adica nu ai BC plus, decat info simple ?

daca nu iti arata masina desenata, cand deschizi usa.... nu ai BC plus - doar cu informatiile astea vei ramane - trebuie schimbate ceasurile pentru asta.....

Link către comentariu

salut, in legatura cu BC din 2009 sunt 2 modele de ceasuri cel cu BC si este maxidot si este alcatuit din pixeli si celalalt fara BC care tot ''maxidot'' la fel de mare este displayul dar sunt definite cifrele/literele ce se aprind , acestea veneau in general standard pe TL si nu ai ce face la el decat sa schimbi ceasurile , daca gresesc sa ma corecteze cineva

scuze am vazut ca ai lamurit problema cu BC , in timp ce scriam postul pe telefon , am un tel mai inapoiat, poti sterge postul sa nu poluam topicul

Link către comentariu

ai idee cam la ce preturi se invart ceasurile? stiu ca trebuie si astea apoi codate si etc...

vad ca pe la 200Eur se invart preturile la el...trebuie sa vad care au maxidot...

Modificat de mik15
Link către comentariu

cam asa... la second hand... 150-200 euro. Sa iti dea codul - eu am de B7 diesel, daca te intereseaza.

codare simpla, nu ai altceva de facut la Passat.

Link către comentariu

se potriveste - nu cred ca vei vedea meniul confort cu el - singurul lucru care nu-ti apare.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

intre timp passatescu a primit niste folie pe geamuri, 30% opacitate, maximul legal admis, par mai inchise in poze pentru ca era si vremea mohorata si nu prea era soare, in realitatea sunt mai deschise.

Inca astept sa rezolv problema cu volanul care inca nu functioneaza, se invarte si atat :), dar nu merg comenzile, am luat spira care trebuia, astept sa ajunga. Colegul Jaf m-a cam lasat cu fundul in balta, asta dupa ce i-am platit sa imi aduca ce trebuia iar el a mi-a adus altceva, anyway, pe viitor vom fi mai atenti de unde cumparam.

In rest, i-am mai schimbat o oglinda de pe partea stanga cu una asferica si cu tenta usor albastra, cele originale sunt prea mici si fara unghi mort ceea ce era dificil in trafic mai ales ca aici sunt cate 3-4 benzi pe sens si nu circula toti tocmai corect.

I-am activat si US style pe pozitii, donuts pe spate si cred ca o sa-i schimb si semnalele portocalii cu unele albe iar modulul BT urmeaza sa fie instalat. Ar mai urma IC, sper unul color, si cam atat, alte modificari nu mai vede the family hauler, e suficient. As fi vrut si un pachet R-line, jante si suspensie, dar nu mai fac investitii din astea pentru ca oricum nu o sa o tin prea multa vreme si voi pierde prea mult in final.

poze si cu butoanele cu buza cromata de pe usa soferului. Vor mai urma si comutatorul de lumini cromat. Mi-ar mai placea grilele iluminate, astea vor urma cu siguranta in viitorul apropiat.

post-39984-0-15244700-1384944918_thumb.j

post-39984-0-99120300-1384944942_thumb.j

post-39984-0-53053900-1384944953_thumb.j

post-39984-0-21250300-1384944968_thumb.j

post-39984-0-31955600-1384945036_thumb.j

post-39984-0-66749700-1384945183_thumb.j

Modificat de mik15
Link către comentariu

da, e o marca bine vazuta aici, in special GTi, R si Touareg, cred ca sunt cele mai des intalnite din gama VW, dar si celelalte se gasesc in numar destul de mare, mai putin Phaeton-ul care este extrem de rar, cand cautam eu sa cumpar erau doar 2-3 la vanzare, acum spre exemplu e unul singur :).

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

am reusit in final sa fac si volanul 100% functional cu noua spira. Overall cam asta a fost, i-am facut cateva upgrade-uri si am dat-o, nu mi-a intrat la inima masina, desi era o masina foarte buna care nu ar fi mancat vreun ban in viitor, data fiind si garantia pe care o avea pentru urmatorii doi ani, era parca lispita de suflet iar cu DSG7 la plecari de pe loc si in trafic aglomerat unde ai nevoie de 1a si a 2a treapta e cam greu de trait, desi ma acomodasem cu el, dupa ce mergeam cu GTi imi dadeam seama cat de enervant e, prefer DSG6 cu tot cu mentenanta mai scumpa. Asa ca, farewell old friend :) !

Modificat de mik15
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!