Jump to content

Golf 5 SH

blu
 Share

Golf 5 SH  

370 voturi

1. 1. Merita ?

• categoric da
      181
    • da, daca e diferenta mare la pret fata de una noua din Ro
      128
    • nu prea
      38
    • categoric nu, mi se pare o prostie
      24

Postare recomandată

Pai ati zis atatea pareri incat chiar m-ati bagat in ceata rau de tot. Acuma parerile sunt impartite, fiecare cu a lui. Unii prefera dieselu, altii golful. Eu unu prefer benzina, in schimb ma incanta si motorizarile diesel dar doar pt cuplul mare care il au. In schimb cred ca o sa ma indrept spre benzina din doua motive: 1 - e mai ieftina (masina, nu benzina) ; 2 - e ceva mai silentioasa.

Acuma as vrea sa va mai intreb ceva, voi v-ati luat masina din Germania? care e modalitatea de cumparare? Te duci, alegi, cumperi si pleci? Sau, alegi de pe site, vorbesti cu respectivul client, rezerv, te duci, cumperi si pleci? Eu iau in calcul ca nici nu isi pune toata lumea masina pe site, si ca sunt multe altele intr-un targ. Si in plus daca rezervi banuiesc ca esti obligat sa dai banii ceruti de el, dar daca te duci acolo mai poti negocia cu neamtu... Voi cum ati procedat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dacian vl

12

• deenman

11

• lucianwwl

10

• bgd_b92

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Aici ai 74 de pagini despre cum sa cumperi o masina din Germania

De citit si Dealeri auto de evitat din Germania

De asemenea, inca 54 de pagini de benzina vs. motorina

Acest topic se refera la altceva, cititi poll-ul pentru edificare

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Daca si-a luat cineva g5 din olanda poate spune ce este pe acolo, ar fi mai rentabil decat in germania?

Link către comentariu

Numai daca citim pe forum cate probleme unele marunte dar extrem de deranjante au masinile cumparate din Romania cred ca merita cumparat masina din Germania, produsa acolo, vanduta unui cetatean neamt si utilizata in tara respectiva.

Sunt sigur ca intr-un fel fac ei CTC-ul pentru fratii lor si altfel pentru ceilalti.

Din pacate la produsele noastre a fost mereu invers, rebuturile le cumparam si foloseam noi si exportam numai spuma.

:biggrin:

Link către comentariu

Intetionez sa cumpar un VW GOLF 1.9 TDI GOAL din 2007 recent adus din Germania. Are 65000 km, arata impecabil. As dori sa stiu daca 8500 Euro este un pret corect pentru o asemenea masina.

Dotari:

-ABS

-ESP

-SCAUNE REGLABILE PE INALTIME SI INCALZITE

-DUBLU CLIMATRONIC

-PARKTRONIC

-OGLINZI HELIOMATE

-2CHEI CU TELECOMANDA

-JANTE ALUMINIU EXTRA

-Geamuri electrice

-Oglinzi electrice

Link către comentariu

Daca kilometrii sunt reali si masina nu a fost implicata in nici un evbeniment rutier eu zic ca merita..

Link către comentariu

In opinia mea poti sa iei masini mai bune cu banii astia sau masini similare dar mai ieftin. Taxa te va ustura de inca 1000e+, asa ca sfatul meu este fie mai negociaza spre 7800e - 8000e, fie mai asteapta, e plina tara asta de masini de leasing recuperate sau executate silit, iar preturile sunt ceva mai mici. Arunca un ochi prin parcurile de masini recuperate de la firmele de leasing ale Raiffeisen, GE Money si altele si tine cont ca la pretul afisat se mai negociaza... Bafta!

Link către comentariu

@dannutzu - conteaza mult si cum arata masina, gradul vizibil de uzura, sa fie km reali si nu dati inapoi, daca arata ca si una noua atunci merita.

Link către comentariu

1octav - de ce zici că taxa va fi peste 1000 euro. eu ştiam că e maxim 700 euro. că din 2007 cred că poate să aibă doar motorul BLS cu DPF, care e euro 4.

Link către comentariu

Mai baieti, criza e numai la noi. Vedeti putin preturile pe mobile.de si o sa aveti imaginea exacta a preturilor. Nu cred ca se gasesc masini din 2007 cu 65000 km sub 10000euro. Daca masina e adevarata face toti banii.

Masini impecabile la preturi mici am vazut si eu, dar aveau 4-500000 km,sau erau facute din bucati.

Link către comentariu

la dotarile si anul de fabr. e ok, la fel si km ... pretul eu zic ca e unul ok atata timp cat masina nu a fost lovita ! Oricum un 200 de euro mai poti negocia :) ... asa e romanul ... dar trebuie sa ai motiv sa negociezi aia 200 ...Daca e "ca si noua" atunci nu prea vad cum ... Bafta!

Link către comentariu

Mda masina era ca "noua" si nu prea ... am verificat seria sasiu la reprezentanta si masina avea la 6.12.2009 135.000 km si o lista lunga de inlocuiri inclusiv bloc motor cu kit ambreiaj, fusese lovita si pe spate, e adevarat nu f rau dar nu era chiar neatinsa. In concluzie prea frumos sa fie adevarat ... noroc ca am verificat seria sasiu.

Mai baieti, criza e numai la noi. Vedeti putin preturile pe mobile.de si o sa aveti imaginea exacta a preturilor. Nu cred ca se gasesc masini din 2007 cu 65000 km sub 10000euro. Daca masina e adevarata face toti banii.

Masini impecabile la preturi mici am vazut si eu, dar aveau 4-500000 km,sau erau facute din bucati.

Link către comentariu

dannutzu - cum faci să verifici o maşină la reprezentanţă? te duci cu seria de şasiu şi faci o cerere? se plăteşte o taxă? trebuie să mergi cu proprietarul? mulţumesc.

Link către comentariu

Ai nevoie decat de seria sasiu. Nu se plateste nici o taxa, conteaza sa fie personalul amabil.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc
Link către comentariu

• 1 year later...

Salut!

Sunt pe punctul de a-mi achizitiona un Golf 5 1.6MPI din 2007 si dupa ce am vazut masina am ramas cu o nedumerire. Cuvantul "AIRBAG" care e gravat in plasticul ce acopera airbagul de pe volan mi s-a parut ciudatel. Adica mi-a lasat senzatia ca literele alea ori nu erau scrise foarte bine ori e vreo problema si se stalcesc de la uzura. Inca nu mi-e foarte clar, dar n-am exclus nici varianta ca e posibil sa-i fi sarit airbagul si ca acel capac sa fie unul fake sau refacut.

Poate sa ma ajute cineva cu o parere in legatura cu asta? O sa merg si la o reprezentata VW, dar nu stiu daca e normal ca literele alea sa para atat de stangace gravate pe volan.

Si inca o mare rugaminte: daca poate cineva sa ma ajute sa verific istoricul de service al masinii in functie de VIN

Mutumesc!

Link către comentariu

Pai pune o poza...si pentru verificare intrebi la reprezentanta.

Eventual cauta pe autovit poze cu volanul de la airbag la G5

Modificat de divinewind
Link către comentariu

post-4340-0-58580500-1309645325_thumb.jp

Eu nu i-am facut poza, doar am vazut ca parea ciudatel gravat cuvantul. In schimb, asta e poza a masinii, din pacate nu se vede foarte bine pe volan.

Nu sunt expert, dar mi s-a parut ciudat cum arata. Din cate stiam scrisul ala era destul de sharp. Ma gandeam ca poate fi o problema uzuala despre care nu stiu (habar nu am de la ce, uzura etc)

Modificat de KingOBeer
Link către comentariu

se vede clar ca ie lucrat la el.a fost sarit.daca ie facuta bine masina dupa lovitura, poti schimba airbagul cu 150-200e.becu nu ie aprins in bord?vezi sa nu fie anulat.

Link către comentariu

Eu zic sa mergi la un test cu ea, sa o puna pe tester sa se vada daca nu e anulat martorul de airbag si sa se verifice unde a fost lovita si apoi reparata. Din poza se vede ca s-a umblat acolo, arata ca si cum a fost indesat airbagul inapoi, s-a pus capacul peste si s-a deformat de la panza airbagului care nu mai e la loc, asta in cazul in care vrei masina, daca nu las-o balta, e prea suspect.

Modificat de tobo`
Link către comentariu

parerea mea: cauta alta masina! daca a sarit airbag-ul inseamna ca a fost lovita. proprietarul ce zice?

Link către comentariu

E posibil sa fie Airbag-ul schimbat si sa fie chinezarie.

Link către comentariu

• 7 months later...

eu am fost si am luat din germania un golf v plus 1.6 din 2006 cu 5500 euro....deci parerea mea e ca merita o masina sh lauta deacolo decat una sh luata din tara !

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut , imi pare rau dar nu gasesc un post pentru sfat achizitie golf 5 prin urmare , postez aici . Imi ziceti va rog ce parere aveti de : http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C23980775.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C23946228.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C24078635.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C24132439.html

Link către comentariu

ultimele doua ar parea mai ok, dar cel de MM se vede clar ca pe capota e sarita vopseaua de la pietricele ... curios ca nu a pus foto de interior... celalalt de la dealer se vede ca a fost "pregatit" de vanzare ... jantele de aliaj le vand separat, asta daca deja nu le-au vandut deja ... dar are echipare Goal si e chiar ok ... bineinteles in ambele cazuri trebuie verificata seria de sasiu!

Modificat de davides
Link către comentariu

Goal-ul a fost revopsit in intregime...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!