Jump to content

Volkswagen Golf 6 1,4 TSI 122CP DSG7


alex_agape94

Postare recomandată

Uite ca s-a intamplat!

Dupa ce mi-am luat permisul de cateva luni, mi s-a implinit si visul de a conduce un Golf, asta dupa ce ani buni acesta a fost modelul meu preferat.

Inainte de a pleca, eram setat pe un Highline foarte bine echipat la pretul de 11000 euro. Sun proprietarul, o rezerv, dupa care ma intreaba din ce tara sunt (vorbeam in engleza), si i-am spus ca sunt din Romania si a fost totul ok. Cand am ajuns in Germania la niste cunostinte, ne-am linistit, il sun din nou pe neamt si imi zice "Imi pare rau, masina este vanduta" si a inchis telefonul. oook

Pornesc din nou cautarile, stresat si presat de timp am gasit o alta masina la 200km de orasul in care eram. Sun dealerul si le spun sa o rezerve ca voi ajunge la ei in 3 ore. Cand am ajuns nu mi-a venit sa cred ca un dealer SH poate sa arate atat de bine. O cladire enorma, frumos desenata si multi bani investiti in ea. Inauntru era un cerc ce BMW-uri (seria 5, seria 6, seria 7, X6, seria 3 cabrio) toate masinile foarte scumpe iar in centru era Golful, proabil pregatit in prealabil pentru venirea mea, insa imaginea era foarte frumoasa; parca toate masinile alea premium se inchinau la Golfuletul asta. :D

Cand m-am urcat in ea a fost dragoste la prima vedere. Interiorul este absolut nou, mirosul este de nou, compartimentul motor super curat, absolut totul asa cum trebuie. Am iesit in parcarea dealer-ului sa ma dau cu ea si atunci am stiut ca asta va fi masina mea (am testat-o doar in parcare pentru ca nu avea numere si nu aveam ce cauta pe drumurile publice).

Cand deschid portbagajul vad o cutie cu niste arcuri de suspensie si zic" Hopa... ce avem noi aici?". Dealerul ma vede un pic nedumerit si imi spune ca acelea sunt arcurile originale, montate pe masina fiind niste arcuri mai tari si mai scurte de la H&R(sincer sa fiu nu imi spunea nimic acest brand) si au fost montate pentru ca in combinatie cu acele roti de 18" sa iasa o masina foarte rigida care sa stea excelent pe viraje; dupa care tot el imi spune ca H&R este un producator de suspensii sport foarte cunoscut(nefiind in cunostinta de cauza am luat-o de buna). 

Toate bune si frumoasa, dau avansul si astept transferul bancar pentru restul banilor(nu am vrut sa merg la un drum atat de lung cu asa de multi bani la mine, cine stie ce se poate intampla).

Dupa o zi doua am inmatriculat-o, am terminat toate hartoagele si am zis " Now let's see the funny part" :D

Dupa ce am scos-o din parcare si am ajuns la autostrada, i-am pus pedala de acceleratie la podea. Cutia DSG a retrogradat din D7 in D3 si a tot urcat de la 80 km/h la 200 km/h liniar si fara zgomot. Am fost uluit de cat de bine merge si cat de stabila e, si atunci mi-am dat seama ca ceea ce spunea dealerul de suspensii nu erau povesti.

Pretul masinii a fost 11990 euro cu toate taxele incluse, la care s-au adaugat 300 euro un set de roti de iarna pe 15" absolut noi cu anvelope Continental(nu mai retin numele).

Consumul a fost cam 7,8 pana in 8,2 pe autostrada, iar in Romania oricat de tare a tras de ea tatal meu nu a sarit mai mult de 7,5. E ok, desi mi-a trecut prin minte sa ii pun GPL. :D

 

Legat de fotografii, scuzati murdaria de pe masina si locul stramt din fata casei mele.

 

In romania m-au deranjat enorm de mult suspensiile la ce drumuri avem. Absolut orice pietricica se simte, nu mai spun ca la gropi mai mari imi venea sa plang... Voi pune cu siguranta vechile arcuri inapoi si cred ca voi schimba si jantele cu mare parere de rau pentru ca arata bestial masina cu ele... :((

post-103762-0-41898900-1378572315_thumb.

post-103762-0-95829900-1378572324_thumb.

post-103762-0-87852700-1378572333_thumb.

post-103762-0-14711700-1378572342_thumb.

post-103762-0-87143200-1378572351_thumb.

post-103762-0-85704400-1378572387_thumb.

post-103762-0-87249900-1378572397_thumb.

post-103762-0-49260700-1378572409_thumb.

post-103762-0-00780600-1378572419_thumb.

Modificat de alex_agape94
Link către comentariu

Felicitari! Sa te poarte sanatos ,sa ai grija de ea ca este f.frumoasa.Suspensia este marfa ,eu as pastra aceasta combinatie cu jantele.Ai sa te acomodezi cu ea pe drumurile noastre  ai sa fii mai precaut si grijuliu cu ea,ai sa mergi mai moderat,un mers elegant asta este succesul acestor suspensii,ceea ce este bine pentru un incepator.

Link către comentariu

Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun!

 

H&R fac suspensii bune. Ai idee daca masina a venit deja cu suspensii sport din fabrica? Asta ar accentua fermitatea. Poti sa faci o decodare de VIN sa te lamuresti ce a avut in echiparea originala. Posibil ca arcurile originale sa fie sport -15mm fata de standard.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Those rims are killing me! Gosh they look beutiful! Felicitari pentru "bolid"! Superba masina, nu am avut ocazia sa conduc un DSG pana acum dar, am condus un Viano tiptronic, sau cum s-o chema cutia lor cu 6 trepte automatica si vreau sa zic ca urmatoarea mea masina va fi una DSG! Sa te bucuri de ea mult si sa nu ai nici un incident neplacut. Spor la condus cati mai multi km!

Modificat de Ronald
Link către comentariu

Multumesc de urari! :D

Legat de arcuri, nu am idee daca venit cu suspensie sport sau nu, insa atat pot sa zic. In comparatie cu Passat, masinuta mi se pare supercar pe viraje.

Link către comentariu

Sa-ti traiasca, foarte bine arata! Nu m-as grabi sa schimb jantele, sunt superbe si pana la urma eu cred ca te obisnuiesti cu 18.

Link către comentariu

Ca si plan de modificari nu am foarte multe, pentru ca masina arata foarte bine asa cum e. Rotile daca este cazul si geamuri fumurii, poate gasesc cu tenta albastra, daca nu ii pun negre cu 75% spate si 25% fata si gata.

Link către comentariu

Reprezentativa melodia de pe radio... :)

 

Frumoasa masina si jantele sunt de efect, mie imi plac si le-as pastra. Pune doar arcurile stock inapoi, ar trebui sa fie suficient. Sa te poarte sanatos!

Link către comentariu

Super masinuta si jantele cu suspensia dau f bine. Eu nu le-as schimba. Sa o stapanesti sanatos :) Cati km are masina?

Link către comentariu

F.frumoasa masina , daca i pui GPL mai bine i dai foc.  :emthdown:

 

Bine zis:))

Ma gandesc ce numar de inmatriculare sa ii pun. sugestii?

Link către comentariu

Din păcate IS 14 TSI e luat, ma gândeam și eu la el. Se pot verifica pe drpciv. ro dacă îți faci cont.

Link către comentariu

Numai in Bucuresti sunt numere cu 3 cifre.

IS 06 CAI :))

Lool :)) imposibil sa nu fie luat :))

Link către comentariu

Ai nevoie de bluetooth :) Vezi daca ai o cutiuta sub scaunul pasagerului, daca nu inseamna ca nu ai bluetooth.

Poti sa iei un kit de aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!