Jump to content

Audi A6 2012 , 2.0D

alexbira1

Postare recomandată

Va prezit si eu masina mea , este vorba de un Audi A6 , 2.0 diesel 177cp , automata ,din 10/2012 , pe care l-am achizitionat in urma cu 2 luni , cand avea 19.000 de km . 

Ca dotari are , in mare asa:

- Faruri Bixenon

- Interior sport cu semi-piele

- Navigatia mica , cu 2 Sd-uri

Si cam atat imi vin acum in minte  :D

Cand am cumparat o avea niste jante pe 17" care nu prea se potriveau in opinia mea , dar le am schimbat repede cu unele pe 19"

Am pus si o poza in care se vede consumul , e o binecuvantare , fata de cat aveam la Cupra ! :lol:

post-112787-0-36653100-1378660075_thumb.

post-112787-0-07123700-1378660263_thumb.

post-112787-0-16693100-1378660265_thumb.

post-112787-0-95360000-1378660266_thumb.

post-112787-0-25547200-1378660268_thumb.

Link către comentariu

Foarte frumoasa! sa o stapanesti sanatos si sa nu ai incidente cu ea!

Link către comentariu

Felicitari pentru frumoasa limuzina! Jantele sunt beton! Cand ai timp sa ne arati interiorul,cred ca este super.

Link către comentariu

Felicitari, arata foarte bine sedanul! :) Este multitronic sau S-tronic? Jantele sunt originale? (am vazut ca lipsesc capacelele centrale...sunt de RS6?) 

Bafta si multi km fara probleme! 

Link către comentariu

Multumesc , Multumesc ! :D

@corad0: Din cate stiu , este multitronic , fiind singura cutie care se pune pe 2.0d . Jantele sunt originale , pozele sunt facute chiar in ziua in care le luasem si nu apucasem sa pun capacele , dar acum are si capacele puse !:D

Am atasat si 2 poze cu interiorul , facute repede azi !:D

post-112787-0-64502200-1378727223_thumb.

post-112787-0-61953600-1378727228_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Ai umblat tu la evacuari sau asa ai luat-o? Din fabrica vine cu 2 tipsuri pe stanga.

Link către comentariu

Multumesc :lol:

Da , asa am luat o , toata lumea ma intreaba daca e 3.0, dar mie imi place mai mult asa 

Link către comentariu

Multitronic fiind cutia cu variatie continua (CVT), nu? Cum ti se pare in combinatie cu 2.0 pe o masina asa mare?

Interiorul de la generatia asta de A6 este fff frumos, mie-mi place f mult. S-o stapanesti sanatos!

PS: De banii de A6 puneai benzina pt Cupra pana cadeau rotile de pe ea. :P

Link către comentariu

@TudorM : Da ,cred ca aia e cutia, e mai slaba decat S-tronic , dar schimba foarte bine. Mi se pare ca trage acceptabil pt o masina asa mare , multi care au mers cu mine imi masina li se parea ca trage foarte bine , eu fiind invatat pe 300 de cp , nu mi se pare chiar atat de bine ! :10[1]:

Ai dreptate in legatura cu benzina , da  :lol: chiar daca imi placea foarte mult masina , simteam nevoie de o masina mai mare si automata 

Link către comentariu

Foarte frumoasa si ingrijita masina ! Sa ai mult noroc la ea, si sa te poarte in siguranta multi kilometri de acum inainte, cu zambetul pe buze. Drumuri bune !

Link către comentariu

Superb model, interiorul si farurile ma dau pe spate de fiecare data cand vad un asa model. Felicitari

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Cupra lua prin Bucuresti intre 14 si 21 asa , depinzand de trafic  :lol:  Bine , Si A6-le are in jur de 8 prin Buc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!